Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bolu ve Rize' den sonra öyle gelmesi çok normal. Ama Ankara' nın imkan ve şartları çok güzel. Ben de Kırıkkale' deyim. Neredeyse her fırsat bulduğumuzda soluğu Ankara' da alıyoruz. Eğer doğayı seviyorsan yakın ilçeleri çok güzel Ankara' nın. Gerçi biliyorsundur şimdi yol üstü oldu sana Bolu' ya giderken. Kızılcahamam' a bayılıyorum ben.
ankaraya geldiğinizde beklerim her zaman o halde

Merhabalar kızlar, bugün biraz toparladım kendimi başımın ağrısı gecti, sporumu da yaptım, sonra mahallede komşusunun çocuklarının domuz gribi olduğunu duydum, hem üzüldüm hem endişelendim :110: burada yeni karne tatili oldu bütün çocuklar parklarda, bizimki de diplerinden ayrılmak istemiyor. Havalar artık burada ısınıyor yavaştan, hastalıksız atlatsak artık bari.
Takıma yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :KK25:

Merhabalar kızlar, bugün biraz toparladım kendimi başımın ağrısı gecti, sporumu da yaptım, sonra mahallede komşusunun çocuklarının domuz gribi olduğunu duydum, hem üzüldüm hem endişelendim :110: burada yeni karne tatili oldu bütün çocuklar parklarda, bizimki de diplerinden ayrılmak istemiyor. Havalar artık burada ısınıyor yavaştan, hastalıksız atlatsak artık bari.
Takıma yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada :KK25:

Geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım. Sen şimdi neredeydin Kıbrıs'ta mı?

Kullanıcı Adı : Bloom
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 43
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Kastamonu
Boyunuz : 170
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kış aylarından dolayı hareketsizlik ve ne yapsam ne yesem modu :kk77:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi iyi hissetmek, yaş ilerledikçe bir daha veremem korkusu
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kilo alma hikayeniz : Kış aylarından dolayı hareketsizlik ve ne yapsam ne yesem modu :kk77:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi iyi hissetmek, yaş ilerledikçe bir daha veremem korkusu

Hoş geldin canım aramıza :KK200:

Bu akşam yoklama alacağım kızlar. İyi kötü herkesten menü bekliyorum. Yeni gelenlerde dahil :KK39:

Bu akşam yoklama alacağım kızlar. İyi kötü herkesten menü bekliyorum. Yeni gelenlerde dahil :KK39:
ben aksama giremezsem simdiden yazayım. Öğlen çorba nohut ve az bulgur yedim.Şuana kadar 3 bardak çay- 1bardak
kahve içtim.Aksama çorba barbunya ve pirinç pilavi yiyeceğim :halay:10.katta oturuyorum asansör olmasına rağmen merdiven kullanyorum.aktif olmayı hep çok sevdim. Bir bardak çay ictiysem ceza olarak 2 bardak su içerim. Hayat felsefem bu yönde :)

Hoşgeldin canım

İyi akşamlar, bugun boğazım açıldı iyice, yazayımda yemeyim artık inşallah
11.00. Yarım kase patates salatası, çeyrek açma, 5 yeşil zeytin, 3 bardak çay.
13.00. 2 elma
16.30. Ev yapımı karışık pizza ( bir küçük pasta tabağı büyüklüğünde yedim) Bir küçük dilim kek, 3 bardak çay. :KK43:
19.00. 2 kaşık et kabağı yemeği

2 litre su, yarım saat yürüyüş..
Bu kadar düzensiz ve dengesiz beslenmeye maşallah kilo almadan dönmene çok sevindim. Demek ki dikkat etseydin bu hafta çok daha güzel gidecekti.
Bugunku menum
Sat 12
Yagda pisirme yumirta
Yarim lavaş
Peynir
Zeytin

