Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut hep vardır hepte olacak zaten benim bu kaçıncı dr değiştirmemKesinlikle... Motivasyon çok önemli.. Omuzlarimiz düşecek yine biz kaldıracağız.. defalarca başlamış başarısız olmuş biri olarak ve halaaa da tartıda gr oynatamamis biri olarak ben UMUTSUZLUK YASAK diyebiliyorsam, sizz oohhhooooo...
Gecmis olsun canım.. Cilt doktorlarina maalesef hiç güvenmiyorum.. hepsi farklı birşey soyluyo, farklı ilaç.. anneminde kulak içinde olmustu kaç Dr. Gezdiysek hepsi farklı birşey söyleyip farklı ilaç verdi. çözüm bulunamadık.. Allah yardimciniz olsun.
ilaçlar değişti şampuan değişti bakalım birde bunları deneyeceğizGeçmiş olsun..Dr ne dedi, ilaç krem vs verdi mi?
biraz durgun sankiGünaydın kızlar..bu aralar çok durgun sakin burası...Biraz canlandıralım mı artık ne dersiniz?
Hoş buldum canım teşekkür ederim aynen valla salı oldu bileHoşgeldin canım.Cok geçmiş olsun kizina da.Cumaya gerçekten az kaldı.Hafta nasil basliyo bitiyo anlamiyorum.Hopp tartı günü geliyo
kaptan geldi şimdi coşar takımGeldim ben geldim koştum yetiştim![]()
kimse görmedi endişelenmedünkü menü
sabah
4 üçgen peynir 1 simit
öğle
yarım ekmek kokoereç acılı şalgam ve 2 fıstıklı tatlı
akşam
mercimek çorbası
3 köfte
salata
-kaptan geldiğinde 5 kişi vardı şimdi kimse yokmuş. bu mesaj13,takımın tozlu sayfalarında kaybolsun kimse okumasın görmesin. sübhaneke dinimiz amin-
iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 h yumurta
lor peyniri
5-6 siyah zeytin
1 sade kahve
ara öğün
2 ceviz+üzüm ve leblebi bir avuç
akşam(19.00)
4 mercimek köftesi
1 kase yayla çorbası
Patatesli börek yiyecektim dedim ki yedim yedim de ne oldu![]()
2.5 lt su
14k adım bacaklarım hala ağrıyor![]()
dünkü menü
sabah
4 üçgen peynir 1 simit
öğle
yarım ekmek kokoereç acılı şalgam ve 2 fıstıklı tatlı
akşam
mercimek çorbası
3 köfte
salata
-kaptan geldiğinde 5 kişi vardı şimdi kimse yokmuş. bu mesaj13,takımın tozlu sayfalarında kaybolsun kimse okumasın görmesin. sübhaneke dinimiz amin-
Çok açlıkta hissetmedim kaptanım heleki akşamki tabak dolusu bulgurlu sebze beni baya tok tuttu..bide regl den dolayı dün +300 çıkınca, bari hafif geçireyim günü de yarın tartıda - göreyim dedim.. şükür bugün - gördüm.
Bu kadar kısa sürede kendini korumaya almaz canım. Düşüncelerde önemli kilo verme sürecinde. Bir de lütfen her gün tartılma çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor. Büyük ihtimal ödem vardır. Sadece cumadan cumaya tartılmaya özen göster. Ödülü cuma günü tartı sana verecektir. Zaten güzel gidiyorsun. Ortalama haftada bir kilo güzel bir ivme![]()
Tamam kaptanım, haklısın.. daha doyurucu beslenmeye çalışıcam..Cumaya iki gün kaldı dikkat et canım o zaman ama unutma regl olsak bile kilo verebiliyoruz. Hatta eğer regl zamanı kaçamak yapmazsak metabolizma fazla çalıştığı için daha iyi kilolar verebiliyoruzAma genelde az besleniyorsun. Senin daha doyurucu beslenmen lazım.
sanırım biraz sabırzısım ama bu kadar fazla kilonun biranda gitmeyeceğini unutmamam lazım
merhaba herkeze yuğunluktan anca yazabildim
Dünkü menüm
Sabah30
maydanoz yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Ara10:00
1 türk kahvesi
5 badem
Öğlen30
Tas kebabının etleri
2 kaşık bulgur pilavı
salata
Ara00
kefir
Akşam(yamasam daha iyi aslında
17:00 1 tabak keeviz yemeği
yoğurt
20:00
yarım yağda yumurta ekmek biskivü ün helvası((
krize girdim
Burdayım kaptanım ben. Sabahtan beri okuyorum ama yazamıyorum bir türlü. Okulda nöbet günüm hava serin bahçedeyim içeri gelince de iş güç...Kızlar yine herkes kayboldu bir yerlere![]()
Kızı uyuttum, bende uyumayı planlıyorum canım.. gecede çok uyandı kız, sabah da 7 de kalktı sanki okula gitcek.. sersem gibiyim uykusuzluktan.. inşallah bi aksilik çıkmaz da uyuyabilirizKızlar yine herkes kayboldu bir yerlere![]()
Geldim bende, öğle arasında arkadaşları kandırdım bir yarım saat yürüyüş yaptık iyi geldi valla, bugün sistemlerde güncelleme yapılıyor çalışmayıncada can sıkıntısından herkes bişeyler yiyip duruyo banada ikram edip duruyolar, bugünü kazasız belasız atlatırım inşallah![]()
Ben benimkileri kandırmaya çalışıyorum bak yaz geliyo zayıflayın diye (bitanesi zayıf, ikisinin 10 kilo kadar fazlası var) ama onlarda beni yemeğe teşvik ediyolarBizde yürüdük 40 dk tempolu bir şekilde. Şükür benim arkadaş da diyet yapıyor da ben rahatım![]()
Ben benimkileri kandırmaya çalışıyorum bak yaz geliyo zayıflayın diye (bitanesi zayıf, ikisinin 10 kilo kadar fazlası var) ama onlarda beni yemeğe teşvik ediyolararada zorla yürüyüşe çıkarıyom söylene söylene yürüyoruz bakalım belki şevke gelirler
![]()
Yok yok asla etmem helede yaz gelmesine bu kadar az kalmışkenSen pes etme sakın onlar etsin![]()
![]()
Yok yok asla etmem helede yaz gelmesine bu kadar az kalmışkenonlar biskivülerini yiyolar bende kendime tarçınlı karanfilli bitki çayı aldım miss
![]()
Benim de haftasonu berbat gripten başımı kaldıramadım ama gelgelelim iştahta hiçbir sıkıntı yok.Bugün toparlamaya çalışıyorum.Ouuu
Şnsan kendi çok yiyince başkalarına da çok yemişsin şunu yeme bunu yeme de diyemez![]()
![]()
![]()