Oo iyi varmış daha, gerçi benden gram gram gidiyo 1.iddiam yok ama 21 den yukarıya çıkarım diye düşünüyorum2 ayda bir yapılıyor canım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo iyi varmış daha, gerçi benden gram gram gidiyo 1.iddiam yok ama 21 den yukarıya çıkarım diye düşünüyorum2 ayda bir yapılıyor canım.![]()
bitter çikolata yerim ben yada hurmaŞekersiz gün oluşturayım dedim ama dün akşam gözüm döndü ve 2 paket jelibon yedim :)) Çok kötü birşey o şekersizlik ya..Nasıl aşıyorsunuz o kriz anlarını ?
Ne güzel, inşallah güzel vakit geçirirsin... Bencede bi şeycik olmaz, afiyet olsun, herzaman buraya geldiğin mi var sanki..Daha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca![]()
Ne güzel, inşallah güzel vakit geçirirsin... Bencede bi şeycik olmaz, afiyet olsun, herzaman buraya geldiğin mi var sanki..
( Çok klişe oldu galiba)
Olsun olsun...gezmek iyidir...Her hafta bir yere gidiyorum ve hep hafta sonu batırıyorumUmarım bu kez abartmam
![]()
Olsun olsun...gezmek iyidir...
Bende haftasonu kaçırıp, pazartesi + ları görünce şook olup cumaya kadar onu toparlamakla uğraşıyorum.. çarşamba ve perşembe benim kurtarıcı günlerim...![]()
Ayynen öyle.. kesinlikle katılıyorumİşte bu yüzden bazen boşa kürek çekiyoruz. Keşke hiç kaçırmasak da toplamaya çalışmak yerine kilo versek ne güzel olacak![]()
Ne denir ki.cok zor haniDaha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca![]()
regl oldum zaten..Nedeni anlaşıldı..Anaaaam ölüyoruuum sancıdan şimdi de:/bitter çikolata yerim ben yada hurma
Hımm tehlikeli sularda yüzme o vakitregl oldum zaten..Nedeni anlaşıldı..Anaaaam ölüyoruuum sancıdan şimdi de:/
Bende regl olunca canavarlasiyorum resmen.Bi de sancısı olmasa.Sicak tut kendini.Ben bi de papatya çayı içiyorum.Baya rahatlatiyor.regl oldum zaten..Nedeni anlaşıldı..Anaaaam ölüyoruuum sancıdan şimdi de:/
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Yuruyus de var.Insallah tartıda istediğin rakamı görürsün.İyi akşamlar kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyorum yarın ne çıkıcam acaba
Sabah 07.00; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Ara öğün 10.30; 6 adet.çiğ badem
Yeşil çay
Öğlen 12.00; 1 tabak z.yağlı bamya
1 kase karnabahar kısırı
Ara öğün 16.00 ; yoğurt
Detox suyu
Akşam 19.00; 1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
Menün çok güzel canım.Afiyet olsun.Ama lahana siskinlik yapabilir.Galiba kahvaltı yapamiyodun sen.İyi akşamlar, tatil haberi de geldi, hayırlısıyla atlatırız bu süreci inşallah..
10.00. Limonlu sıcak su, 5 yeşil zeytin
12.30. 1,5 tabak lahana yemeği
15.00. 1 elma, 1 mandalina, yarım bardak gilaburu suyu
16.30. 1 kase komposto
18.30. 1 tabak lahana yemeği
Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 80 dakika yürüyüş= 10.000 adım
İnşallah cnm kıyafetlerde bollaşma oldu bi incelme var gibi ama tartıda ne görürüm bilmiyorumAfiyet olsun canım.Menun çok güzel.Yuruyus de var.Insallah tartıda istediğin rakamı görürsün.
Daha ne olsun canım ya.Bu bile yetiyo insanı motive etmek için.İnşallah cnm kıyafetlerde bollaşma oldu bi incelme var gibi ama tartıda ne görürüm bilmiyorum