Sat 3
2 mandali
Aksam sat 7
2 kasik kusbasi
Sote
1 kepce bulgur pilavi
Salata
Su 2 lt
Adim sayar 3877
LAydLiNe LAydLiNe
Güne çok geç başlamışsın. Genel anlamda menün gayet güzel. Ama adım sayın çok az. Daha çok hareket etmelisin canım. :KK39:
Hep benimleydi, boya surup surup bekledik saatlerce :KK43: kesimi, boyasi, cilasi, fonu vs. Valla ben de senede bir güdiyorum ama bu kadar uzunu hic denk gelmemişti. Bayıldım artik siintidan. Ama degdi cooook memnun ayrıldım. Ama oglancik cok ozlemis donuste gonlunu alana kadar yoruldum
Benim en son gitmemde 6 saat sürmüştü. Hangi renk yaptırdın? Beğenmene sevindim. Ben henüz kendime uygun bir kuaför bulamadım. Hiç kimse istediğim gibi yapamıyor. En son saçımı çok yıprattılar. Şimdi arayış içerisindeyim. İstanbul' da mıydın sen?
günaydın iyi pazarlar kızlar
dün menümü yazmamıştım yazayım

9.00 1 haşlanmış yumurta
yarım simit. peynir,zeytin,domates

14.00 yarım topkek 3 tane çilek

18.30. büyük bir kase karışık salata

20.00 çay 3 hurma

22.00 salep

2 lt yi geçmiştir su
Topkek olmamış. Çileğin mevsimi değil keşke yemeseydin. Günü toplamda hafif geçirmişsin ama sağlıksız olmuş biraz. Salep için geç bir saat olmuş. Hatta diyet süresince mümkünse içmemek lazım. :KK39:
Selam kızlar :KK200:
31.01.2020
07:30 çiğköfte dürüm

20:30 3 tahta servis kaşığı pirinçli pırasa (anneme tarif verdim içinde pirinç yoktu ama pirinç koymuş :KK43: )

23:45 4 tane lahana sarması
Şekerim 90 çıktı karnım da açtı.

00:00 5 altınbaşak bisküvi

Su 1100

01.02.20
Sabah akşam için çiğ köfte yoğururken 5 -6 sıkım yedim
Sonra uyudum akşam 17:30 uyandım sadece 2 sıkım çiğköfte yiyip misafirlerimi bekledim 20 ye doğru geldiler

20:15 23:45 arası yediklerim
2 çiğköfte dürüm
2 dilim irmik tatlısı
2 çb çay
2 su bardağı ev yapımı portakal suyu

Bugün 77,4 çıktım

Güzel diyete uygun bir kahvaltı yapıcsm bugün artık yeter.

02.02.2020
KG: 77,4
YAĞ: 49,1
SU: 34,9
KAS: 25,1
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2076

16 Ocak 2020
KG: 77,5
YAĞ: 49,9
SU: 34,4
KAS: 24,8
KEMİK: 10,3
MTBLZM: 2088

Kilom değişmemiş gibi görünse de yağım azalmış suyum artmış çok iyi :))
Çok düzensiz olmuş canım bu iki günkü menün. İrmik tatlısı olmamış. Çiğkötfe biraz fazla olmuş. Uyku düzenin farklı olduğu için yediklerinin vücudunda depolanması çok normal aslında. Yağ oranın maalesef normalin çok üstünde. Daha sağlıklı beslenmen lazım.
Harika görünüyor bu kahvaltı tabağı :KK9::KK9:

Merhaba arkadaşlar ben geldim:21:
ben aksama giremezsem simdiden yazayım. Öğlen çorba nohut ve az bulgur yedim.Şuana kadar 3 bardak çay- 1bardak
kahve içtim.Aksama çorba barbunya ve pirinç pilavi yiyeceğim :halay:10.katta oturuyorum asansör olmasına rağmen merdiven kullanyorum.aktif olmayı hep çok sevdim. Bir bardak çay ictiysem ceza olarak 2 bardak su içerim. Hayat felsefem bu yönde :)

Hoş geldin canım öncelikle :KK68: Takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup burada paylaşırsan sevinirim. Bir de menülerimizi saatleriyle birlikte liste şeklinde yazıyoruz. Miktar belirtiyoruz ki bu çok önemli. Saatler de aynen öyle önemli. Bir de bazı yiyeceklerin cinsini de belirtiyoruz. Senin yazdığın gibi pirinç pilavı ya da bulgur pilavı. Beyaz ekmek ya da tam buğday ekmeği gibi. Akşama yazamazsan bile ertesin gün yazabilirsin. Günü erken kapatmayı unutma :KK39: Hareketli olman da başlı başına çok güzel şey :KK9::KK6::KK9:

Bende ilk menümü yazayım bugün sabah diyete girceğimden haberim olmadığı için pek sağlıklı bişey yiyemedim 🙈
Sabah 8.00: 2 adet pişi, 1 dilim peynir, 1 adet domates
Saat 10: sade kahve, 5/6 adet çiğ badem
Öğlen 12.30: 2 adet biber dolması ve yoğurt
Akşam 17.30: mercimek çorbası ve salata yemeyi planlıyorum
Suyu 1.5 litreye tamamlarım akşam bide 45 dakikalık cardio yapıcam.

