- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, eğer benim tarifin olduğu sayfayı açarsan sayfa numarasını burada paylaş olur mu? Ben kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum, bi ara kaptan sormuştu Antep köftesi nasıl bi şey diye..Eşim çiğköfte istedi bende dedim Bi deneyelim antep koftesini.Biber salçası nasıl olur biraz acı olsa tadını bozarmi
Tamamdır canım.Şimdiden harika görünüyo.Cig kofteden daha güzelmiş diyerek eşim daha yoğururken tırtıklamaya başladı.Bozmaz, çok daha iyi olur, salça acı ise içine baharatını acısını daha az atarsın, zeytinyağı mı dökünce acısı azalıyor zaten merak etme..
Domates salçasını, biber salçasının 2 katı koyuyorum ben.
Tamamdır canım.Esim de bende aci seviyoruz.Şimdiden harika görünüyo.Cig kofteden daha güzelmiş diyerek eşim daha yoğururken tırtıklamaya başladı.Bozmaz, çok daha iyi olur, salça acı ise içine baharatını acısını daha az atarsın, zeytinyağı mı dökünce acısı azalıyor zaten merak etme..
Sen onu bi de zeytinyağını döktükten sonra gör.. asıl o zaman kendini buluyo..Tamamdır canım.Esim de bende aci seviyoruz.Şimdiden harika görünüyo.Cig kofteden daha güzelmiş diyerek eşim daha yoğururken tırtıklamaya başladı.
Tarif kaçıncı sayfada bende yaparsam aklımda olsunTamamdır canım.Esim de bende aci seviyoruz.Şimdiden harika görünüyo.Cig kofteden daha güzelmiş diyerek eşim daha yoğururken tırtıklamaya başladı.
Yok canım yaaaa normal su. 2,5 litre yapacaktım yaaaa hani bir de gizli gizli takip ediliyordum yaaa onun için paylaştımHadi ya su için birilerini meraklandirmak istedin diye düşündüm
Yoksa.misr püskülü mu
Bazen yeterli miktar da okumadığını düşünüyorum da o yüzden öyle demiştimmNasil Yani.. anlamadım.. okumadigim bi zaman var miydi da..
Artık gizli saklı kalmadı
Duyduk duyduk akşama menüde ne var hazır eşinde gelmişken mantı felan yapsan da yese adamcağız hiç fena olmaz. Belki pasta felan da yaparsın çayın yanınaGünaydın sabahın 07:30 unda yürüyüşe çıktım herkes duydu muıuu![]()
Yeee canım eee hatta pirinçli de yeeeGünaydın herkese, gece ve sabah kızım yüzünden bölük pörçük bi uykudan sonra şimdi kalkabildim ancak..bugun bende kuru patlıcan biber dolması yapacağım, bizimkiler geçen hafta istemişlerdi, gönülle yarışımız bitsin de ozaman yerim diye ertelemiştim
Bu dolmayı yıllardır yaparım, ilk defa kendime ayrı tamamen bulgurlu iç hazırladım dün gece..tadı nasıl olacak hiç bilmiyorum
İnşallah abartmadan yemeyi başarırım![]()
Bence sen de şanslısın sonuçta yürüyüş bandın var. Hiç olmayanlar ne yapsınKız ormana mı gittin yine, çok imreniyorum senin bu orman yürüyüşlerine..
Ben yürüyüş bandında, çarkta dönen hemstır misali..![]()
Eeeee tabii ki paylaşınca daha güzel oluyor. Bence aile gibi olduk daha güzel olduGünaydın kizlar bende yeni uyandım
Şimdi duş kahvaltı
Artık herşeyi anlatır.oldum sadece menü paylaşmanız gerekmiyor mu![]()
![]()
![]()
Biz virüsten kaçıp insan içine çıkmamaya çalışıyoruz hatun insan yüzü göreyim diye çıkıyor dışarı. Çıkma canım çıkma bu virüs cidden çok tehlikeli. Nereden ne zaman alacağın belli olmaz. Lütfen dikkat et kendine.ben ben ben
Bend Bahçeli bir evim olsun istiyorum çok hayallerim var ama burada ev kiralamak ve ev satın almak çok zor bulunmuyor kara borsa resmen
yoksa sen ünlü birimisin
Allah sana sağlıklı ömür versin de..
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdi
Bende Adanalıyım aslen
Dolmanın içinde bir tek pirinç yokki pilav gibi değil sonuçta o kadardan birşey olmaz heralde hayatım boyunca bulgurlamı yiyeceksin
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldim
Bakacağım ben geçmişe hala aklımda. Geçmişi okumayınca eksik hissediyorum kendimiCanım, eğer benim tarifin olduğu sayfayı açarsan sayfa numarasını burada paylaş olur mu? Ben kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum, bi ara kaptan sormuştu Antep köftesi nasıl bi şey diye..
