• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım parol aldım ama faydası olmadı. Adam ne yapsa batıyor sinirlerimi bozuyor 😂bi de onla kavga edip duruyorum 🤪
Papatya cayi icsen gerginligini alir ... sute bi zarari var mi bilmiyorum ama 🤗 bazen oyle oluyor esimin koltukta yatmasida hafta sonlari bana batıyor heryeri dagitiyor gibi geliyor bana 😂😂😂😂

Günümün özeti:
  1. Kahvaltı: (08:00-08:30)
    • 2 yumurtadan ve yarım tatlı kaşığı tereyağından omlet
    • 2 adt kepek ekmeği
    • 1 domates,1salatalık
    • 10 adt yeşil zeytin
  2. Öğle yemeği yok
  3. Akşam : 1,5 adt haşlanmış mısır (hazır değil) (17:30-18:30)
  4. haftasonu kaçamağı: 1 adt şekersiz kahve,akşama doğru da şekersiz bir nescafe yanında 4 madlen bitter,2 madlen normal çikolata .Çok pişmanım (yalan hiç de değilim.PMS zamanları ben çok zayıf oluyorum) Yarın bunları telafi edeceğim
  5. Ara: 3 kayısı ,10 kadar kiraz
Spor: Sabah ve akşam 5K Leslie (bu kadını öneren arkadaştan Allah razı olsun .Dışarı çıkmak ölüm bu havada ;en azınan evde yürümek oluyor)
Su: 3 Lt

Günümün özeti:
  1. Kahvaltı: (08:00-08:30)
    • 2 yumurtadan ve yarım tatlı kaşığı tereyağından omlet
    • 2 adt kepek ekmeği
    • 1 domates,1salatalık
    • 10 adt yeşil zeytin
  2. Öğle yemeği yok
  3. Akşam : 1,5 adt haşlanmış mısır (hazır değil) (17:30-18:30)
  4. haftasonu kaçamağı: 1 adt şekersiz kahve,akşama doğru da şekersiz bir nescafe yanında 4 madlen bitter,2 madlen normal çikolata .Çok pişmanım (yalan hiç de değilim.PMS zamanları ben çok zayıf oluyorum) Yarın bunları telafi edeceğim
  5. Ara: 3 kayısı ,10 kadar kiraz
Spor: Sabah ve akşam 5K Leslie (bu kadını öneren arkadaştan Allah razı olsun .Dışarı çıkmak ölüm bu havada ;en azınan evde yürümek oluyor)
Su: 3 Lt
Benim de yaklaştı reglim haftaya olurum kesin :işsiz:

İnanılmaz başım ağrıyor. Eşimi de köye gönderdim sinirlerim kötü kavga etmeyelim ayağımın altında dolanma diye. Çocuklar da durmuyor 😩 birini kucağımda birini ayağımda sallıyorum. bu gece bozmazsam hiç bozmam sanırım😩
Canim ya
Beni de en zorlayan cocuklar oluyor gercekten.
Kafamız rahat olsa cok daha kolau yapardik bu işi. Ama napalim hayatimiz boyle artik onlarla birlikte bu isin ustesinden gelicez. Su an seni zorluyor ama yemeyince yarin cok gurur duycaksin kendinle. Yarin her sey daha guzel olacaj.

Menun de gayet guzell

Selam kızlar araniza yeni katiliyorum.

Meslegim ögretmenim fakat atanamadigim icin evdeyim calismiyorum.
Yasim 30
Bekarim cocugum yok
Ankarada yasiyorum
Boyum 163
Kilom 72
Hedef kilom 53
Kilom 63 dolaylarinda seyir ediyordu yillardır. 2 kere daha önce boyle 70lere cikip zayifladigim oldu. Bu 3. Sefer 🙈 surekli bir kilo alip verme durumum var 16 yasimdan beri. Genelde sağlık sorumlarim nedeniyle kullandigim ilaclarin yan etkisi olarak kilo aliyorum.istahimi acan ilaclar oluyor genelde Bunun yaninda karbonhidrat tüketimimde fazla makarnadir borektir pogacadir cok seviyorum. Tatliyla aram yok ama karbonhodrata dayanamiyorum. Hikayem böyle.

Neden zayiflamak istiyorum basta saglikli bir kadin olmak için gorutumden rahatsiz degilim cok fazla böylede güzelim ama zayif citi piti bir kadin olmak istiyorum bunun yaninda bu kilomun uzerine cikmak istemiyorum tedbir almak istiyorum. Artik dur demek istiyorum. Hayatimda tartida gördüğüm en yuksek rakam 74 bunun fazlasi beni bozar böylede cok mutlu degilim esasinda zayifladigi zaman öz guveni yerine geliyor insanin suan mutsuz hissediyorum kendimi. Bu yuzden kilo vermeye oldukca kararliyim.

