Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pek iyi değilim
Ayak parmak ilk eklemlerim çok acıyor yürümek çok zor
El bileklerim el ayam şiş çok acıyor
Sol bacak üst kısmı çok acıyor yürürken de yatarken de :KK43:
Vücudum sızım sızım sızlıyor el bileklerim geriye dönmüyor valla şikayet gibi oldu her detayı yazdım ama öyle napiim :KK43:(

çok geçmiş olsun

herkeze merhaba sabah koşuşturmam çokdu yazamadım menümü
dünkü menüm
sabah8:00 1tk çörekotu yağı
1yumurta
1dilim peynir
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ekmek

ara10:00
1 kahve
6-7 badem

öğlen:12:15
8 kaşık pırasa
1 bardak yoğurt
1dilim ekmek
3 patlıcan dolmasının kabuğu(içini başkası yedi)

İkindi14:30
1 çay
1elma
10 badem
1 avuç leblebi

akşam:19:00
10 kaşık fasülye
1 diilim ekmek
1bardak kefir

Ara21:00
1 küçük parça ananas

ben iş yerinde çok acıkıyorum.dün elma yedikten sonra dahada acıktığımı hissettim.oluyormu sizede böyle

Elmayı tek başına yediğin zaman vücudun şeker dengesi bozuluyor canım. Proteinle birlikte tüketmen lazım. Ya da yanında tarçın bulundur tarçınlı yemeye çalış. Meyve şekerleri tehlikeli :KK39:

elma benide acıktıryor
migdeyi çok çalıştırıyor sanırım ondan

bir arkadaşım söyledi
aç yersen daha acıktırırmış elma
tok yersen aynı etkiyi yapmazmış
Meyveleri yoğurtla yemek lazım cnm yoksa fruktozdan dolayı insülini tetikler çabuk acıkırsın ☺
aa hiç duymamıştım.teşekkür ederim

Kızlar yarın baya bi artıyla geliyorum 1 kg kadar hem de .... Lafım sözüm yok kendime kızgınım börek çörek gördğm mü dayanamıyorum Ankaradan yarı annem babam olarak gördüğüm ailem geldi yedim de yedim çocukluğumdaki o mutlu aile soframı bulmuşken kendimi kasmak değil anın tadını çıkarmak istedim... Pişman değilim bu an 2 senede 1 geliyor. Kilo her zaman gider... Çok duygusalım geçmişimi çok özledim canım çocukluğum 💕

Kızlar yarın baya bi artıyla geliyorum 1 kg kadar hem de .... Lafım sözüm yok kendime kızgınım börek çörek gördğm mü dayanamıyorum Ankaradan yarı annem babam olarak gördüğüm ailem geldi yedim de yedim çocukluğumdaki o mutlu aile soframı bulmuşken kendimi kasmak değil anın tadını çıkarmak istedim... Pişman değilim bu an 2 senede 1 geliyor. Kilo her zaman gider... Çok duygusalım geçmişimi çok özledim canım çocukluğum 💕
afiyet olsun hatun

Bugünkü m3num
Sabah 9 da
1 haşlanmış yumurta 1 bardak çay

Saat 11 buçukta
Dışarıdaydım..1 paket yulaflı bisküvi ve 1 paket tuzlu çubuk kreker

Saat 2 de
Yarim simit..peynir..zeytin..cay

Saat 6 buçukta
1kase çorba
1 tabak kuru fasulye(şişkinlik yapacak biliyorum ama evde olmadigim için evdede haşlanmış fasulye vardı hemen onu pişirdim.)
2 kaşık makarna

Şu buçuk lt

Spor 10bin 800 adim yani 1saat 45 dk yürüyüş.
Bugün gideceğim yere yürüyerek gittim geldim çok yoruldum.

Ama kilo olarak fazla çıkabilirim kaptan şuan regl dönemindeyim.cok üzgünüm.

LAydLiNe LAydLiNe

efsun ben seni nerden hatırlıyorum acaba fsha önve hangi topiklerdeydin

bende bu ara çocukluguma takılmış durumdayım yeni geleb çabuk gider bir gün dikkatle verirsin aldıklarını

Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
1 avuç kabak çekirdeği

Akşam 17.00
1yk yulaflı yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
2 hurma
Biraz kuru dut ( tatlı krizi geldi )

1.5 lt su içebildim..
60 dk eliptik yapıldı
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm . LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar
Menüm
10.00. limonlu sıcak su
11.30. 1 patatesli gözlemenin üçte ikisi. ( 100 Gr hazır yufka ile yaptım) 5 tane çiğ yaprak sarması, 5 yeşil zeytin, çay
16.00. 1 elma, 10 yaprak sarması
19.30. Sabahki kalan üçte bir patatesli gözleme, 3 yaprak sarması

3 litre su, 40 dakika yürüyüş
Bugun kar tatili olupta ailecek evde olunca gözleme yaptım, dün geceden açlık krizinde olduğum için bende yedim.Yaprak satmalarını biraz fazla kaçırdım biliyorum :KK43: ...

Back
X