• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım ,
Herkese günaydın... Arkadaşlar regl zamanı canınız tatlı istiyor ama 180 gram lokum yada me bileyim 5 tane kurabiye bana çok saçma geliyor. Ben burda ilk diyete başladım ve başladığım zaman ilk gün menülerim sadece düzensizdi ama hiç kaçamak yapmadım. Benve duygusal açlık yaşayıp bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Bana mesela bu şelilde diyet yapıp sonuç beklemek garip geliyor. Kalori hesabı falan yapan varsa tartıda eksi görebilirsiniz ama inceleceğinizi düşünmüyorum . Misal :
Haklısın canım kalori hesabı yapmıyorum aslında ama o gün inanılmaz bi açlık içindeydiö tatlıya. Regl öncesi canavara dönüyorjm bi de 10 gün gecikti bunsefer ondan uzun sürdü bu durumum normalde iradem sağlam aslında neden böyle oldum bunara ona bağlıyorum

Haklısın canım ,
Haklısın canım kalori hesabı yapmıyorum aslında ama o gün inanılmaz bi açlık içindeydiö tatlıya. Regl öncesi canavara dönüyorjm bi de 10 gün gecikti bunsefer ondan uzun sürdü bu durumum normalde iradem sağlam aslında neden böyle oldum bunara ona bağlıyorum
Evet ama regl zamanı vücut şeker ister mesela meyve de çok iyiçözüm kuru kayısı, kiraz veya kuru üzüm sütle beraber yiyebilirsin ben öyle yapıyorum süper oluyo. Ama öbür türlü bütün günü çöpe atmış oluyosun gibi oluyo o yüzden dedim

Ben bugün mercimek köftesi yesem sorun olur mu..ödem yaparmı. Bilemedim size sorayım dedim. Boşuna artı çıkmayayım. Yada bugün sebze mi yesem annem barbunya yapacaktı

Evet ama regl zamanı vücut şeker ister mesela meyve de çok iyiçözüm kuru kayısı, kiraz veya kuru üzüm sütle beraber yiyebilirsin ben öyle yapıyorum süper oluyo. Ama öbür türlü bütün günü çöpe atmış oluyosun gibi oluyo o yüzden dedim
Ne desen haklısın ... ben ayarlıycam bu kaçamakları en yakın sürede .. ben diyete girerken böyle oluyor sonra bi kesiyorum tamamen sürmüyorum ağzıma. Psikolojik hazırlanma dönemim sanırım

Bu arada ben emziriyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Bebeğim ek gıda almıyor henüz yada mama. Sadece benden besleniyor. O yüzden günlük bi 400-500 kalori de öyle gidiyormuş . O yüzden ihtiyaç duyuyorum sanrm

Geçen cumartesi trafik kazası geçirdik. Kaza nedeniyle sancim başladı açılmam oldu. 8 aylık doğum yaptım canım.
Bebiş küvezde sağlığı yerinde çok şükür. Emmeyi öğrenince çıkaracaklar.
Kazadan dolayi bacaklarımda yumuşak doku zedelenmesi oldu. Yürüyemiyordum yeni yeni evde wc ye kadar gidiyorum destekle. 3-4 haftaya geçer dedi doktor.
Annemdeyim simdi. Ayağım geçsin eve geceyim. Takıma da diyetisyenime de geri döneceğim
🤗😙
Çokk çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. İnşallah bebişinde biran önce kavuşur sana. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah :dua::dua::dua:

İlk diyet yaptığımda haftada bir tartılırdım. Son dönemlerde bende sürekli tartılmaya başlamıştım. Sabah akşam günde iki kez tartılıyordum. Şimdi en son cumartesi tartıldım. Cuma sabahı büyük sürpriz olacak sonuç benim için. Tartıda bir gün öncesine göre değişen bir sonuç görünce ben sapıtıyorum. Az çıkarsam şımarıp yememem gerekenleri yiyorum, fazla çıkarsam niye böyle oldu diye takıyorum. Kötü etkiliyor yani beni sürekli tartılmak. O nedenle sana da tavsiye ederim.

tavsiyene uymaya çalışıcam :KK51:

Ne zaman istersen canım. Kahve konusunda bir şey olursa ben hep buradayım :KK54: Bazılarını kahve kabız yapıyormuş, ben de tam tersi etkisi oluyor. Sabah özellikle kahve olmasa enerjimi toplayamam.

