Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca :rolleyes::rolleyes::rolleyes::kk77::kk77:
Ne güzel, inşallah güzel vakit geçirirsin... Bencede bi şeycik olmaz, afiyet olsun, herzaman buraya geldiğin mi var sanki..
( Çok klişe oldu galiba:KK48:)

Ne güzel, inşallah güzel vakit geçirirsin... Bencede bi şeycik olmaz, afiyet olsun, herzaman buraya geldiğin mi var sanki..
( Çok klişe oldu galiba:KK48:)

Her hafta bir yere gidiyorum ve hep hafta sonu batırıyorum :kızgın: Umarım bu kez abartmam :dua:

Her hafta bir yere gidiyorum ve hep hafta sonu batırıyorum :kızgın: Umarım bu kez abartmam :dua:
Olsun olsun...gezmek iyidir...
Bende haftasonu kaçırıp, pazartesi + ları görünce şook olup cumaya kadar onu toparlamakla uğraşıyorum.. çarşamba ve perşembe benim kurtarıcı günlerim...:KK6:

Olsun olsun...gezmek iyidir...
Bende haftasonu kaçırıp, pazartesi + ları görünce şook olup cumaya kadar onu toparlamakla uğraşıyorum.. çarşamba ve perşembe benim kurtarıcı günlerim...:KK6:

İşte bu yüzden bazen boşa kürek çekiyoruz. Keşke hiç kaçırmasak da toplamaya çalışmak yerine kilo versek ne güzel olacak :KK39:

Daha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca :rolleyes::rolleyes::rolleyes::kk77::kk77:
Ne denir ki.cok zor hani :KK39: Heleki bi misafirsen.

Ilk menü gelsin benden.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1yumurtadan menemen bi de maydanoz ekledim.
1dilim peynir
Salatalik taze nane marul

12 00
1kucuk muz

14.00
1kucuk tabak pırasa yemeği
1kase yoğurt

16.00
Yeşilçay

18.15 Akşam
1kasik pirinç pilavı (tadımlık gibi)
4kasik etli kuru fasulye
1bardak ayran
1minik.kornison

2.5lt su
Spor yok ama tüm gün baya hareketliydim
Dışarda oğlumla gezdik.
Reglim biter bitmez spora yine başlıcam.

İyi akşamlar kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyorum yarın ne çıkıcam acaba 🤗
Sabah 07.00; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Ara öğün 10.30; 6 adet.çiğ badem
Yeşil çay
Öğlen 12.00; 1 tabak z.yağlı bamya
1 kase karnabahar kısırı
Ara öğün 16.00 ; yoğurt
Detox suyu
Akşam 19.00; 1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

İyi akşamlar, tatil haberi de geldi, hayırlısıyla atlatırız bu süreci inşallah..
10.00. Limonlu sıcak su, 5 yeşil zeytin
12.30. 1,5 tabak lahana yemeği
15.00. 1 elma, 1 mandalina, yarım bardak gilaburu suyu
16.30. 1 kase komposto
18.30. 1 tabak lahana yemeği

Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 80 dakika yürüyüş= 10.000 adım

İyi akşamlar kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyorum yarın ne çıkıcam acaba 🤗
Sabah 07.00; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Ara öğün 10.30; 6 adet.çiğ badem
Yeşil çay
Öğlen 12.00; 1 tabak z.yağlı bamya
1 kase karnabahar kısırı
Ara öğün 16.00 ; yoğurt
Detox suyu
Akşam 19.00; 1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Yuruyus de var.Insallah tartıda istediğin rakamı görürsün.

İyi akşamlar, tatil haberi de geldi, hayırlısıyla atlatırız bu süreci inşallah..
10.00. Limonlu sıcak su, 5 yeşil zeytin
12.30. 1,5 tabak lahana yemeği
15.00. 1 elma, 1 mandalina, yarım bardak gilaburu suyu
16.30. 1 kase komposto
18.30. 1 tabak lahana yemeği

Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 80 dakika yürüyüş= 10.000 adım
Menün çok güzel canım.Afiyet olsun.Ama lahana siskinlik yapabilir.Galiba kahvaltı yapamiyodun sen.

Back
X