Canım ben 3 hamileliğimde sırasıyla 16-13 ve 4 kilo aldım..son hamileliğime 90 la başlamıştım, 97 ile doğuma gittim , eve geldikten bi kaç gün sonra 92e falan düşmüştüm..ilk hamileliklerimdeki gibi sınırsız yemedim, bide kız bebek olduğu için eskiden tatlıyı çok sevdiğim halde hiç yiyesim gelmedi, doktorumun da doğru ve sağlıklı beslenme konusundaki uyarılarını dikkate aldım. Hamur işlerinden , gereksiz karbonhidratlardan uzak durmaya çalıştım..nasılsa canım da çok istemedi eskisi gibi..bi de kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş onun da etkisi sanırım..
Sen de doğru ve sağlıklı beslenirsen daha az kilo alırsın..tabi ki sakın aç kalıp diyet falan yapim deme, şuan bebeğin sağlığı daha önemli...kilo sonra verilir elbet, ama eksik beslenmenin bebeğe etkisi değiştirilemez..
Bi tanıdığım o yanlışa düştü, hamileyken eksik beslendi, canı istediği halde yemedi, çok zayıf ve sık hastlanan bi bebeği oldu..
Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Bu anların tadını çıkar..ben çok seviyordum o duyguyu..