- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yok ne kusuru ben yapmaya kaçıyorum o zaman öptüm sizleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediklerinden mi acabaAyy yok ben iki gündür yerlerdeyim nedense
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahtan beri ev işlerinin yarısını bile yapamadım akşam yemekten sonra halim kalırsa yapcam kusura bakma canım![]()
Bilmiyorum ki canım ama çok erken kalkmak etkiliyor sanırım . Yoksa zaten çoktandır ekmek yemiyordum öyle büyük değişiklikte yapmadım çokYediklerinden mi acabaakşama 2 dilim tam buğday mı koysan
![]()
Hmm hep bimden alıyordum hiç dikkat etmemiştim çavdar unu oranınabirkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Türkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimizgulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani
Ben kurufasulye yiyeceğim hala bitmedi
Öksüz doyuran gibi öyle çok yapmışım ki kazanla:)
Evet canım bencede beslenme ile uyku birbirine sıkı sıkıya bağlı. Bir çözüm bul uyku işine. Uykunu sağlam al eminim daha dirençli olursunBilmiyorum ki canım ama çok erken kalkmak etkiliyor sanırım . Yoksa zaten çoktandır ekmek yemiyordum öyle büyük değişiklikte yapmadım çok
Büyük çişini daha bir kez bile wc ye yapmadıTürkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimizgulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani
Ben kurufasulye yiyeceğim hala bitmedi
Öksüz doyuran gibi öyle çok yapmışım ki kazanla:)
10 da uyuyorlar 7 de kalkıyorlar çocuklar ,erken yatırmasam dayanamıyorum erken kalksalar dayanamıyorum . Herzaman alışkınım aslında erken kalktıklarına seviniyorum ama ben biraz oruç olduğum için fazla etkileniyorum sanırım canımEvet canım bencede beslenme ile uyku birbirine sıkı sıkıya bağlı. Bir çözüm bul uyku işine. Uykunu sağlam al eminim daha dirençli olursun
10 da uyuyan çocuktan mı şikayet ediyorsun10 da uyuyorlar 7 de kalkıyorlar çocuklar ,erken yatırmasam dayanamıyorum erken kalksalar dayanamıyorum . Herzaman alışkınım aslında erken kalktıklarına seviniyorum ama ben biraz oruç olduğum için fazla etkileniyorum sanırım canım
Leslie mi yaptınO kadar yoruldum kii kızlar. Kendime güç bela kabak yaptım. Siz napiyorsunuz?
Yok halı yikadim soba yikadim evi temizledim. Çook yoruldum leslie bugün yapamicam galibaLeslie mi yaptın
2 gundur misafir vardı giremedim canım
meeela kuru fasulyeyi etli biber dolmasını dondurucuya atabilirmiydim eğer sulu yemekler dondurucuya atılıyorsa çok iyi birşeyBen fazla yaptığım yemeklerden küçük tencereye veya saklama kaplarına koyup dondurucuya atıyorum...
Zorda kalınca çıkarıp ısıtıyorum bır tık kaynatıyorum valla taze yapılmış gibi oluyor..
hım ama küçük tuvaletini hallettiniz anladığım kadarıyla evde bezli mi dolaşıyor dışarıda ne yapıyorsunuzBüyük çişini daha bir kez bile wc ye yapmadı
Küçüğüde sürekli ben soruyorum evet var diyince götürüyorum canım
Kuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.meeela kuru fasulyeyi etli biber dolmasını dondurucuya atabilirmiydim eğer sulu yemekler dondurucuya atılıyorsa çok iyi birşey
hım ama küçük tuvaletini hallettiniz anladığım kadarıyla evde bezli mi dolaşıyor dışarıda ne yapıyorsunuz
Yok halı yikadim soba yikadim evi temizledim. Çook yoruldum leslie bugün yapamicam galiba
Dolabın alt tarafında dimi canımKuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.