Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlköğretim çağında çocuğu olanlara da vardı. O yüzden sordum.

Kuzum o şu şekilde, yıllık iznin varsa yıllık izin kullandırtıyorlar. Yani diretmeden hemen veriyorlar. Uyuzluk yapan yöneticiler uyuzluk yapamasın diye. Eğer yıllık iznin yoksa da, idari izinden "kesilmek" suretiyle kullandırtıyorlar. Zaten 80 saat onu nasıl yapıyorlar anlamış değilim.

yıllık izin olsun olmasın verselerdi idari izin nolacaksa... :51:

Kuzum o şu şekilde, yıllık iznin varsa yıllık izin kullandırtıyorlar. Yani diretmeden hemen veriyorlar. Uyuzluk yapan yöneticiler uyuzluk yapamasın diye. Eğer yıllık iznin yoksa da, idari izinden "kesilmek" suretiyle kullandırtıyorlar. Zaten 80 saat onu nasıl yapıyorlar anlamış değilim.

yıllık izin olsun olmasın verselerdi idari izin nolacaksa... :KK51:

Haklısın aslında. Sağlıkta kimseye izin yok. Poliklinik hizmetleri dursa bile sanırım izin kullandırtmayacaklar. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten. :dua:

Haklısın aslında. Sağlıkta kimseye izin yok. Poliklinik hizmetleri dursa bile sanırım izin kullandırtmayacaklar. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten. :dua:
İnşallah canım ya.. çalışanlar olarak sizin işiniz çok daha zor..Allah güç kuvvet versin hepinize, hepimize de inşallah...

Çok tedirginiz canım. Dün bende saçmaladım biraz. Canımın çektiklerini yedim ama sonra kendi kendime kızıp durdum. Zaten yeterince hareket edemiyorum. Üzerine birde yersem çok kötü olacak. Çünkü pazar günü Kayseriden döndükten sonra tartıda 72,7 yi tekrar görmüştüm. Umarım dün saçmaladıklarımı düzeltirim cumaya. İlk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi. Normalde bir sürü salgın atlattık ama hiç birisinde bu kadar ciddiye almamıştım ama bu öyle bir salgın ki tüm dünyayı etkisi altına aldı. Çok ama çok ciddi. Düşünsenize namazlar bile ertelendi ki İran çok önce almıştı bu önlemi. Keşke daha dikkatli olsaydık ülkece. Lütfen herkes kendine dikkat etsin. Mümkün olduğunca kimseyle görüşmeyin, misafir kabul etmeyin, Evlerinizden çıkmayın. İnşallah en hafif kayıpla atlatırız bu salgını :dua: :dua:
Kaptanım uzmanlar bu durumdayken diyet yapmayın bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz diyorlar.Sen ne diyorsun bu konuda.

Kaptanım uzmanlar bu durumdayken diyet yapmayın bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz diyorlar.Sen ne diyorsun bu konuda.

Diyet değil de canım sağlıklı beslenmemiz lazım. Makarna, pilav bağışıklık sistemini güçlendirmez. Çikolata, hamur işi bağışıklığa faydalı değildir. O yüzden düzenli ve dengeli beslenirsek iyi olur canım :KK39:

Gunaydin... Umarım iyisiniz..
2 gündür bende giremiyorum.

16.03 pazartesi menüm
Ceviz suyu
8.30 kahvaltı 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 kuru kayisi, 1 ceviz, yarım muz

Ara yeşil cay

13.00 öğlen 7 kaşık kabak yemeği 3 yk yoğurt 1 dilim kepekli ekmek

Ara yeşil cay, 5 badem

17.30 akşam 3 yk kabak yemeği, 1 tabak yeşil salata 5 parca tavuk göğüs, 1 dilim kepekli ekmek
20.00 yarım elma,1 ceviz

17.03 salı

Ceviz suyu
8.30 kahvaltı 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 kuru kayisi, yarım muz

14.00 1 yufkadan yumurtalı peynirli çevirme,salata
(Hala ziyareti)

18.30 akşam balık, yeşil salata, 3 elma dilim patates, 1 yk erişte.

Spor yok 😒

Moral motivasyon sıfır.. el kol kalkmıyor. dün aldığım bir haberle Nisan'da da 10 gün ücretsiz izindeyiz yine. Hayırlısı olsun.. Tek duamız en kısa sürede atlatabilmemiz :dua::dua::dua:

Çok tedirginiz canım. Dün bende saçmaladım biraz. Canımın çektiklerini yedim ama sonra kendi kendime kızıp durdum. Zaten yeterince hareket edemiyorum. Üzerine birde yersem çok kötü olacak. Çünkü pazar günü Kayseriden döndükten sonra tartıda 72,7 yi tekrar görmüştüm. Umarım dün saçmaladıklarımı düzeltirim cumaya. İlk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi. Normalde bir sürü salgın atlattık ama hiç birisinde bu kadar ciddiye almamıştım ama bu öyle bir salgın ki tüm dünyayı etkisi altına aldı. Çok ama çok ciddi. Düşünsenize namazlar bile ertelendi ki İran çok önce almıştı bu önlemi. Keşke daha dikkatli olsaydık ülkece. Lütfen herkes kendine dikkat etsin. Mümkün olduğunca kimseyle görüşmeyin, misafir kabul etmeyin, Evlerinizden çıkmayın. İnşallah en hafif kayıpla atlatırız bu salgını :dua: :dua:
Evdeyiz kaptan.okullar tatil şimdilik evdeyiz.bakalim allah sonumuzu hayır eylesin.zor bir süreçten geçiyoruz.vakalar arttikca ki inş.artmaz insanlar anlayacak durumun ciddiyetini...