Bende ilk menümü yazayım bugün sabah diyete girceğimden haberim olmadığı için pek sağlıklı bişey yiyemedim 🙈
Sabah 8.00: 2 adet pişi, 1 dilim peynir, 1 adet domates
Saat 10: sade kahve, 5/6 adet çiğ badem
Öğlen 12.30: 2 adet biber dolması ve yoğurt
Akşam 17.30: mercimek çorbası ve salata yemeyi planlıyorum
Suyu 1.5 litreye tamamlarım akşam bide 45 dakikalık cardio yapıcam.

Ben de ilk uyarılarımı yapayım o zaman :KK48:
Pişi bildiğin gibi olmamış. Kahvaltının saati çok güzel. Akşamı erken kapatman daha da güzel. Mercimek çorbası ve salata az olur akşam için. Yanına protein eklersen senin için daha iyi olur. Su toplamda 1,5 lt çok az. Zamanla onu en az 2 litreye çıkartırsan daha iyi olur. 45 dakikalık kardio ise süper :KK9::KK9:

Kullanıcı Adı : cream
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz : şu an çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.64
Kilonuz: 92
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri kiloluydum zaten. yemek yemeyi çok çok seviyorum, kilo da kaçınılmaz oldu doğal olarak. Ama en yüksek kiloma üniversite döneminde ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : bu sene içinde düğünüm var, sağlık bir yana ilk isteme sebebim bu
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : deneme sürecinde ayrıldım,

İyi akşamlar
Kayseriye döndük şükür
Menüm
10.00. 1dilim kek, 3yeşil zeytin, 3 bardak çay
13.00. Tavuklu fıstıklı pilav (pirinçli -kaç kaşık sayamadım ama bi tabak diyeyim)
19.00. 3 bardak çay-3 yeşil zeytin
20.00. 3 kaşık tavuklu pilav daha

Suyu hesaplayamadım 1,5 olmuştur. Egzersiz yok
Yarın kendi tartımla tartılacağım 10 gününün ardından ilk defa. 1-2 kilo almış olabilir miyim diye çok korkuyorum.:KK17: Çünkü memlekette günler, gezmeler derken fazlaca abarttım:olamaz:
İyi ki döndün evine yoksa durum çok vahimdi :KK70::KK70::KK70:
Slm kizlar
Bugunku menum
Sat 12
1 dilim peynir 2 dilim sucuk
2 dilim ekmek normal
Yumurta tavada pismis

Aksam sat 7
Tavada hamsi
Salata
Sutlac
Az kola
Su 2lt
LAydLiNe LAydLiNe
4380 adim
Canım güne çok geç başlamışsın yine. Normal ekmek olmamış. Tavada hamsi kaç tane yedin? Sütlaç ve kola hiç ama hiç olmamış. Diyettesin sana bir kez daha hatırlatmak isterim. Bunları yememen gerekiyor biliyorsun demi?

Kullanıcı Adı : cream
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz : şu an çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.64
Kilonuz: 92
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri kiloluydum zaten. yemek yemeyi çok çok seviyorum, kilo da kaçınılmaz oldu doğal olarak. Ama en yüksek kiloma üniversite döneminde ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : bu sene içinde düğünüm var, sağlık bir yana ilk isteme sebebim bu
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : deneme sürecinde ayrıldım,

Hoş geldin canım yeniden aramıza Ebru ben :KK200: İnşallah birlikte güzel bir serüvene başlıyoruz. Yaşın çok küçük ve önünde uzun bir maraton var. Veee eğer başarırsak birlikte bambaşka bir hayat olacak önünde :KK39:

Back
X