Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesinlikle... Motivasyon çok önemli.. Omuzlarimiz düşecek yine biz kaldıracağız.. defalarca başlamış başarısız olmuş biri olarak ve halaaa da tartıda gr oynatamamis biri olarak ben UMUTSUZLUK YASAK diyebiliyorsam, sizz oohhhooooo... :halay:

Gecmis olsun canım.. Cilt doktorlarina maalesef hiç güvenmiyorum.. hepsi farklı birşey soyluyo, farklı ilaç.. anneminde kulak içinde olmustu kaç Dr. Gezdiysek hepsi farklı birşey söyleyip farklı ilaç verdi. çözüm bulunamadık.. Allah yardimciniz olsun.
umut hep vardır hepte olacak zaten benim bu kaçıncı dr değiştirmem
Geçmiş olsun..Dr ne dedi, ilaç krem vs verdi mi?
ilaçlar değişti şampuan değişti bakalım birde bunları deneyeceğiz
Günaydın kızlar..bu aralar çok durgun sakin burası...Biraz canlandıralım mı artık ne dersiniz?
biraz durgun sanki
Hoşgeldin canım.Cok geçmiş olsun kizina da.Cumaya gerçekten az kaldı.Hafta nasil basliyo bitiyo anlamiyorum.Hopp tartı günü geliyo
Hoş buldum canım teşekkür ederim aynen valla salı oldu bile
Geldim ben geldim koştum yetiştim :KK70::KK70:
kaptan geldi şimdi coşar takım
dünkü menü

sabah
4 üçgen peynir 1 simit

öğle
yarım ekmek kokoereç acılı şalgam ve 2 fıstıklı tatlı

akşam
mercimek çorbası
3 köfte
salata

-kaptan geldiğinde 5 kişi vardı şimdi kimse yokmuş. bu mesaj13,takımın tozlu sayfalarında kaybolsun kimse okumasın görmesin. sübhaneke dinimiz amin-
kimse görmedi endişelenme

iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri
5-6 siyah zeytin
1 sade kahve
ara öğün
2 ceviz+üzüm ve leblebi bir avuç
akşam(19.00)
4 mercimek köftesi
1 kase yayla çorbası
Patatesli börek yiyecektim dedim ki yedim yedim de ne oldu :işsiz: :işsiz:
2.5 lt su
14k adım bacaklarım hala ağrıyor :KK35:

Akşamın az olmuş canım. Kahvaltı ve ara öğün gayet iyi. Bilerek mi iki öğün yaptın? Kusura bakma kimler if yapıyor aklımda tutamıyorum. Eğer yapıyorsan menü yazarken üstte belirt olur mu? Patatesli börek için kocaman tebrik ediyorum seni. Ödülünü cuma günü tartı verecek sana :KK9: Adım sayın çok iyi :nazar:
dünkü menü

sabah
4 üçgen peynir 1 simit

öğle
yarım ekmek kokoereç acılı şalgam ve 2 fıstıklı tatlı

akşam
mercimek çorbası
3 köfte
salata

-kaptan geldiğinde 5 kişi vardı şimdi kimse yokmuş. bu mesaj13,takımın tozlu sayfalarında kaybolsun kimse okumasın görmesin. sübhaneke dinimiz amin-

Ben gördüm benden kaçmadı :sinirli: :KK70::KK70:Sabah bir simit fazla. Öğle hiç olmamış. Öğünlerin saatini de yaz olur mu bir daha yazarken :KK39:

Çok açlıkta hissetmedim kaptanım heleki akşamki tabak dolusu bulgurlu sebze beni baya tok tuttu..bide regl den dolayı dün +300 çıkınca, bari hafif geçireyim günü de yarın tartıda - göreyim dedim.. şükür bugün - gördüm.