Canim ya
Beni de en zorlayan cocuklar oluyor gercekten.
Kafamız rahat olsa cok daha kolau yapardik bu işi. Ama napalim hayatimiz boyle artik onlarla birlikte bu isin ustesinden gelicez. Su an seni zorluyor ama yemeyince yarin cok gurur duycaksin kendinle. Yarin her sey daha guzel olacaj.

Menun de gayet guzell
Cansın sen ya 😍
Çocuklar yokken 45 kiloydum zaten 😂 emzirmediğim zamanlarda 55-63 arası gidip geliyorum kilo problemim olmuyor tamamen emzirme ve stresten benim durumum. 😩
Eşimi göndermesem iyiymiş büyük oğlum da şımardı iyice söz dinlemiyor hiç. 11 yaşındaki çocuk koltuğun tepesinde zıplar mı 😩

Selam kızlar araniza yeni katiliyorum.

Meslegim ögretmenim fakat atanamadigim icin evdeyim calismiyorum.
Yasim 30
Bekarim cocugum yok
Ankarada yasiyorum
Boyum 163
Kilom 72
Hedef kilom 53
Kilom 63 dolaylarinda seyir ediyordu yillardır. 2 kere daha önce boyle 70lere cikip zayifladigim oldu. Bu 3. Sefer 🙈 surekli bir kilo alip verme durumum var 16 yasimdan beri. Genelde sağlık sorumlarim nedeniyle kullandigim ilaclarin yan etkisi olarak kilo aliyorum.istahimi acan ilaclar oluyor genelde Bunun yaninda karbonhidrat tüketimimde fazla makarnadir borektir pogacadir cok seviyorum. Tatliyla aram yok ama karbonhodrata dayanamiyorum. Hikayem böyle.

Neden zayiflamak istiyorum basta saglikli bir kadin olmak için gorutumden rahatsiz degilim cok fazla böylede güzelim ama zayif citi piti bir kadin olmak istiyorum bunun yaninda bu kilomun uzerine cikmak istemiyorum tedbir almak istiyorum. Artik dur demek istiyorum. Hayatimda tartida gördüğüm en yuksek rakam 74 bunun fazlasi beni bozar böylede cok mutlu degilim esasinda zayifladigi zaman öz guveni yerine geliyor insanin suan mutsuz hissediyorum kendimi. Bu yuzden kilo vermeye oldukca kararliyim.
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... her aksam menu ve spor bildirimleri yapiyoruz... yarin seninde menulerini bekliyoruz gecmis sayfalarda bizlerin menuleri var bakabilirsin...

Cansın sen ya 😍
Çocuklar yokken 45 kiloydum zaten 😂 emzirmediğim zamanlarda 55-63 arası gidip geliyorum kilo problemim olmuyor tamamen emzirme ve stresten benim durumum. 😩
Eşimi göndermesem iyiymiş büyük oğlum da şımardı iyice söz dinlemiyor hiç. 11 yaşındaki çocuk koltuğun tepesinde zıplar mı 😩
Bari onu gondereydin babayla köye ;))

Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... her aksam menu ve spor bildirimleri yapiyoruz... yarin seninde menulerini bekliyoruz gecmis sayfalarda bizlerin menuleri var bakabilirsin...
Hoşbuldum.bakıyorum şimdi gecmişe tesekkürler.

Ben de menumu yazayim

Sekersiz 1. Gun yazsam mi yazmasam mi bilemedimm

Sabah 10
2 kepce menemen
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir

Ara ogun
11 fındık 2 hurma

Ogle saat 15 gibi
9 yk kuru fasulye
3 yk yogurt
Yarim dilim tb ekmegi
10 erik

Ara
Sekersiz dondurma

Aksam 20
1 kepce taze fasulye
1 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
2 servis kaşığı firinda sebze

10.30 5 dilim karpuz

Spor yok
Su 2.litre

Ben de menumu yazayim

Sekersiz 1. Gun yazsam mi yazmasam mi bilemedimm

Sabah 10
2 kepce menemen
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir

Ara ogun
11 fındık 2 hurma

Ogle saat 15 gibi
9 yk kuru fasulye
3 yk yogurt
Yarim dilim tb ekmegi
10 erik

Ara
Sekersiz dondurma

Aksam 20
1 kepce taze fasulye
1 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
2 servis kaşığı firinda sebze

10.30 5 dilim karpuz

Spor yok
Su 2.litre
Menun güzel afiyet olsun canım ama dondurma yedin ya karpuz yemesemiydin hurmada var çok olmuş sanki

İnanılmaz başım ağrıyor. Eşimi de köye gönderdim sinirlerim kötü kavga etmeyelim ayağımın altında dolanma diye. Çocuklar da durmuyor 😩 birini kucağımda birini ayağımda sallıyorum. bu gece bozmazsam hiç bozmam sanırım😩
Benimde bugün basim ağrıyor sekersizliktenmi yoksa griptenmi bilemedim

Back
X