Canim bu ev öyle ahım şahım değil rutubetli, börtü böcekli, küçük . Mecbur bahçede takiliyoruz hava ısındıkça. Bahçe düzenlemesi fln yok, biz kendimiz bir iki bir şey yaptik. Ama yine de bu günler için çok şanslıyız. Bi hamak, sandalye masa attik arkaya. Oğlumun küçük çadırı ve şu havuzu da var. Onu en az 1 ay oyalarız boylece. Ben de ağaç ve kuşları görünce mutlu oluyorum, karantinayi unutuyorum.ben ben ben
Bend Bahçeli bir evim olsun istiyorum çok hayallerim var ama burada ev kiralamak ve ev satın almak çok zor bulunmuyor kara borsa resmen
yoksa sen ünlü birimisin
Allah sana sağlıklı ömür versin de..
bence bulgur herşeye yakışır ben çok severim bulguru bu arada sen anteplimisin belki de sordum daha önce hatırlamıyorum şimdi
Bende Adanalıyım aslen
Dolmanın içinde bir tek pirinç yokki pilav gibi değil sonuçta o kadardan birşey olmaz heralde hayatım boyunca bulgurlamı yiyeceksin
Yok ormana gitmek istemedim çok sessiz sakin kuş Seslerinden sincap cıvıldamasından başka birşey yok çarşıya doğru yürüdüm bir iki insan gördüm pastaneye girdim ekmek pasta aldım geldim
Yok canım deme öyle. Ben uzun yıllardır KK dayım. O yüzden biliyorum nasıl olduğunu. İlk zamanlar biz de senin gibiydik. Zamanla öğreniyorsun. Çoklu alıntıyı mesajların altındaki alıntı kısmına tıklayıp en son mesaj yazacağın yere gelince alıntıları ekle kısmına tıklıyorsun. Sonra alıntıladığın tüm mesajlar önüne geliyor. QUOATE yazan yerlerin arasına yazmak istediğin mesajı yazıyorsun. Çok kolay yani. Dene istersen bir ara. [ ] bu parantezlerin dışına yazman lazım. Sanırım biraz karışık anlattım ama bir ara cep telefonundan çizimli anlatırım sana. Kısacası quoate yazan yerlerden sonra yazmak.Ay bi de ayrı ayrı kişilerden alıntılayıp cevaplıyosunuz ya helal olsun..ben teknoloji özürlüyüm galiba![]()
Yesin yesin afiyet bal şeker löp löp et olsunKaptanım Gönül pastaneden pasta da almış zaten, onu yiyecek zaten, yapmasına gerek yok ki![]()
Nasilsiniz kızlar, haftasonu nasil geçiyor?? Burası 28 derece, benim bugün boyun ve sırt ağrım tuttu, biraz gergin başladım güne. Ondan oldu sanirim, o yüzden öğleyin 3 saat uyudum, böyle durumlarda bir enerji boşalması yaşıyorum ve vücut akabinde kendini çok yorgun hissediyor. Bu durumda pek bir şey de yemedim, canım çekmedi
Sporumu akşam yapacagim.
hanımlar ben birkaç gündür banlıydım o yüzden bildirim yapamadım.![]()
dün tartıldım onu söyleyeyim, yaklaşık 1 kilo vermişim şu an 77 kiloyum. şu an bulunduğum yerde hassas tartı yok, eski tip tartılardan. o yüzden küsüratını bilmiyorum maalesef
Hoş geldin canım yaaaaaa
Sen sürekli banlanıyorsun bi söyle bakim ne yaramazlık yapıyorsun![]()
Tamamdır canım.Dedigin gibi yaptim.Şimdiden harika görünüyo.Cig kofteden daha güzelmiş diyerek eşim çoktan yoğururken tırtıklamaya başladı bileBozmaz, çok daha iyi olur, salça acı ise içine baharatını acısını daha az atarsın, zeytinyağı mı dökünce acısı azalıyor zaten merak etme..
Naptın canım, yediniz mi köfteyi, nasıl oldu? Beğendiniz mi?Çifte cevap atmışım ya kk da sorun yada telimde.Bugün ciss lara bulaşmadan güzel bi akşam menüsü hazırlamaya çalışıyorum.Kacamak yok.Tatli hariç onunda tadına bakarım sadece belki.
Bi deneyim bakalım oldu mu?Yok canım deme öyle. Ben uzun yıllardır KK dayım. O yüzden biliyorum nasıl olduğunu. İlk zamanlar biz de senin gibiydik. Zamanla öğreniyorsun. Çoklu alıntıyı mesajların altındaki alıntı kısmına tıklayıp en son mesaj yazacağın yere gelince alıntıları ekle kısmına tıklıyorsun. Sonra alıntıladığın tüm mesajlar önüne geliyor. QUOATE yazan yerlerin arasına yazmak istediğin mesajı yazıyorsun. Çok kolay yani. Dene istersen bir ara. [ ] bu parantezlerin dışına yazman lazım. Sanırım biraz karışık anlattım ama bir ara cep telefonundan çizimli anlatırım sana. Kısacası quoate yazan yerlerden sonra yazmak.
Yesin yesin afiyet bal şeker löp löp et olsun![]()
Afiyet olsun canım, bizimkilerde dolmanın üstüne revani diye tutturdular, birazdan onu da yapıcam mecbur...tabi ben yine yutkunacağım..Çifte cevap atmışım ya kk da sorun yada telimde.Bugün ciss lara bulaşmadan güzel bi akşam menüsü hazırlamaya çalışıyorum.Kacamak yok.Tatli hariç onunda tadına bakarım sadece belki.