[URL=http://m.YollaYap.com/b44/5083507.jpg][/URL]
ben bu resmi görünce kesinlikle incelmeliyim dedim kaydirigubbakcemile3
evet harikaymış benim gözüm okadar incelmede bile değil 55 olayım bi hayırlısı ilee mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[URL=http://m.YollaYap.com/b44/5083507.jpg][/URL]
ben bu resmi görünce kesinlikle incelmeliyim dedim kaydirigubbakcemile3
günaydınlar kızlar yazdıklarınızın hepsini okuduum yok canım foto koymadımmm karışıklık olmuş sanırım bu arada adım güzel evet ama sanırım hep öyle kalacak ahhh kızlar çok kötüyüm ya a çok ağladımmm bugün:çok üzgünüm: kalkar klkmaz o yüzden işede geç kaldımmm az çok hepimiz birbirimizin yediğinden haberdar alıyoruz belki dikkat etmişsinizdir hemen heen hiç kaçamak yapmıyorum hergün 1 saat spor yapıyorum suyumu hiç aksatmıyorumm ama olmuyor olmuyor işteee veremiyorumm bi bürlü bu kiloları üzerime yapıştılar gitmiyolarr sabah tartıya bakınca heves falan kalmadı içimde hırsımdan ağladımm işe gelmek istemedimm yaa bi yanlışmı yapıyorum diye durmadan düşünüyorum ama yokkk yokkk olmuyo kızlarrr çok moralim bozuk inanın şimdi bunu yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorummmm:çok üzgünüm: ve benim diyett yaptığımı hastanedki bütün arkadaşlarım biliyo herkes servisteki arkdaşlarım hersabah soruyolar kaç kilo oldun kaç kilo oldun diyeee ohhhhhhhhhh belki bu diyet olayı bana göre değildi ben hep şişkoydum ve şişko olarak kalacağımmmmmmmm ayyyyyyyy sizinde canınızı sıktım kusura bakmayım bi soeun varsa siz söyleyin lütfen ben göremedimmm
dün yediklerimm
sabah sıradan kahvaltı
ara kahve şekersiz
öğlen bir kafte+3 kaşık çorba
ara bir diyet bisküvi(sadece bir adet )
akaşam bir biber dolma+2 kaşık yoğurt
ara 1 elma
sizce yanlış olan ne ben çıkamıyom bu işin içinden yaaaaaaaaaaaaaa
ah fıstııım üzülmme lüffennn..biraz sabırrr..bir bakmışsın hedefine ulaşmışsın..bir de sanırım kendimizle barışık olmalıyız.o zaman hedeflerimize daha nçabuk ulaşırız:1hug:
dimi ama birazda sevelim kendimizi aa iyi zayıfladım diyelimm
ne kadar çok kafamıza takarsak okadar duraklıyor
azıcık bana bakın halinize şükredin yaa hiç veremiyorum bennn senağlama
kız patbori ne dicem ben yan yağlarım tam simit olmuştu pantolonlardan taşıyordu ve çok pis druyordu
bak hergün şu hareketi yap yanlar varsa
ayakda durup bacağının tekini yana kaldırıp indir ilgün 20 diye başla daha sonra arttır 15 günde fark ediyor valla
hatta resimli olarak ekleyeyimm kızlar
yahu şu havalar bi ısınsanda şöyle yürüyüşlere başlasak biii söz verdim kendime havlar düzelir düzelmez günde 1 saat yürüyeceğimm :teytey:
bence önce çorba iç karnın dolsun sonram kalk biraz yürü
midene tam otursun
birazda tavuk ye salata varsa salata ye canımm
ben artık böyle yapcam biraz yicem kalkıp yürücem biraz tokluk veriyor çünküm kaydirigubbakcemile3