Ama evde moral bozukluğu vs.yeniyor bu hafta pek iyi bi sonuç alacagimizi sanmıyorum biraz dikkat etmemiz lazım ama..boğazında çok acıyor 10 gündür ses kısıklığı yasiyordum şimdi dünden beri ağrıyor.doktora nasıl gidicem bilmiyorum

Diyet değil de canım sağlıklı beslenmemiz lazım. Makarna, pilav bağışıklık sistemini güçlendirmez. Çikolata, hamur işi bağışıklığa faydalı değildir. O yüzden düzenli ve dengeli beslenirsek iyi olur canım :KK39:
Doğru söylüyorsun.Makarna ,ekmek,hamurişi bize ne fayda verecek.Sebze meyve takviyesi yapmalıyız.

İtalya'da 39 yasinda bir hasta vefat etmis hastaliklari arasinda obezite ve seker var..
Dogru beslenmezsek zaten surekli evdeyiz artik daha da kilo alabiliriz

Kilo verme işini felan geçtim ama biraz moral depolamamız gerekiyor. Herkes bir ruh çöküntüsü içinde. Birazcık burayı değerlendirelim. Bir şekilde moralimizi düzeltmemiz lazım. Anlatın bakim evde kimler neler yapıyor? Ben hala çalışıyorum. İzinler yeniden düzenlendi bakanlıkta ama bize izin yok maalesef. Ama hasta sayısı çok azaldı. Umarım tamamen kapanır poliklinikler sadece acil hastalar kabul edilir. Yoksa virüsün bulaşması için çok uygun bir ortam hastane ortamı.

Kilo verme işini felan geçtim ama biraz moral depolamamız gerekiyor. Herkes bir ruh çöküntüsü içinde. Birazcık burayı değerlendirelim. Bir şekilde moralimizi düzeltmemiz lazım. Anlatın bakim evde kimler neler yapıyor? Ben hala çalışıyorum. İzinler yeniden düzenlendi bakanlıkta ama bize izin yok maalesef. Ama hasta sayısı çok azaldı. Umarım tamamen kapanır poliklinikler sadece acil hastalar kabul edilir. Yoksa virüsün bulaşması için çok uygun bir ortam hastane ortamı.
Allah kolaylık versin canım evde iki çocuk ve ev işleriyle uğraşıp duruyorum çocuklar nezle oluyorlar burunlar fena. Onun haricinde ekstra bir şey yaptığım söylenemez haberlere bakıp duruyorum. Çok panik halde değilim aslında ama kendimden şüpheleniyorum acaba paniklemem mi gerekiyor diye

Allah kolaylık versin canım evde iki çocuk ve ev işleriyle uğraşıp duruyorum çocuklar nezle oluyorlar burunlar fena. Onun haricinde ekstra bir şey yaptığım söylenemez haberlere bakıp duruyorum. Çok panik halde değilim aslında ama kendimden şüpheleniyorum acaba paniklemem mi gerekiyor diye

Evden dışarı çıkmıyor ve eve misafir kabul etmiyorsan paniklemene gerek yok ama dikkatli olmak lazım. Sayı giderek artıyor maalesef ve daha da artacağını düşünüyorum. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz sonucu.

Evden dışarı çıkmıyor ve eve misafir kabul etmiyorsan paniklemene gerek yok ama dikkatli olmak lazım. Sayı giderek artıyor maalesef ve daha da artacağını düşünüyorum. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz sonucu.
Önceden sözleştiğimiz için pazsr günü misafir kabul etmiştik daha da çağırmayı düşünmüyorum. Ben de artacağını düşünüyorum ama dediğin gibi zamanla göreceğiz her şeyi.

İyiyim Allaha şükür biraz nezleyim o kadar :)
Sağ dİim çatır çutur ötüyo açıp kapatırkrn ve ağrıyo hafif onu farkettim.

Sen nasılsın iyi nisin çok dikkat et kendine hastanede çalışıosun.

Ben eve stok yaptm evden çıkmak istemiyorum ama eşim her ülkedenninsanın geldiği yerde çalışıyo korkuyorum. Babam hergün markete çarşıya gidiyo ... baba fazla dışarı çıkma evde dur dediğimde kızım brn kahveye gitmiyormki diyo bi bankaya gittim gn dio baba orda insan yok mu dedim... korkma kızım bişe olmaz diyor.
Tr geneli insan düşüncesi böle old. İçin italyadan kötü olacağını düşünüyorum.

Back
X