Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm ise Ustam’a gelsin:KK45:

Kahvaltı (09:00 gibi)
1 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Çokça süzme peynir
1 domates, 1 salatalık
Çay

Ara (12:30 gibi)
2-3 küçük dilim hindi füme
Lor peyniri
1 sütlü filitre kahve

Akşam (18:30 gibi)
1 tabak hindi sote
2 kase cacık

Yemekten sonra
1 sütlü filitre kahve

Bugün çayı ve kahveyi çok içtim. Regli olunca canım çok çay istiyoro_O su 500 ml anca olmuştur, ama yatana kadar içmeye çalışacağım.
Menün çok güzel afiyet olsun ama
Su oranın çok az . Çayla kahve de çok diyorsun ödem olabilir tartıda canın sıkılabilir canım .. bence önce suyunu iç belki çay-kahve isteğinde kesilir 😉
Selam kızlar :KK25:

Misafirim vardı iftara çok yorgun ve uykusuzum :uykucu:

Kilo bildirimi
Cuma = 82,1
Güncel = 81,6
Fark = 0,5

Hem wc problemim var (3-4 gün falan oldu) hem de regl olmam lazım karnım davul gibi ona rağmen eksi hayretlerdeyim :KK64:
aman sen maşallah de:nazar:
Çok güzel 😍
Selam kızlar, nasılsınız 😍😇

Uyku düzensizliği ev iş misafirlik derken ancak vakit bulabildim. Ve eşim de hastalanmış. Onu uyutup şimdi girebildim sayfaya.
Günlük menü paylaşımı yapayım,

Sabah 12:30
5 yk fasulye yemeği
Avuç içi kadar pide

16:00
Bir küçük lokum, Ülker çikolatalı gofret 😟😟
Sade Türk kahvesi
(Misafirlikte yalvardım bir şey koymasınlar diye. Gazoz tatlı şu bu... aman allahım, ne çok ye iç dediler anlatamam. Ama gofrete hayır diyemedim yalan yok. )

Akşam 20:15
2.5 İslim kebabı
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk pirinç pilavı
Avuç içi kadar pide

Ardından gelsin kahveler çaylar 😔😔

Çoook çay içtim bugün. İnanılmayacak derecede. Günde bir bardak siyah çayı bile nadir içen ben 3 fincan çay içtim.

Uzun lafın kısası. Kahvaltım kahvaltı değil atıştırmalık dediğim gofret ambalajlı ürün ve sağlıklı değil. Ama yine de olurum gibi geliyor. Totalde 3 fincan sütlü kahve, 2 Türk kahvesi , 3 fincan çay ve 2 lt suyum var.
hatalarını biliyorsun , alışma dönemindesin ama bi an önce silkelenmen gerekiyo bınlar seni hep geri götürüyor canım ..
Bence kahve 2-3 den fazla olmamalı , çay zaten vücutta demir bırakmıyor . Amacımız kilo vermekten önce sağlıklı beslenmek olmalı ve kendimize bunu yapmamalıyız .

Misafirliklere giderken kendi yemeğini yiyip gidersen en az zararla eve dönersin aklında bulunsun😉İ
İnşallah herşey daha güzel olur
Bugün şehir dışına çıktım ondan baya dağıldı hersey

Sabah 12.00
1 kase mercimek çorbası küçük dilim ekmek

Öğle yok
Aksam
8.00
Yolun yorgunluguyla menemen pide çeyrek çay yani kötü bir akşam oldu
Yarın umarım güzel geçer
Su içemedim 1 lt ancak spor yok
Senin dediğin gibi olmamış canım diğer günler düzeltirsin inşallah 🤗

Bu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp ya 😠 sonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum 😩 uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım 😩
bende bugün aynı niyetle halka tatlılarına baktım ama mutfaktan hızlıca çıkıp kapısını kilitledim :sus:hala orda duruyorlar ama 🙈
Mutfağa gireli 1,5 saat olmuş. Olayı abarttım galiba:olamaz:
uyumadın mutfak mı temizledin anacım :KK57::KK57:
Kızlar günaydın
Artık eskisi gibi sayfa sayfa okumuyorum geçmişi nereden yakalarsam o yüzden önemli hadiseleri kaçırmış olabilirim biraz kitap okumak Almanca çalışmak istiyorum burası biraz vaktimi alıyor çünkü
günaydın canım arada gel kolay gelsin sana :KK25:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay

öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye

akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)

su 1 - 1,5 litre arası
Su oranın olmamış canım. Birde öğlen bi su bardağı da yoğurt olabilirdi. Onun dışında güzel Afiyet olsun 🤗

bende bugün aynı niyetle halka tatlılarına baktım ama mutfaktan hızlıca çıkıp kapısını kilitledim :sus:hala orda duruyorlar ama 🙈
uyumadın mutfak mı temizledin anacım :KK57::KK57:
günaydın canım arada gel kolay gelsin sana :KK25:

Su oranın olmamış canım. Birde öğlen bi su bardağı da yoğurt olabilirdi. Onun dışında güzel Afiyet olsun 🤗

Ayran vardı ama saklı gizli yediğime içemedim aceleden

Ayran vardı ama saklı gizli yediğime içemedim aceleden

Ramazan ayında oruç tutamamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. Saçma sapan oluyor her şey. Şükür yarın başlıyorum inşallah yeniden oruca.

Ramazan ayında oruç tutamamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. Saçma sapan oluyor her şey. Şükür yarın başlıyorum inşallah yeniden oruca.
Bende oyle kaptanim ozellikle reglinin 6 ve 7. Gunleri cok ufak lekenme yuzunden tutamıyorsun ya o beni daha sinir ediyor... cok sukur ben bugun basladim....

evi toparladım birazdan kızıma duş aldıracam hava çok sıcak burada ufak bi hareketle terlemeye başlıyor insan... ben terliyorsam ciddi sıcak var ben çok zor terlerim :ruh: :ruh:

Back
X