- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
64.8Geçen hafta kaçtın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
64.8Geçen hafta kaçtın cnm
Sabah yersem akşam akşam yersem sabah yememeye çalışıyorumKahvaltı yapmiyorsan işin daha kolay sadece akşam da yemekten sonra bişey yemeyeceksin ben sadece çay ve bitki çayı içiyorum
Ğünaydin kaptanim yogunlukdan gelemedim15 Bahar gelecek nerelerdesin canım? Kaç gündür uğramıyorsun? Menü yazmıyorsun?
Ben deniyorum da kızom denemiyor sabaha karşı 3 te uyudu 4 te uyandı 20 dk sonra geri uyudu mesela... napsam çocuğu doktora geri mi versem bu beni uyutmuyor al sen bak diyeBu ara takımda bir mercimek köftesi furyası aldı başını gidiyorNe kadar yağ katıyorsun köfteyi yaparken içine? Menülerindeki kaçamakları geçtim miktar olarak az yemişsin zaten ama hepsi sağlıksız şeyler. Senin bence en büyük sorunun uyku düzenin. Uyku düzeni edindiğin zaman çok daha iyi kilolar vereceğine inanıyorum. Ne dersin bu hafta deneyelim mi?
Yapayım canım geçen hafta ciddi mide ve sindirim problemi yaşayıp pazartesi 74 ü görmüştüm. Bugün 72.8. Ayrıldığım kilomda fazlayım ama pazartesiden beri gittiği için daha iyi hissediyorum
Guzel bir fark yogunsun sanirim bu aralar cok yazmiyorsun ablacimGeçen hafta 73.5
Bu hafta 73.00
Fark 0.5
Yüzde 0.6
Canım bende de senin tartından var ama ölçümleri güvenilir bulmadığım için bakmıyorum bile. Onlara takılma bence. Ayrıca menülerinde senin de yasaklılar çok oluyor ve çok az yiyorsun. Sarkmalar olduğunu söylüyorsun zaman zaman. Bence dengeli gitmekte fayda var. Bazen sağlıklı kilo verdiğimizi düşünüyoruz ama kastan kaybediyoruz bıraktığımız anda misliyle alıyoruz. Menülerine çoğu zaman yorum yazmıyorum ama şu an söylemek istedim28.02.2020
KG: 75,6
YAĞ: 47,8
SU: 35,8
KAS: 25,8
KEMİK: 10,4
MTBLZM: 2061
21.02.2020
KG: 75,5
YAĞ: 48,3
SU: 35,5
KAS: 25,6
KEMİK: 10,4
MTBLZM: 2067
Kilo almış görünsem de yağ yaktığım için bu artıya ben takılmıyorum. Yağım azalmış suyum kasım yükselmiş demekki başarılı bir hafta geçirmişim❣
LAydLiNe
Canım iki türlü de bulamadım kullanıcı adını. Tam olarak hatırlıyor musun?Adige psase olmasi lazım cnm ailevi sorunlarim vardi kendi istegimlle ayrıldım sonra geri dondum 6 ay deneme zamani vardi listeye giremeden hamile kaldim
Canım iki türlü de bulamadım kullanıcı adını. Tam olarak hatırlıyor musun?
Hatırlamıyorum ama belki damla-pa olabilir çok eskiydi 8 9 yıl oldu belki de grup kapanmıştırdamlapal canım sen kullanıcı adı değişikliği yaptın mı? Eski listelerde bulamıyorum seni.