Kahvesiz yaşayamayanlardanım ama son zamanlarda günde iki keze indirdim. Ama bazen sayı artabiliyor :KK70: :KK70: :KK70:

Eylül'de 4 yaşında olacak oğlum, çalışıyorum canım ben. Çalışan anneler ne yapıyor bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum. Oğlum doğduğundan beri ne doğru düzgün uyudum, ne yemek yedim, ne de temizlik, yemek yapabildim. Akşam gelir gelmez yemek yiyor. Sonra devamlı oyun istiyor. Tabii benim de artık tüm enerjim bitmiş oluyor o saate. Çünkü sabah çok erken kalkıyor.
Haklısın aslında ben geç saatte çok kalori alıyorum. Sanırım gün içinde şöyle rahat rahat yemek yiyemediğim için. Bir de öğlen okulda yemek yiyemiyorum. Akşam gelir gelmez yemeğe girişiyorum, oğlumu doyuruyorum vs. derken kendim yiyemiyorum. İnşallah dolunaydandır, ne kadar sürer bu etki biliyor musunuz?
Ben çalışıyorum ama hiç böyle şeyler yaşamadım canım. Çünkü çocuklar küçükken genelde çocuklarla ilgilendim. Ev kirlenmiş, dağılmış çok umursamadım. Vaktim olursa temizledim. Yoksa çok umursamadım. Çocukların bu yaşları bir daha gelmiyor. Temizlik her zaman yapılıyor. Uykumu onlara göre ayarladım. Doğum izninde onu uyutunca bende uyudum. Bebekken yürüyüşümü onu bebek arabasına koyup öyle yaptım. Bunun gibi hayatı kolaylaştırıcı şeyler uyguladım. Evde ikiniz yalnız kalmıyorsanız eğer sporunu sabah ya da akşam o uyurken yapabilirsin. Zaman yönetimi hakkında aslında öğrenmemiz gereken çok şey var. Yapmak istediğim çok şey var ama benimde çok vaktim kalmıyor. Çalışmak günü öldürüyor zaten. Ama bir şekilde halletmemiz lazım. Önemli olan bizim mutluluğumuz bunu hiç unutma. Oğlun bir daha 4 yaşına gelmeyecek. Tadını çıkar. :KK200:
bende aksi gibi kaşar çok seviyorum
ama yememeye dikkat ediyorum

lesile güzel bende kuzenim sayesinde öğrendim
Ben leslie yi hiç sevemiyorum nedense açık havada yürümek çok hoşuma gidiyor.
Bende vereyim menumu biraz fazla oldu çünkü iştahım çok acikti

Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 fincan sütlü kahve
3 dil karpuz 2 erik 1 muz

Akşam 17.30
5 kaşık patlıcan salata si
2 dil form ekmek
5 kaşık zeytin yağlı yeşil fasulye

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüdüm parka götürdüm şimdi oğlanı:120 p
Meyvelerin porsiyonları fazla olmuş canım. Bugün genele göre ekmeğin de fazla.
Sabah kahvaltısı 10 40
2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 biber, 9 zeytin , 1dilim patlıcan

Akşam 17 00
1 porsiyon menemen, 2 köfte

Akşam ara
1 kupa sütlü kahve
1 fincan beyaz leblebi

Su 2 lt içildi
700 bacak hareketi yapıldı
350p @zeyneppk
Akşam yaptığın aranın saati kaç? Birde kahvaltıdaki zeytinin sayısı fazla. Onu biraz azalt canım. 5 ideal.

