Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh canim ne cok isterdim ama bu aralar yerimde sayiyorum.. misafirim var oyle olunca kendime özel diyet yemekleri yapamadim....dun fena kacirdim ;((
Ahhh canim ne cok isterdim ama bu aralar yerimde sayiyorum.. misafirim var oyle olunca kendime özel diyet yemekleri yapamadim....dun fena kacirdim ;((
Pazar misafirim gidiyor pazartesi sıkı bişekilde basliyacam hem spor hem diyet olarak zaten pazartesi itibari ile aramizda spor yarismasida yapariz ...ben de 2 gündür fenayım... hem yoğunluktan hem de diyet açısından... şöyle bi gaza geliriz belki
Gitsin odemlerrryarın cuma yeşil çay içmeyi unutmayalım ki varsa ödemler gitsin. inş herkes vermiş olur.
Japonlarin 50 yasindaki hanimlari 18 gibi duruyor bazen nette görüyorumIkegai diye popüler bir kitap var duymuşsunuzdur. onu okuyorum bu ara. Japonların dünya sağlık örgütü istatistiklerine göre en uzun ömürlü halk olduklarından ve yaşam tarzlarından bahsediliyor... vs
Diyor ki kitap, Henüz doyduğunuzu ama biraz daha yiyebileceğinizi hissettiğiniz anda yemeyi bırakın. Yani sofradan kalktığınızda hala biraz aç olmalısınız.
Gitmedim henüz diyetede dikkat etmiyorum zaten bir iki kilo verip gitmeyi düşünüyorumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Diyetisyen işin noldu senin?
Kuran'ı Kerim canım sabah 8.40 da çıkıyorum 12.45 gibi evde oluyorumHoşbulduk canım
Boy 1.55 kilo 54.8 hedef 50
3 çocuklu bir öğretmenim.
Ne kursuna gidiyorsun canım. Erkendende geliyorsun dilkat ediyorum.
Benim cok ihtiyacım var bu kampa motivasyonum olmayınca yapamıyorum bir türlü olmuyor geçen hafta grup sessizlesince bana da bahane oldu motivasyonum gitti şimdi de geri gelmiyor. Neden benim diyetlerim hep 1 hafta sürüyor kaptan?
Aynen atıştırmamak için erken yatmak iyi fikir ben bide diş fırçalamanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Sabah çok erken kalkıyorum ama bazen beş altı yatağın içinde uyanık oluyorum telefonuma bakıyorum rahat rahatAynı ben, bende hep uyuyakalıyorum sonra uyanıyorum bazen uyanık kalabilirsem film izliyorum. Atıştırmamak açısından güzel oluyor erken uyumak.
Tamam Ama nasıl oluyor
Ahhh canim ne cok isterdim ama bu aralar yerimde sayiyorum.. misafirim var oyle olunca kendime özel
Maşallah canım ne güzel 3 çocuk. Fazla kilonda yokmuş. Büyük ihtimal listeye giremeden bütün fazlalıklarından kurtulursun.Hoşbulduk canım
Boy 1.55 kilo 54.8 hedef 50
3 çocuklu bir öğretmenim.
Ne kursuna gidiyorsun canım. Erkendende geliyorsun dilkat ediyorum.
Çok erken uyuyormuşsun.Arkadaşlar sizleri tanımaya çalışıyorum kim kimdi biraz zaman alacak gibi. Ben ilkokulda ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Öğlenciyim. Öğle yemeğimi evde yemeye çalışıyorum ama yiyemediysem yanıma alıyorum. Bugün yine yetiştiremedim , çorbamı bardağa alıp bir dilim ekmekle yiye yiye gittim. Okadar yoğunum ki yemek yemeye fırsat kalmıyor. Öğlene kadar yemek ve ev işleri. Öğleden sonra okul, eve gelince çocukları uyuturken bende uyuyup kalıyorum çoğu zaman.
Su çok önemli canım. Alışkanlık haline getirmek lazım. Ben çok su içen bi insanım ve faydasını çok görüyorum. Hem sağlık açısından hem de cilt sağlığı açısından çok lazım.Hiç açlık hissetmedim aslında birde ben erken yatıyorum çocuklarla birlikte uyuyorum saat en geç 20:30 gibi ama sonra uyanıyorum 23-24 gibi eşimle sohbet televizyon falan izliyoruz o çay falan içiyor bazen ya çok zorlanıyorum su konusunda
Bir polyanna dahailahi
yarına kadar ödem gider belki...
