Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yapılacak hareketleri bulamadım
Canim menu gordum bizim menuleri bi incele istersen sabah ogle aksam saatler ne kadar su ictiysen onu yaziyorsun.. birde gun icerisinde yaptigimiz sporu yaziyoruz... bi gecmis menuleri incele istersen..
Birde herkes birbirinin menüsünü yorumluyor sadece menu verip cikmiyoruz.. yoksa takim ruhu oluşmuyor...

Merhaba hanımlar
Bugün kayinvvalidemde iftardaydik erken gittik giremedim tatlı yaptım götürdüm ama yemedim bilginize ;)
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir yarım dilim gibi
1 su bardağı süt
1dilim kepek ekmeği

İftar : 1 kase patates çorbası
4-5 ykKıymalı sebze yemeği fırında
4-5 yk Havuçlu kabaklı tarator
3 yk bulgur pilavı

1.5 lt su
@Anka ilk günkü Challenge i yaptım

Bugün giremedim kızlar hiç misafirlerim vardı başımı kaldıramadım. Hepinizin anneler günü kutlu olsun.

merryangel merryangel

Menü yok yine. Ertesi günleri mi ekliyorsun normalde?

Evet canım ramazanda öyle yapıyorum. ama bugün girip yazamadım işte.

Sahur
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim beyaz peynir
8 zeytin
Bir küçük domates
Yeşil çay

İftar
2-3 yemek kaşığı yoğurt çorbası
4-5 yemek kaşığı mantar sote
3 yemek kaşığı cacık
Salata

iftardan 2-3 saat sonra
3 hurma
Sütlü kahve

2 litre su

Günaydın canlar bende cok şükür yeni girdim kkya sonunda düzeldi dünkü orucum rahat geçti inşallah bugünde öyle olur hiç kaçamaksiz güzel bir ramazan geçiririm şöyle bayrama 4-5 kilo vermiş olsam güzel olmaz mı bir ayda 5 kilo güzel diyetisyenimde haftada 1-1.5 kilo verilebilir derdi bakalım kısmet 3 haftada inşallah gider 🤗

Günaydın canlar bende cok şükür yeni girdim kkya sonunda düzeldi dünkü orucum rahat geçti inşallah bugünde öyle olur hiç kaçamaksiz güzel bir ramazan geçiririm şöyle bayrama 4-5 kilo vermiş olsam güzel olmaz mı bir ayda 5 kilo güzel diyetisyenimde haftada 1-1.5 kilo verilebilir derdi bakalım kısmet 3 haftada inşallah gider 🤗

Cok güzel olur tabi ki ayda 4 kilo ne demek 🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

her ramazan kilo verebiliyormusun canım ? benim çok değişken kilo almam ama bazen çok bazen çok az kilo veririm....

inşallah yarın oruca başlayacam , şöyle mi yapsam bugün kahvaltımı yapayım bir minik ara yapayım yoğurt yerim zencfilli ve zerdaçallı... akşam yemeği için iftarı beklesem eşimle yesem ... sahur yapmıyorum çünkü yatarkende semizotulu cacık yiyebilirim.:işsiz::işsiz:

Back
X