- 29 Mayıs 2010
- 31.250
- 84.558
- 1.123
Papatya cayi icsen gerginligini alir ... sute bi zarari var mi bilmiyorum amaSağol canım parol aldım ama faydası olmadı. Adam ne yapsa batıyor sinirlerimi bozuyorbi de onla kavga edip duruyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatya cayi icsen gerginligini alir ... sute bi zarari var mi bilmiyorum amaSağol canım parol aldım ama faydası olmadı. Adam ne yapsa batıyor sinirlerimi bozuyorbi de onla kavga edip duruyorum
![]()
Papatya yok maalesef. Yattığı yerden nasıl dağıtıyorPapatya cayi icsen gerginligini alir ... sute bi zarari var mi bilmiyorum amabazen oyle oluyor esimin koltukta yatmasida hafta sonlari bana batıyor heryeri dagitiyor gibi geliyor bana
![]()
Benim de yaklaştı reglim haftaya olurum kesinGünümün özeti:
Spor: Sabah ve akşam 5K Leslie (bu kadını öneren arkadaştan Allah razı olsun .Dışarı çıkmak ölüm bu havada ;en azınan evde yürümek oluyor)
- Kahvaltı: (08:00-08:30)
- 2 yumurtadan ve yarım tatlı kaşığı tereyağından omlet
- 2 adt kepek ekmeği
- 1 domates,1salatalık
- 10 adt yeşil zeytin
- Öğle yemeği yok
- Akşam : 1,5 adt haşlanmış mısır (hazır değil) (17:30-18:30)
- haftasonu kaçamağı: 1 adt şekersiz kahve,akşama doğru da şekersiz bir nescafe yanında 4 madlen bitter,2 madlen normal çikolata .Çok pişmanım (yalan hiç de değilim.PMS zamanları ben çok zayıf oluyorum) Yarın bunları telafi edeceğim
- Ara: 3 kayısı ,10 kadar kiraz
Su: 3 Lt
Canim yaİnanılmaz başım ağrıyor. Eşimi de köye gönderdim sinirlerim kötü kavga etmeyelim ayağımın altında dolanma diye. Çocuklar da durmuyorbirini kucağımda birini ayağımda sallıyorum. bu gece bozmazsam hiç bozmam sanırım
![]()
Cansın sen yaCanim ya
Beni de en zorlayan cocuklar oluyor gercekten.
Kafamız rahat olsa cok daha kolau yapardik bu işi. Ama napalim hayatimiz boyle artik onlarla birlikte bu isin ustesinden gelicez. Su an seni zorluyor ama yemeyince yarin cok gurur duycaksin kendinle. Yarin her sey daha guzel olacaj.
Menun de gayet guzell
Basariyor vallaPapatya yok maalesef. Yattığı yerden nasıl dağıtıyor![]()
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... her aksam menu ve spor bildirimleri yapiyoruz... yarin seninde menulerini bekliyoruz gecmis sayfalarda bizlerin menuleri var bakabilirsin...Selam kızlar araniza yeni katiliyorum.
Meslegim ögretmenim fakat atanamadigim icin evdeyim calismiyorum.
Yasim 30
Bekarim cocugum yok
Ankarada yasiyorum
Boyum 163
Kilom 72
Hedef kilom 53
Kilom 63 dolaylarinda seyir ediyordu yillardır. 2 kere daha önce boyle 70lere cikip zayifladigim oldu. Bu 3. Sefersurekli bir kilo alip verme durumum var 16 yasimdan beri. Genelde sağlık sorumlarim nedeniyle kullandigim ilaclarin yan etkisi olarak kilo aliyorum.istahimi acan ilaclar oluyor genelde Bunun yaninda karbonhidrat tüketimimde fazla makarnadir borektir pogacadir cok seviyorum. Tatliyla aram yok ama karbonhodrata dayanamiyorum. Hikayem böyle.
Neden zayiflamak istiyorum basta saglikli bir kadin olmak için gorutumden rahatsiz degilim cok fazla böylede güzelim ama zayif citi piti bir kadin olmak istiyorum bunun yaninda bu kilomun uzerine cikmak istemiyorum tedbir almak istiyorum. Artik dur demek istiyorum. Hayatimda tartida gördüğüm en yuksek rakam 74 bunun fazlasi beni bozar böylede cok mutlu degilim esasinda zayifladigi zaman öz guveni yerine geliyor insanin suan mutsuz hissediyorum kendimi. Bu yuzden kilo vermeye oldukca kararliyim.
Bari onu gondereydin babayla köyeCansın sen ya
Çocuklar yokken 45 kiloydum zatenemzirmediğim zamanlarda 55-63 arası gidip geliyorum kilo problemim olmuyor tamamen emzirme ve stresten benim durumum.
Eşimi göndermesem iyiymiş büyük oğlum da şımardı iyice söz dinlemiyor hiç. 11 yaşındaki çocuk koltuğun tepesinde zıplar mı![]()
Tam bende soracaktim bunusağol canim.
Hoşbuldum.bakıyorum şimdi gecmişe tesekkürler.Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... her aksam menu ve spor bildirimleri yapiyoruz... yarin seninde menulerini bekliyoruz gecmis sayfalarda bizlerin menuleri var bakabilirsin...
Hadi bakalım benim yarın 3. günumAfiyet olsun iyi olmuş. Yarın başlıyoruz beraber
Menun güzel afiyet olsun canım ama dondurma yedin ya karpuz yemesemiydin hurmada var çok olmuş sankiBen de menumu yazayim
Sekersiz 1. Gun yazsam mi yazmasam mi bilemedimm
Sabah 10
2 kepce menemen
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Ara ogun
11 fındık 2 hurma
Ogle saat 15 gibi
9 yk kuru fasulye
3 yk yogurt
Yarim dilim tb ekmegi
10 erik
Ara
Sekersiz dondurma
Aksam 20
1 kepce taze fasulye
1 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
2 servis kaşığı firinda sebze
10.30 5 dilim karpuz
Spor yok
Su 2.litre
Benimde bugün basim ağrıyor sekersizliktenmi yoksa griptenmi bilemedimİnanılmaz başım ağrıyor. Eşimi de köye gönderdim sinirlerim kötü kavga etmeyelim ayağımın altında dolanma diye. Çocuklar da durmuyorbirini kucağımda birini ayağımda sallıyorum. bu gece bozmazsam hiç bozmam sanırım
![]()
Katılayım canım benim için de iyi olur.Yarin kizlarla sekersiz gunlere basliyoruz sende katilsana![]()
Oyle aslındaMenun güzel afiyet olsun canım ama dondurma yedin ya karpuz yemesemiydin hurmada var çok olmuş sanki
Ozsman çok iyi yapmışsın boşver bravo sana muhteşemsinOyle aslında
Yegenimin d.gununu kutladık pasta kestij
Aksam pasta yemeyince pasta yerine canim karpuz istedi