gerçi bende de regl öncesi ve sırasında şişlik oluyor
üzülme yine de... ya olmasaydın? o zaman en az 20 kilo alırdın![]()
Ben varım. Bu arada ben yakın zaman da 69 lara kadar çıkmıştım yaaaa bir ileri iki geri 4 kiloya yakın vermişim. Dün öğrencilerim hocam siz bayağı zayıfladınız deyince farkettim. Ben hep hedefi 60 düşündüğüm için kendimi kilolu hissediyordum da meğer arada bayağı farketmiş
Ne kaçırdın bi anlat bakalımAhhh canim ne cok isterdim ama bu aralar yerimde sayiyorum.. misafirim var oyle olunca kendime özel diyet yemekleri yapamadim....dun fena kacirdim ;((
Ooooooooooooooo Prenses ama onu beklersen senin hiç gideceğin yok. Pazartesiye randevu alıyorsun hemen diyetisyene gidiyorsun. Erteleye erteleye koca bir yıl gitti.Gitmedim henüz diyetede dikkat etmiyorum zaten bir iki kilo verip gitmeyi düşünüyorum
Bence sen gerçekten istemiyorsun kilo vermeyi ya da kendine inanmıyorsun. Biraz inan artık kendine. Ben ilk öyle başladım. Başaran insanların fotoğraflarına baktım sürekli. Benim o kadınlardan ne eksiğim var dedim kendi kendime. Onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim ve yaptım. Senin benden ne eksiğin var? Ben bu halimde bile yapabiliyorum ki biliyorsun fazla kilom yok. Senin daha iyisini yapabilmen lazım. Çocuğun yok evde bir eşin bir kendin. Ben bir de çocuklara yemek yapıyorum. Sen kendinize göre yemek hazırlayabilirsin. Aslında çok şanslısın şuan hiç farkında değilsin. Ben senin yerinde olsam şuan 36 beden elbise giyiyordum kesin.Benim cok ihtiyacım var bu kampa motivasyonum olmayınca yapamıyorum bir türlü olmuyor geçen hafta grup sessizlesince bana da bahane oldu motivasyonum gitti şimdi de geri gelmiyor. Neden benim diyetlerim hep 1 hafta sürüyor kaptan?LAydLiNe çok istiyorum ama olmuyor sen nasıl başardın gerçekten isteyince oluyor mu ben mi yeterince istemiyorum anlamadım ki
![]()
Bugün menüm
Sabah
1 çeri domates
Yarım salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
1 fincan moringa çayı
Ara
2 minik kurabiye
Akşam
1 kase mantı
Bu kadar
Evet çok haklısın yarın dikkat edeceğim listeme gire besleneceğim erken kalkıp erken yatıyorum yapabilirim yapmam lazım artık çok sıkıldım bu durumdan yapacağım artık yeterMaşallah canım ne güzel 3 çocuk. Fazla kilonda yokmuş. Büyük ihtimal listeye giremeden bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Çok erken uyuyormuşsun.Ben 01.00 den önce nadir uyuyorum. Arada 00:00 oluyor ama öncesinde çok nadir. Çok yorulmuş ya da çok hasta olmam gerekiyor ki erkenden sızıp kalayım. Uyumayı çok sevmiyorum. Bir de sevsem sanırım hiç bir işim yetişmeyecek.
Su çok önemli canım. Alışkanlık haline getirmek lazım. Ben çok su içen bi insanım ve faydasını çok görüyorum. Hem sağlık açısından hem de cilt sağlığı açısından çok lazım.
Bir polyanna dahaYarın 0.30 un altına düşmeyelim yeter.
ada81
zambak86 ne alemdesiniz kızlar?
Ben varım. Bu arada ben yakın zaman da 69 lara kadar çıkmıştım yaaaa bir ileri iki geri 4 kiloya yakın vermişim. Dün öğrencilerim hocam siz bayağı zayıfladınız deyince farkettim. Ben hep hedefi 60 düşündüğüm için kendimi kilolu hissediyordum da meğer arada bayağı farketmiş
Ne kaçırdın bi anlat bakalım
Ooooooooooooooo Prenses ama onu beklersen senin hiç gideceğin yok. Pazartesiye randevu alıyorsun hemen diyetisyene gidiyorsun. Erteleye erteleye koca bir yıl gitti.
Bence sen gerçekten istemiyorsun kilo vermeyi ya da kendine inanmıyorsun. Biraz inan artık kendine. Ben ilk öyle başladım. Başaran insanların fotoğraflarına baktım sürekli. Benim o kadınlardan ne eksiğim var dedim kendi kendime. Onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim ve yaptım. Senin benden ne eksiğin var? Ben bu halimde bile yapabiliyorum ki biliyorsun fazla kilom yok. Senin daha iyisini yapabilmen lazım. Çocuğun yok evde bir eşin bir kendin. Ben bir de çocuklara yemek yapıyorum. Sen kendinize göre yemek hazırlayabilirsin. Aslında çok şanslısın şuan hiç farkında değilsin. Ben senin yerinde olsam şuan 36 beden elbise giyiyordum kesin.