Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok guzel gule gule kullan canim... 🤗🤗 benimde koyu mor rujum var sürünce kizim anne monster high bebeğime benzedin diyor.... yani beni gömüyor o bebekler cok cirkin😂😂😂
Yok kız çirkin değil güzel, ben seviyorum o bebekleri:) kızım almıştı bir ara

Ohhh ne güzel olmuş kabızlık bitmiş:KK66:

Sürüp sadece dudak kısmını çekip atsana nasıl duruyor

Gecmiş olsun geçici biseydir inşallah..
Az yediğin zaman oluyor mu onu bır ayırt etsen..
Ben çok yiyince o dediklerini yaşıyorum
Bisey yemedigim zaman sorun yok yemek yada buyuk bir bardak su icince başlıyor..... gerci suan iyiyim aksam cok yedim ona ragmen agrimadi üşüttüm bence...

Yok kız çirkin değil güzel, ben seviyorum o bebekleri:) kızım almıştı bir ara
Ayy bazilari cirkin kız 😂😂 bide onlarla uyuyordu bi ara ... ayyy kizim gece kalkip bunlari gorsem korkarim diyordum😂😂😂 bizim kucukken oyuncaklarimiz belliydi sari sacli sisko yanaklari al al sevimli bebeklerdi 😂😂😂😇

Canım menülerin güzel ancak akşamın saati biraz geç, onu da eşinle yediğin için birşey diyemiyorum ama acaba erken yiyip onunla hafif birşeyler mi atıştırsan?

Gece 1 gibi uyuyorum en erken, deneyeceğim birşeyler. Eşim artık oruç tutamayacağını söyledi bugün. Belki böylece daha erken yiyebilirim ve de yine erken uyanabilirim 🙏🏼🙏🏼

Menü genel olarak ben beğendim @Akkat dediği gibi akşam erken olsa cidden çok faydasını göreceksin. Bide akşam sadece pirinç pilavı olmasa da olurmuş hem pide hem pirinç ikisi de karbonhidrat grubu yani keşke birinden birini tercih etseydin ama bizimle beraber oldukça menüler her gün daha da iyi olacak inanıyorum 💛 hurma topları nasıldı? ☺☺

Haklısın ama pirinç pilavını özlemişim 🙈😁😁 bu arada hurma toplarına bayıldım. Hatta eşim benden çok yedi 😄😍😍😍 artık her hafta bir kere yapacağım. Öyle buyurdu Evimin erkeği 😍❤️ Çok teşekkür ederim aypare ackerman aypare ackerman

Yarın daha da dikkatli yapacağım öğünlerimi. Kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
Çok teşekkür ederim hepinize. Sizi seviyorum 💐😍❤️❤️❤️😘😘😘

Gece 1 gibi uyuyorum en erken, deneyeceğim birşeyler. Eşim artık oruç tutamayacağını söyledi bugün. Belki böylece daha erken yiyebilirim ve de yine erken uyanabilirim 🙏🏼🙏🏼

Haklısın ama pirinç pilavını özlemişim 🙈😁😁 bu arada hurma toplarına bayıldım. Hatta eşim benden çok yedi 😄😍😍😍 artık her hafta bir kere yapacağım. Öyle buyurdu Evimin erkeği 😍❤ Çok teşekkür ederim aypare ackerman aypare ackerman

Yarın daha da dikkatli yapacağım öğünlerimi. Kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
Çok teşekkür ederim hepinize. Sizi seviyorum 💐😍❤❤❤😘😘😘
Yeme düzeni oturur o zaman. Çok sevindim beğenmene afiyet olsun 😘😘💜💜 her zaman burdayız hepimiz için 💜💜💜bizde seni seviyoruz 😘😘🎈

Kızlar bugünkü menümü yazayım,

Sahur (03:00 gibi)
1 kase yoğurt

Dünden lekelenmeler başlamıştı, bugün regli oldum, oruç tutamadım, bir sürü de şey yedim😔

Kahvaltı (10:30)
2 haşlama yumurta
Çokça süzme peynir

Ara
1 sütlü filitre kahve
Lor peynir

Akşam (19:00)
1 tabak hindi sote
1 kase yoğurt

Yemekten sonra
Birkaç bardak çay
1 light (şeker ilavesiz) çikolata
1 bardak sütlü filitre kahve

Su anca 500 ml oldu, biraz geç yatıp biraz daha su içmeye çalışacağım.

Bugunku menem
12.05
Sabah 11
1 has yumurta
10 fındık
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
6yk yoğurt
Ara 15
5 yk yoğurt
3 kayısı
Akşam 20 15
1 kepçe mercimek çorba
1tabak ev yapımı ıskender (mümkün mertebe yağını azaltarak yaptim pilav yoktu az bişey patates kizartmasi vardi)
Ara 22.30
1 sade türk kahvesi
2parmak kalınlığında kokostar pasta (ev yapimi)ilk defa yaptım tadını merak ettim

Bugunku menem
12.05
Sabah 11
1 has yumurta
10 fındık
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
6yk yoğurt
Ara 15
5 yk yoğurt
3 kayısı
Akşam 20 15
1 kepçe mercimek çorba
1tabak ev yapımı ıskender (mümkün mertebe yağını azaltarak yaptim pilav yoktu az bişey patates kizartmasi vardi)
Ara 22.30
1 sade türk kahvesi
2parmak kalınlığında kokostar pasta (ev yapimi)ilk defa yaptım tadını merak ettim
İskenderin ekmeği var mıydı canım?

Kızlar yaaaa yine modum düştü sabahtan beri bir baş ağrısı var geçmedi gitti. İlaç aldım yine faydası olmadı. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Biraz uyumaya çalışacağım
Gecmiş olsun uyuyunca inşallah geçer 🤗🤗
Bisey yemedigim zaman sorun yok yemek yada buyuk bir bardak su icince başlıyor..... gerci suan iyiyim aksam cok yedim ona ragmen agrimadi üşüttüm bence...
Çok sevindim gecmiş olmasına ;) Spor yaparken farkında olmadan soğuk almış olabılırsın

11 Mayıs
Sabah 10:30
1.5 yumurtadan kaşarlı menemen
Peynir 1 kk
1 ceviz 2 fındık
2 dl tb ekmek
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
Akşam 18:00
1 porsiyon külbastı
3 yk bulgur pilavı
Bol salata 1 ayran
1 salatalık turşusu
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
Arada
Çayın yanına
2 hurma 3 badem
Suyum 2.5 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
Spor yok..
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
12 Mayıs
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 kk peynir & 2 ceviz
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu t.yağlı çörek(Annem yapmıştı günün anlam ve önemi dolayısıyla hayır diyemedim)
Su 2.5 🍵3 büyük kupa Y.çay
Spor 4 mil Leslie (yapılacak)

Menüme ek ;
1 sade soda
1 fincan Türk kahvesi
4 mil Leslie yapıldı ;)

Back
X