Hayırlı akşamlar kızlar bugün benim için bayağı yoğun bi gündü bayağı yol yurudum diyet liste me uydum ama saattler konusunda sikinti var
Bende misafilikteydum önümde acmalar börekler serberli tatlılar vardı hiç birini yemedim sadece çayla domates salatalık yedim
Bugünün menum
Sabah 10 50
1 has yumurta
2 küçük domates 1 dilim ekmek
Ara 12.45
1 maden suyu 12 fındık
14 30 1 hurma domates salatalık cay
18 öğlen ara bir arada
5 yk yogurt 3 hurma 20 fındık karıştırdım yedim
yarım saat sonra
1 yeşilçay 12 fındık 1kucuk (erik boyutunda armut)
20.30 aksam
90 gr tavukla salata yağsız
2 şu b ayran naneli
Şimdi çok fındık var diyeceksiniz aciklayim
Aslında findik olan yerlerde ceviz badem var ama bugun elimde sadece findik oldugu icun dyt sorarak findik koydum bide hizlandirma diyeti yapti ben bugun listeme harfiyen uydum sadece 1 hurma bude kucuk armut fazla ogün yapmadıysanız bir dahaki ogune ekleyerek yiyin sakin atlamayın diyordu dyt bende onu yaptim
Öncelikle misafirlikte gösterdiğin irade için kocaman tebrik ederim seni maşallah :nazar: :KK9: :KK9:
Fındık bence çok fazla. Diyetisyenin ne dedi bu fındık olayına? Ceviz bile olsa yağlı tohumlar bunlar. Totalde sayı cidden fazla. Diyetisyenin görüşünü merak ettim. Saatleri yazmışsın zaten.

Ben çalışıyorum ama hiç böyle şeyler yaşamadım canım. Çünkü çocuklar küçükken genelde çocuklarla ilgilendim. Ev kirlenmiş, dağılmış çok umursamadım. Vaktim olursa temizledim. Yoksa çok umursamadım. Çocukların bu yaşları bir daha gelmiyor. Temizlik her zaman yapılıyor. Uykumu onlara göre ayarladım. Doğum izninde onu uyutunca bende uyudum. Bebekken yürüyüşümü onu bebek arabasına koyup öyle yaptım. Bunun gibi hayatı kolaylaştırıcı şeyler uyguladım. Evde ikiniz yalnız kalmıyorsanız eğer sporunu sabah ya da akşam o uyurken yapabilirsin. Zaman yönetimi hakkında aslında öğrenmemiz gereken çok şey var. Yapmak istediğim çok şey var ama benimde çok vaktim kalmıyor. Çalışmak günü öldürüyor zaten. Ama bir şekilde halletmemiz lazım. Önemli olan bizim mutluluğumuz bunu hiç unutma. Oğlun bir daha 4 yaşına gelmeyecek. Tadını çıkar. :KK200:

Akşam yaptığın aranın saati kaç? Birde kahvaltıdaki zeytinin sayısı fazla. Onu biraz azalt canım. 5 ideal.
Kaptanım bana da yorum yapın:) kızsanız da övseniz de ( ki övülcem menüm pek olmadı ama olacak inşallah) yapın

Ya kızlar salonda camın onune ki klimanın motoruna kuşlar yuva yapmış dün camın önünde ufak iğne ucu gibi ama hızlı hareket eden böcekler gördüm hemen camasi suyuyla sildim cami kapattım bu dahada açmadım ama biraz önce 2 numaram salonda telle oynuyor anne telin üzerinde gördüm dedi net ten baktım kuş bitiymiş çok canın sıkıldı sanki vücudumda dolaşıyor heryerim kasiniıyor bi ilaç buldum net ten gece kullanılıyordu ama toz şeklinde nasıl olacak nasıl yapilacak bolmiyorum

Aynı şey Adana' da yaşarken benim başıma da geldi. Çok kötü birşey. Bütün evi ilaçlat canım. Ben öyle kurtuldum. İlaç firması çağır eve. Acayip hızlı hareket ediyorlar ve çok kaşındırıyorlar. Çocukların üzerinde de geziyorlar. Benim kız bebekti o zaman. Sürekli yıkadım ve yatağını sık sık değiştirdim.

7ydi kaptanim

Herkese günaydın... Arkadaşlar regl zamanı canınız tatlı istiyor ama 180 gram lokum yada me bileyim 5 tane kurabiye bana çok saçma geliyor. Ben burda ilk diyete başladım ve başladığım zaman ilk gün menülerim sadece düzensizdi ama hiç kaçamak yapmadım. Benve duygusal açlık yaşayıp bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz. Bana mesela bu şelilde diyet yapıp sonuç beklemek garip geliyor. Kalori hesabı falan yapan varsa tartıda eksi görebilirsiniz ama inceleceğinizi düşünmüyorum . Misal :
Hiç kaçamak yapmadın mı canım? Ne kadar süredir diyettesin?

Back
X