Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kızlar, kayınvalidem bizdeydi, kahvaltıda bana " ne güzel zayıflamışsın, incecik olmuşsun, nasıl zayıfladın" vs...dedi, çok mutlu oldum.:KK36:
Bu kadar yeter, iyi olmuşsun, başka zayıflama dedi ama ben devam edeceğimi söyledim:rapci:
Vuuhuuuu süper yaaa birilerinden bunu duymak :)
Bizim de dün akşam komşu toplanmamış vardı ev sahibim de eski komşum olduğu için geldi kapıda görür görmez şaşırdı daha 1 hafta önce görmesine rağmen kız naptın kendineee dedi çok incelmişsin dedi 🤭

Vaaav süpersin :KK9: :KK9::KK9:
Bende bu hafta 79 lu rakamları görmek için sabırsızlanıyorum:rolleyes:
Göreceksiiin göreceğiiz 🤩🤩🤩
Ben de 73,5 olmak istiyorummm 🙃
Geçmiş olsun canım, inşallah işe yarar da geçer bi an önce
Malesef yaramadı normalde 15 dk da ağrımı geçiren krem bu sefer tutulduğum için sanırım işe yaramadı oturasam ayrı ağrıyor yatsam ayrı...

Hedefim 75 ama devam da edebilirim.. başlığımda hedefim boyum başlama kilom ve şimdiki kilom yazıyo..Herkes bilgilerini başlığına yazsa, birbirimizin durumunu hatırlama açısından daha iyi olur. Bana da efsun tavsiye etmişti.
Diyete 96.4 ile başladım aslında, ama buraya 92.5 ile başladığım için başlama kilomu 92.5 yazdım başlığıma..
Evet çok iyi oluyor 😍

Bizim de dün akşam komşu toplanmamış vardı ev sahibim de eski komşum olduğu için geldi kapıda görür görmez şaşırdı daha 1 hafta önce görmesine rağmen kız naptın kendineee dedi çok incelmişsin dedi 🤭

Malesef yaramadı normalde 15 dk da ağrımı geçiren krem bu sefer tutulduğum için sanırım işe yaramadı oturasam ayrı ağrıyor yatsam ayrı...

Tebrikler sana da maşallah...birilerinin farkermesi çok hoşumuza gidiyor dimi..
İnşallah geçer tez zamanda ağrıların, ılık bi duş iyi gelir mi acaba..
Göreceğiz evet, daha iyi sonuçlar da göreceğiz hep beraber..

Tebrikler sana da maşallah...birilerinin farkermesi çok hoşumuza gidiyor dimi..
İnşallah geçer tez zamanda ağrıların, ılık bi duş iyi gelir mi acaba..
Göreceğiz evet, daha iyi sonuçlar da göreceğiz hep beraber..
Duşa girecek halim yok kıyafet giy çıkar çok canım yanar diye istemiyorum iyi gelebilir aslında ama...
Evet ya gitmez mi valla motive oluyor insan harika bir duygu kendim bile farketmiştim dğn sabah karnım inivermiş resmen ara ara ayna karşısına geçip kendime bakıyorum 🤭🤭

Duşa girecek halim yok kıyafet giy çıkar çok canım yanar diye istemiyorum iyi gelebilir aslında ama...
Evet ya gitmez mi valla motive oluyor insan harika bir duygu kendim bile farketmiştim dğn sabah karnım inivermiş resmen ara ara ayna karşısına geçip kendime bakıyorum 🤭🤭
Al benden de o kadar, aynen ben.. :KK19:

Hedefim 75 ama devam da edebilirim.. başlığımda hedefim boyum başlama kilom ve şimdiki kilom yazıyo..Herkes bilgilerini başlığına yazsa, birbirimizin durumunu hatırlama açısından daha iyi olur. Bana da efsun tavsiye etmişti.
Diyete 96.4 ile başladım aslında, ama buraya 92.5 ile başladığım için başlama kilomu 92.5 yazdım başlığıma..
Ben değiştirmeyi bilmiyorum ki yıllar önce yazmıştım bu başlığı da ve pc den

Bende aynısını yapıyorum :KK48:

Ben değiştirmeyi bilmiyorum ki yıllar önce yazmıştım bu başlığı da ve pc den
Sayfanın en üstünde kadınlar kulübü yazısının sağındaki ilk simge hesabınız. Oraya tıkla ve hesap detaylarına tıkla.Ordaki özel başlık yazan yere boyunu kilonu hedefini, başlama kilonu vs yazıp alttaki kaydet e bas..Bende deneye yanıtla buldum

Menümü yazayım da boğazım kapansın artık
11.00. 2 dilim patatesli börek, 8 yeşil zeytin, çay
15.00. 1 tabak tarhana çorbası, 1 elma
19.00. 1 dilim kıymalı pide arasına bol maydanoz, dereotu

2.5 litre su, 25 dakika kadar yürüyüş= 40 puan
1 dilim derken ne kadar anlayamadıö benim dilim anlayışımın içine sığacak bol yeşillikle doyulmaz 1 öğün için yetmez de 😳

İncir işe yaradı mı acaba
Her defasında işe yarıyo mu acaba yoksa vücut alışıyo mu?
Yarıyor cnm ben arada degistirdm listemi hep ayinseyler rutin oluyor kuru incir ara ogunde seker krizini onlemek icinyedim bazen de kuru uzum yedim inciryemedim

Menümü yazayım da boğazım kapansın artık
11.00. 2 dilim patatesli börek, 8 yeşil zeytin, çay
15.00. 1 tabak tarhana çorbası, 1 elma
19.00. 1 dilim kıymalı pide arasına bol maydanoz, dereotu

2.5 litre su, 25 dakika kadar yürüyüş= 40 puan
Patatesli börek pide haftasonu iyi gecmis anlasilan 😄😄

Back
X