Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Patatesten uzak durman lazım biliyorsun ve spor şart. Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Çok az geliyorsun takıma. Zamanın mı yetmiyor yoksa motivasyonsuzluk mu var?
Aslında geliyorum canım hep girip çıkıyorum ama pek kimseyle konuşma ortamım olmuyor nedense..spora vaktim kalmıyor bu aralar her gün ve gece misafir var hala bitmedi umre için gelenler..patates uzun zamandır yemedim salata olarakta komşumla birkonu esnasinda geçti çok canım istedi bende çoğu marul olmak üzere içine salata ve soğanla yaptım.sen nasılsın ıyimisin.

Bugünkü menum
Sabah 8 de
1 kase çorba
1 tane zeytin
1 çatal peynir
Yarim haşlanmış yumurta

Saat 10 buçukta
4 tane hurma ve cay

Saat 1 de
1 kase yoğurt

Saat 5 te
2 kaşık ciğer soğan
2 kaşık lahana yemeği
Çeyrek döner ekmek.

4 hurma cay

Şu 2bucuk lt
Spor yok malesef.aciklamasini üstte yaptım kaptan..bide hala mazeret olmadım onu bekliyorum.bugun olmam lazım ama bakalım.

LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar herkese
Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 5-6 kaşık kısır, bol yeşillik, 5 yeşil zeytin, 5 yer fıstığı, 1 çay kaşığı ballı yeşil çay.
16.00. 2 elma, 1 mandalina
18.00. 1 tabak dolusu bulgurlu sebze yemeği, 3 kuru hurma. 3 fındık.
Birazdan 3-4 bardak çay içerim.

2.5 litre su, 1,5 saat yürüyüş= 10.500 adım..

İyi akşamlar bugünkü menüm
7.30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı vişnereçeli
1 dilim peynir

12.00 1 elma

14.00 5 kaşık sebzeyemeği

16.00çay küçük bir avuç kuru dut

17.30 1.5 dilim pizza oğlan getirmiş dayanamadım.Bundan sonra birşey yemem sadeceçay içerim.
2 lt su içtim.

bugün tartıda + gösterecek ne varsa yedim sanırım
kahvaltı(10.00)
lor peynirli 2 yumurtalı omlet
1 sade kahve
ekmek yemiyorum normalde ama tam buğdaydan yapılmış çeyrek ekmek yedim tadı çok güzeldi
öğle
5 mercimek köftesi+kıvırcık
1 yk kadar pekmez tam buğday ekmeğiyle yedim :olamaz:
akşam(19.00)
yeşil mercimek yemeği
1 kase yayla çorbası
2 lt su
spor yok

İyi akşamlar bugünkü menüm;

Sabah ceviz suyu
Kahvaltı 7.30 bol domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 3 küçük küp beyaz peynir

Öğlen 12.30 yarım kase domates çorbası, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, tavuk döner, bol salata, süzme yogurtlu lahana salatası 1 servis kaşığı, 1 ince küçük parça cheesecake,
Eğitim vardı 3 kurabiye 🤦

Akşam 1 tabak kıymalı patates oturtma, 1 tane biber dolması

Hareketlerim
60 mekik, 20 capraz mekik, squat yapamadım bacaklarım çok agriyo oturamadim🥴
50 iç bacak minderle, 20 şer yana eğilerek squat, 50 şer yanlara eğilme, 50 şer yanlara doğru eğilme kollar açık, 60 zıplama, 5 dk dans (Shakira Shakira 💃🏼💃🏼💃🏼)

Hafta sonu için zaten kimseye kızmadım yeme konusunda ama bu benim hata yaptığımı ve aynı hatayı sizin yapmanız anlamına gelmez. Ayrıca senin için de pek bir şey fark etmiyor zaten menü yazmayıp kafana göre besleniyorsun :KK39:
Uzak kalmak istediğimi belirtmiştim zaten

Günaydın kızlar akşam giremedim siteye bi türlü sitedemi benim internettemi sorun vardı anlamadım
10.03.2020 menü
Sabah;
1 h.yumurta
Domates
Salatalık
1 d.peynir
2 zeytin
Ara öğün ; yeşil çay
Öğlen 12.00; 1 kase buğdaylı yoğurt
1 kase kadar fırında pişirilmiş bütün mantar
Ara öğün; tarçınlı karanfilli çay
Kefir
Akşam 18.30; eşimle avm ye gittik dışarda yedim tavuk dünyasında alinazikli tavuk ve yanında salata yedim
Su 1.5 litre
Spor yok ama dün toplamda 12 bin adım atmışım

Günaydın kızlar :KK200:

Dün gece açıklanan haber oldukça tedirgin etti beni. Hastanede çalışıp tedirgin olmamak zor gerçi. Bu aralar evde olanlar mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya ve daha az insanla görüşmeye özen gösterin.

Back
X