Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben hiç yemedim bilmiyorum çok kötü bir durum yarın yaparsam hiç şaşırmayın hep sizin sucunuz
Zaten hiç iyi değilim ağlayıp duruyorum herşeye adet olmam lazım olamıyorum
Kardeşim sıkıntılı bir durumda ve elimden birşey gelmiyor ne alaka bilmiyorum bak şimdi ağlama krizim tuttu yine
Oyyyy.. kıyamam.. kadın olmak ne zor gerçekten.. hormanlar çıldırtır adamı.. adet için soğan kürünü mutlaka tavsiye ediyorum hemen getiriyor..
Kardeşin için de herneyse konu Allah yardımcısı olsun.. 🙏

Canım dur sakin ol. Yani ağlamak seni rahatlatacaksa evet ağlamalısın ama abartma. Sıkıntı ne bilmiyorum ancak hayırlısı olsun. Birikmiş bir şeyler muhakkak. Şöyle düşün bazen elinden gelen tek şey hayırlısı için dua etmektir eğer müdahalede bulunamıyorsan. O yüzden kendine gel ve yapabileceklerine odaklan
Yapabileceğim sadece ağlamak
İnşallah olaylar Corona yüzünden sarpa sardı kardeşimi seyehat engelinden getiremiyoruz evliliğini bitirdi ama gelemiyor elimiz.kolumuz.bagli bekliyoruz herşeyin normale.donmesini

İyi geceler 🙋 herkes iyidir umarım❤

Yarın pazartesi benim günüm💃🏼💃🏼💃🏼

Kahvaltı da ekmek olmayinca annem kabartma yaptı sabah 10 tane falan yedim (kabartma pisinin mayasizi ve küçük kareler halinde oluyo yağda kizariyor ama pisi kadar yağlı olmuyor) rokalı domates salatası, peynir, 5 zeytin
16.00 1 tabak yeşil mercimek yemegi erişteli, yoğurt
20.00 2 çatal mantar sote

@Ikizannesi hayırlı olsun canım yazışmalarda gördüm. Sağlıkla bebeğini kucagina almayı nasip etsin Allah 🙏🙏
Afiyet olsun canım acaba bizdeki keçi patisi ile aynı şey mi merak ettim onu ben farklı şeyleri denemeye bayılırııımmm :kk77:

İnşallah olaylar Corona yüzünden sarpa sardı kardeşimi seyehat engelinden getiremiyoruz evliliğini bitirdi ama gelemiyor elimiz.kolumuz.bagli bekliyoruz herşeyin normale.donmesini
Zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun inşallah. Üzülme elden gelen sadece dua. Dualarını eksik etme canım sürekli şu duayı et Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. Aminn

Zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun inşallah. Üzülme elden gelen sadece dua. Dualarını eksik etme canım sürekli şu duayı et Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. Aminn
Çok teşekkürler şimdi daha iyiyim yani insanın çaresizliği çok kötü dua için teşekkürler canım

Canım kardeşin için üzüldüm, Rabbim hayırlısını versin, güç kuvvet versin.. inşallah bundan sonrası için herşey daha güzel olur...için daraldıkça inşirah suresini oku, elem neşrahleke...diye başlayan sureyi.. Türkçe anlamıyla okursan çok ferahlatır rahatlatır inşallah...

Yumurta ve sütü yan yana getirmedim ben ya
Ben yumurtayı herşeyin yanında yiyemiyorum 🤭 haşlanmış yumurtada çok takintiliyim
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Aynen ben de yumurta konusunda sıkıntılıyım, burda eskiler bilir, haşlanmış yumurtayı hiç sevmezdim, yılda bir bile zor tüketirdim, tavada yumurta ayda bir...ama burda herkesin menüsünde haşlanmış yumurta göre göre alıştım sanırım, artık haftada 1-2 yemeye başladım..

Günaydın hanımlar mutlu bir hafta dileğiyle... berceste_ berceste_ canım kardeşin için üzüldüm ama şöyle söyleyeyim benim şu şekilde bir bakış açım var. Hayatta ne olursa olsun beni şaşırtmıyor çünkü hep olanda hayır vardır derim ben göremiyorumdur vardır bir şeyi derim ve bu beni inanılmaz rahatlatır. Ne kadar üzücü rahatsız edici durumlar olsa da sizinki bunda da vardır bir hayır. Ben bu hastalık durumları için de bunu düşünüyorum. İnsanların yasakların yapamadığını şu hastalık yaptı insanları evine soktu ve doğa kendini yenileme sürecine girdi bunun sayesinde. O yüzden vardır bir hayır

Günaydın kızlar bizimkiler hep 06:00 07:00 arası kalkıyorlar alıştım artık 08:00 de kreş açılıyor ona proglamladık tabi şimdi kapalı da açılır sa da bu sene gönderirmiyim emin değilim

Oooy canııım kıyamaam..
Afiyet olsun kız, ben olsam bende yerdim, takıldım sana:KK5:
:KK66:

Olsun sen nasıl olsa bozuldu mantığına girme yeter, daha 4 gün var geçen haftaki gibi beslen 1kg eksi cepte emin ol
Sarma hepimizin zaafı canım:KK53: Ben de bi başladım mı bırakamıyorum..herzaman yediğimiz bişey değil sonuçta,
arada ödül de vermek lazım, öyle düşün.. evde spor mekik vs de çekersin bitti gitti..uzay mekiği aletin vardı, onu yapmıyor musun?
sağolun kızlar sizden gelen mesajla biraz daha rahatladım gerçekten sarmaya zaafım var
Bugün spora ağırlık vereceğim ve daha dikkatli besleneceğim bu haftanın kaçamadı da bu olsun artık
Ben hiç yemedim bilmiyorum çok kötü bir durum yarın yaparsam hiç şaşırmayın hep sizin sucunuz
Zaten hiç iyi değilim ağlayıp duruyorum herşeye adet olmam lazım olamıyorum
Kardeşim sıkıntılı bir durumda ve elimden birşey gelmiyor ne alaka bilmiyorum bak şimdi ağlama krizim tuttu yine
kıyamam ya emin ol hepimizde benzer şeyler var seni anlayan kız kardeşlerin var burada :KK19:

Günaydın kızlar evden çalışsamda bende sabah erkenden kalkıp programlarımı açıp dosyalarıma bakıyorum hafta sonu geldimi oh be uyucam moduna devam yani 😬

Back
X