Cumaya iki gün kaldı dikkat et canım o zaman ama unutma regl olsak bile kilo verebiliyoruz. Hatta eğer regl zamanı kaçamak yapmazsak metabolizma fazla çalıştığı için daha iyi kilolar verebiliyoruz :KK39: Ama genelde az besleniyorsun. Senin daha doyurucu beslenmen lazım.

merhaba herkeze yuğunluktan anca yazabildim
Dünkü menüm
Sabah:8:30
maydanoz yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara10:00
1 türk kahvesi
5 badem

Öğlen:12:30
Tas kebabının etleri
2 kaşık bulgur pilavı
salata

Ara:15:00
kefir

Akşam(yamasam daha iyi aslında:(

17:00 1 tabak keeviz yemeği
yoğurt

20:00
yarım yağda yumurta ekmek biskivü ün helvası:(((
krize girdim

Bu kadar kısa sürede kendini korumaya almaz canım. Düşüncelerde önemli kilo verme sürecinde. Bir de lütfen her gün tartılma çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor. Büyük ihtimal ödem vardır. Sadece cumadan cumaya tartılmaya özen göster. Ödülü cuma günü tartı sana verecektir. Zaten güzel gidiyorsun. Ortalama haftada bir kilo güzel bir ivme :KK39:

sanırım biraz sabırzısım ama bu kadar fazla kilonun biranda gitmeyeceğini unutmamam lazım

Cumaya iki gün kaldı dikkat et canım o zaman ama unutma regl olsak bile kilo verebiliyoruz. Hatta eğer regl zamanı kaçamak yapmazsak metabolizma fazla çalıştığı için daha iyi kilolar verebiliyoruz :KK39: Ama genelde az besleniyorsun. Senin daha doyurucu beslenmen lazım.
Tamam kaptanım, haklısın.. daha doyurucu beslenmeye çalışıcam..:KK52:

merhaba herkeze yuğunluktan anca yazabildim
Dünkü menüm
Sabah:KK8:30
maydanoz yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara10:00
1 türk kahvesi
5 badem

Öğlen:KK12:30
Tas kebabının etleri
2 kaşık bulgur pilavı
salata

Ara:KK15:00
kefir

Akşam(yamasam daha iyi aslında:KK43:

17:00 1 tabak keeviz yemeği
yoğurt

20:00
yarım yağda yumurta ekmek biskivü ün helvası:KK43:((
krize girdim

Dün bir diyetisyenin yazısını okudum. Duygusal ve fiziksel açlık üzerine. Krize girdiğinde canın bir şeyler mi çekti yoksa ne bulursan onu mu yedin? Gün içinde yediklerine bakarsam eğer seninki fiziksel açlık gibi duruyor çünkü çok az yemişsin. Bu da akşam yemeğinde patlamış. İşte bu yüzden sürekli söylüyorum size kendinizi aç bırakmayın. Doyurucu ve sağlıklı beslenin diye.

Geldim bende, öğle arasında arkadaşları kandırdım bir yarım saat yürüyüş yaptık iyi geldi valla, bugün sistemlerde güncelleme yapılıyor çalışmayıncada can sıkıntısından herkes bişeyler yiyip duruyo banada ikram edip duruyolar, bugünü kazasız belasız atlatırım inşallah 😄

Geldim bende, öğle arasında arkadaşları kandırdım bir yarım saat yürüyüş yaptık iyi geldi valla, bugün sistemlerde güncelleme yapılıyor çalışmayıncada can sıkıntısından herkes bişeyler yiyip duruyo banada ikram edip duruyolar, bugünü kazasız belasız atlatırım inşallah 😄

Bizde yürüdük 40 dk tempolu bir şekilde. Şükür benim arkadaş da diyet yapıyor da ben rahatım :KK70::KK70:

Bizde yürüdük 40 dk tempolu bir şekilde. Şükür benim arkadaş da diyet yapıyor da ben rahatım :KK70::KK70:
Ben benimkileri kandırmaya çalışıyorum bak yaz geliyo zayıflayın diye (bitanesi zayıf, ikisinin 10 kilo kadar fazlası var) ama onlarda beni yemeğe teşvik ediyolar 😂 arada zorla yürüyüşe çıkarıyom söylene söylene yürüyoruz bakalım belki şevke gelirler 😂

Ben benimkileri kandırmaya çalışıyorum bak yaz geliyo zayıflayın diye (bitanesi zayıf, ikisinin 10 kilo kadar fazlası var) ama onlarda beni yemeğe teşvik ediyolar 😂 arada zorla yürüyüşe çıkarıyom söylene söylene yürüyoruz bakalım belki şevke gelirler 😂

Sen pes etme sakın onlar etsin :KK70: :KK70:

Back
X