Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sahur 12 ye doğru
1 kase kiraz,3 hurma içlerine toplamda 7 8 çiğ fındık, 1 salatalik

İftar
1bardak su 1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 patlıcan ( karnıyarık) , 1 kase yoğurt
2 dilim buğday ekmek

Spor
1 mil Leslie, 12dk bacak pilatesi

LAydLiNe LAydLiNe
Menün bence gayet güzel canım, belki sahurda proteinli bir şey olabilirdi. Spor da yapıyorsun protein önemli

Bugunku menum 11.00 2 yaprak sarma 1 kabak dolma 1 saat sonra 1 dilim mozaik pasta

Aksam 1 karnıyarık yarım kase dovme corbası

2 litre su 10 bin adım
Canım iki gündür götürüyorsun sarmaları dolmaları :stop: Mozaik pasta da hiç olmamış:sinirli:

Bugun menu
Sahur 23.15
4 yk yogurt Semizotlu...

Iftar 19.42
2 yk yulaf ezmeli menemen
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 kızarmis form ekmek

2 lt su icmeye çalışacam... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
45 dk eliptik
60 dk tempolu yürüyüş yapildi...
Güzel menü canım👏🏻👏🏻 Tabii ki semizotu ağırlıklı :KK70: :KK70:

Canım iki gündür götürüyorsun sarmaları dolmaları :stop: Mozaik pasta da hiç olmamış:sinirli:
İnatla bu şekilde az yiyerek kilo vermeye devam ediyorum diyor ben pek yorum yapmıyorum hem kızdırmak istemiyorum ama eminim ki 7 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt salata tatlı yerine hurma falan yese çok daha iyi kilo verecek

Kızlar menümü vereyim;

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve

Ara (16:30 gibi)
1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

Akşam (19:30 gibi)
2 tabak yumurtalı ıspanak (yağsız)
2 kase yoğurt

Su 1,5 lt’e yaklaştı, ama bütün hava çok sıcaktı. Yatana kadar daha da içerim. Spor tabii ki yok.

Kızlar bana kızacaksınız biliyorum, ama bugün çok yoğundu, işe çok erken gittim, kahvaltı yapamadım. Gün boyu da hiç fırsat olmadı bir şey yemeye, malum Ramazan. Akşam ise aslında bir tabak ıspanak yiyecektim, ama çok olmuş. Ben ıspanağı ikinci güne bırakmıyorum, o yüzden yiyeyim dedim. Değilse canım istemiyordu, doymuştum aslında. Ispanakları annem yapıp buzluğa atıyor. Emeğine kıyamadım, çöpe dökemedim. Kısacası ikinci tabak için çok pişmanım😢

İnatla bu şekilde az yiyerek kilo vermeye devam ediyorum diyor ben pek yorum yapmıyorum hem kızdırmak istemiyorum ama eminim ki 7 8 kaşık sebze 1 kase yoğurt salata tatlı yerine hurma falan yese çok daha iyi kilo verecek
Ayy bilmiyordum, kızmış mıdır bana? Ne bileyim yasaklı şeyleri uyarıyoruz diye yazmıştım

Menüm

Sahur (03:00)
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz siyah çay

İftar (20:00)
1 kase yayla çorbası
4 tane kiremitte köftenin köftesi
Salata
1 küçük dilim pide

21:00
6 tane çilek
10 tane kiraz

Şu 2,5 lt olur spor yapınca ayrıca yazarım

Kızlar menümü vereyim;

1 sütlü filitre kahve

1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

2 kase yoğurt

Su 1,5 lt’e yaklaştı, ama bütün hava çok sıcaktı. Yatana kadar daha da içerim. Spor tabii ki yok.

Kızlar bana kızacaksınız biliyorum, ama bugün çok yoğundu, işe çok erken gittim, kahvaltı yapamadım. Gün boyu da hiç fırsat olmadı bir şey yemeye, malum Ramazan. Akşam ise aslında bir tabak ıspanak yiyecektim, ama çok olmuş. Ben ıspanağı ikinci güne bırakmıyorum, o yüzden yiyeyim dedim. Değilse canım istemiyordu, doymuştum aslında. Ispanakları annem yapıp buzluğa atıyor. Emeğine kıyamadım, çöpe dökemedim. Kısacası ikinci tabak için çok pişmanım😢
Bence 2. Tabak ispanak fazla degil... zaten ispanak cok doyurucu olmuyor... afiyet olsun dukani cook arastirmadim.. dukan yaptığın icin menune bazen yorum yapamiyorum...

Ayy bilmiyordum, kızmış mıdır bana? Ne bileyim yasaklı şeyleri uyarıyoruz diye yazmıştım
Yok yok bizler daha önce de yorum yaptık hep bu cevabı aldık ondan sdiyorum çünkü diyeti bırakınca kilo almasını istemiyorum herkes gibi ama kendisi bilir tabiki yeterki mutlu olsun 😊

Kızlar menümü vereyim;

1 sütlü filitre kahve

1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

2 kase yoğurt

Sağlıksız bir menü olmuş. Ispanak çok olmuş ama zaten gün boyu bişey yememişsin. Suyunu 2 litreye tamamlamaya çalış

Kızlar menümü vereyim;

1 sütlü filitre kahve

1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

2 kase yoğurt

Yani yanlış anlama ama menun bana hep bir eksik bir farklı dengesiz geliyor yaa😣😣😑

Menüm

Sahur (03:00)
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz siyah çay

İftar (20:00)
1 kase yayla çorbası
4 tane kiremitte köftenin köftesi
Salata
1 küçük dilim pide

21:00
6 tane çilek
10 tane kiraz