- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
ay yanlış yazmışım.Bu dünün menüsüKeşke yedikten sonra yazsanKaçamak yapacağını önceden söylemek olmuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yanlış yazmışım.Bu dünün menüsüKeşke yedikten sonra yazsanKaçamak yapacağını önceden söylemek olmuyor
![]()
Pek iyi değilim
Ayak parmak ilk eklemlerim çok acıyor yürümek çok zor
El bileklerim el ayam şiş çok acıyor
Sol bacak üst kısmı çok acıyor yürürken de yatarken de
Vücudum sızım sızım sızlıyor el bileklerim geriye dönmüyor valla şikayet gibi oldu her detayı yazdım ama öyle napiim(
ben iş yerinde çok acıkıyorum.dün elma yedikten sonra dahada acıktığımı hissettim.oluyormu sizede böyle
Meyveleri yoğurtla yemek lazım cnm yoksa fruktozdan dolayı insülini tetikler çabuk acıkırsın ☺ben iş yerinde çok acıkıyorum.dün elma yedikten sonra dahada acıktığımı hissettim.oluyormu sizede böyle
ben iş yerinde çok acıkıyorum.dün elma yedikten sonra dahada acıktığımı hissettim.oluyormu sizede böyle
elma benide acıktıryor
migdeyi çok çalıştırıyor sanırım ondan
aa hiç duymamıştım.teşekkür ederimMeyveleri yoğurtla yemek lazım cnm yoksa fruktozdan dolayı insülini tetikler çabuk acıkırsın ☺
afiyet olsun hatunKızlar yarın baya bi artıyla geliyorum 1 kg kadar hem de .... Lafım sözüm yok kendime kızgınım börek çörek gördğm mü dayanamıyorum Ankaradan yarı annem babam olarak gördüğüm ailem geldi yedim de yedim çocukluğumdaki o mutlu aile soframı bulmuşken kendimi kasmak değil anın tadını çıkarmak istedim... Pişman değilim bu an 2 senede 1 geliyor. Kilo her zaman gider... Çok duygusalım geçmişimi çok özledim canım çocukluğum![]()
Kızlar yarın baya bi artıyla geliyorum 1 kg kadar hem de .... Lafım sözüm yok kendime kızgınım börek çörek gördğm mü dayanamıyorum Ankaradan yarı annem babam olarak gördüğüm ailem geldi yedim de yedim çocukluğumdaki o mutlu aile soframı bulmuşken kendimi kasmak değil anın tadını çıkarmak istedim... Pişman değilim bu an 2 senede 1 geliyor. Kilo her zaman gider... Çok duygusalım geçmişimi çok özledim canım çocukluğum![]()