Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oruca ara verdim bu dönemde vücut su tutar kilo veremezsin derler doğrumu sabah az yedimya kendimi bir hafif bir hafif hissediyom sanki on kilo verdim

birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli 😂
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım 😞
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Hmm hep bimden alıyordum hiç dikkat etmemiştim çavdar unu oranına

Türkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimiz gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani

Ben kurufasulye yiyeceğim hala bitmedi
Öksüz doyuran gibi öyle çok yapmışım ki kazanla:)

Türkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimiz gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani

Ben fazla yaptığım yemeklerden küçük tencereye veya saklama kaplarına koyup dondurucuya atıyorum...
Zorda kalınca çıkarıp ısıtıyorum bır tık kaynatıyorum valla taze yapılmış gibi oluyor..

Bilmiyorum ki canım ama çok erken kalkmak etkiliyor sanırım . Yoksa zaten çoktandır ekmek yemiyordum öyle büyük değişiklikte yapmadım çok
Evet canım bencede beslenme ile uyku birbirine sıkı sıkıya bağlı. Bir çözüm bul uyku işine. Uykunu sağlam al eminim daha dirençli olursun

Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani

Büyük çişini daha bir kez bile wc ye yapmadı :(
Küçüğüde sürekli ben soruyorum evet var diyince götürüyorum canım

O kadar yoruldum kii kızlar. Kendime güç bela kabak yaptım. Siz napiyorsunuz?

Evet canım bencede beslenme ile uyku birbirine sıkı sıkıya bağlı. Bir çözüm bul uyku işine. Uykunu sağlam al eminim daha dirençli olursun
10 da uyuyorlar 7 de kalkıyorlar çocuklar ,erken yatırmasam dayanamıyorum erken kalksalar dayanamıyorum . Herzaman alışkınım aslında erken kalktıklarına seviniyorum ama ben biraz oruç olduğum için fazla etkileniyorum sanırım canım

10 da uyuyorlar 7 de kalkıyorlar çocuklar ,erken yatırmasam dayanamıyorum erken kalksalar dayanamıyorum . Herzaman alışkınım aslında erken kalktıklarına seviniyorum ama ben biraz oruç olduğum için fazla etkileniyorum sanırım canım
10 da uyuyan çocuktan mı şikayet ediyorsun🤪🤪

Ben fazla yaptığım yemeklerden küçük tencereye veya saklama kaplarına koyup dondurucuya atıyorum...
Zorda kalınca çıkarıp ısıtıyorum bır tık kaynatıyorum valla taze yapılmış gibi oluyor..
meeela kuru fasulyeyi etli biber dolmasını dondurucuya atabilirmiydim eğer sulu yemekler dondurucuya atılıyorsa çok iyi birşey
Büyük çişini daha bir kez bile wc ye yapmadı :KK43:
Küçüğüde sürekli ben soruyorum evet var diyince götürüyorum canım
hım ama küçük tuvaletini hallettiniz anladığım kadarıyla evde bezli mi dolaşıyor dışarıda ne yapıyorsunuz

meeela kuru fasulyeyi etli biber dolmasını dondurucuya atabilirmiydim eğer sulu yemekler dondurucuya atılıyorsa çok iyi birşey
hım ama küçük tuvaletini hallettiniz anladığım kadarıyla evde bezli mi dolaşıyor dışarıda ne yapıyorsunuz
Kuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.

Kuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.
Dolabın alt tarafında dimi canım

Back
X