Tamamdır kaptanimGünaydın canım takımın ilk sayfasında puanlar yazıyor. Oradan hesapla lütfen.Efsun64 seninkini akşam ekleyeceğim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır kaptanimGünaydın canım takımın ilk sayfasında puanlar yazıyor. Oradan hesapla lütfen.Efsun64 seninkini akşam ekleyeceğim canım.
4 den hesaplıyorum 160 puan.Yaptığım spor jillian michaels biggest loser last chance workout. Dakikasını 4 mu 5 puan mi alayim, tüm jillian türevleri 4 puan mi?
LAydLiNe
Amin,Allah razı olsun cnmAaa çok özür dilerim gözümden kaçmış bu mesajın olduğu sayfa.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah...![]()
Saol cnmAllah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Saol cnm.Başınız sağolsun canım
İnsallah ablacim Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar ben geldim, dün gece döndük şehir dışından b0tün düzenim alt üst oldu, çok bi kaçamağım olmadı gerçi cenaze evinde yemek yiyemiyorum ben o yüzden çoğu zaman aç kaldım, su hiç içemedim nerdeyse sürekli bi koşturma halindeydik aklıma bile gelmedi, bugünden itibaren yeniden düzene gircem inşallah
Evet spor yarismasi olacak o yuzden hesapliyoruz artikGeri sayfalarda yapılan sporu hesaplamış bazı arkadaşlar bundan sonra sporu hesaplayıpmı yazcazda kızlar.
Allah razı olsun cnmİnsallah ablacim Allah rahmet eylesin
Ne zaman başladı cnm ben pazartesi dahil olabilirim anca çünkü olurmu öyle acabaEvet spor yarismasi olacak o yuzden hesapliyoruz artik
Başınız sağolsun canım ya.Sayfalari takıp edemedim.Henuz okuyabildim.Günaydın kızlar ben geldim, dün gece döndük şehir dışından b0tün düzenim alt üst oldu, çok bi kaçamağım olmadı gerçi cenaze evinde yemek yiyemiyorum ben o yüzden çoğu zaman aç kaldım, su hiç içemedim nerdeyse sürekli bi koşturma halindeydik aklıma bile gelmedi, bugünden itibaren yeniden düzene gircem inşallah
Basiniz sagolsun canım.Günaydın kızlar ben geldim, dün gece döndük şehir dışından b0tün düzenim alt üst oldu, çok bi kaçamağım olmadı gerçi cenaze evinde yemek yiyemiyorum ben o yüzden çoğu zaman aç kaldım, su hiç içemedim nerdeyse sürekli bi koşturma halindeydik aklıma bile gelmedi, bugünden itibaren yeniden düzene gircem inşallah
Tamam kaptanımGünaydın canım takımın ilk sayfasında puanlar yazıyor. Oradan hesapla lütfen.Efsun64 seninkini akşam ekleyeceğim canım.
Canım Benim çok geçmiş olsun daha sakin hareketler yap bence yürüyüş gibi meselaMerhaba arkadaşlar...
Dün yaptığım hareketlerin bedeli
Sabaha kadar uykum olmasına rağmen uyuyamamak oldu...
Kollarımı kaldır indir yapmıştım şarkıyla oynarken o yüzden dğn gece omzum boynum ve boynumun alt kısmı ağrımaya başladı. Uykum gelince yattım ama yastık battı resmen boynuma bir türlü rahat edemedim kalktım sabah 5 te kızım uyandı 6 da ben artık iyice tutulmama rağmen uyuyakaldım sağa sola dönerken canım yandığından bağıracak hale gelmiştim... kızıma eşim baktı sağolsun. Şimdi uyandım ayaklarım ellerim çok kötü omuzlarım ağrıyor...
Spor yarışında ben yokum ama bir şeyler yapıcam yine de çünkü bugün dğn yediğim margarine cipse rağmen -400 le uyandım.
LAydLiNe
Üzgünüm...
Tabiki de olur ekmek yada pilav olmadıktan sonra süper olur hemde..pilav varsada bulgur pilavı tercih edersen iyi olur.. illa da ekmek yiyeceksen tb ekmek yiyebilirsinKızlar yardim istiyorum sabah 08.30dan beri dışardayım ve 8 de yaptığım kahvaltı ile duruyorum nohut yemeğim vardı dünden şimdi eve geldim yoğurt ile onu yesem olur mu