- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Benim de haftasonu berbat gripten başımı kaldıramadım ama gelgelelim iştahta hiçbir sıkıntı yok.Bugün toparlamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de haftasonu berbat gripten başımı kaldıramadım ama gelgelelim iştahta hiçbir sıkıntı yok.Bugün toparlamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun cnm, bu havalar tamda hastalık havası istanbul dün sıcaktı bugün birden soğudu dikkat etmek lazımBenim de haftasonu berbat gripten başımı kaldıramadım ama gelgelelim iştahta hiçbir sıkıntı yok.Bugün toparlamaya çalışıyorum.
Sağol kaptanGeçmiş olsun canım![]()
Bugün İzmir yağmurlu dün güneşliydi.Bana grip çocuklardan bulaştı.Dediğin gibi havalar çarpıyor.Geçmiş olsun cnm, bu havalar tamda hastalık havası istanbul dün sıcaktı bugün birden soğudu dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun canımBugün İzmir yağmurlu dün güneşliydi.Bana grip çocuklardan bulaştı.Dediğin gibi havalar çarpıyor.
Sen İzmir'de miydin? Ablamlar da İzmir de oturuyorBugün İzmir yağmurlu dün güneşliydi.Bana grip çocuklardan bulaştı.Dediğin gibi havalar çarpıyor.
Aslında geliyorum canım hep girip çıkıyorum ama pek kimseyle konuşma ortamım olmuyor nedense..spora vaktim kalmıyor bu aralar her gün ve gece misafir var hala bitmedi umre için gelenler..patates uzun zamandır yemedim salata olarakta komşumla birkonu esnasinda geçti çok canım istedi bende çoğu marul olmak üzere içine salata ve soğanla yaptım.sen nasılsın ıyimisin.Patatesten uzak durman lazım biliyorsun ve spor şart. Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Çok az geliyorsun takıma. Zamanın mı yetmiyor yoksa motivasyonsuzluk mu var?
Seni görünce herkes kaçmış kaptan anlasilanBen geldiğimde altta 5 kişi vardı. Şimdi kimse kalmamış![]()
Evet .İzmir Karabağlar'dayım.Sen İzmir'de miydin? Ablamlar da İzmir de oturuyor
Hmm ablam da menemen de.Evet .İzmir Karabağlar'dayım.
Uzak kalmak istediğimi belirtmiştim zatenHafta sonu için zaten kimseye kızmadım yeme konusunda ama bu benim hata yaptığımı ve aynı hatayı sizin yapmanız anlamına gelmez. Ayrıca senin için de pek bir şey fark etmiyor zaten menü yazmayıp kafana göre besleniyorsun![]()
Evet var ilgililer de 2 gündür ama bakalım ilerleyen günlerde neler olacakHarika bir haber buAma kendine dikkat etmen lazım. Hoca var dimi spor salonunda?