Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slmlar

Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
Birkaç çatal peynir
Yarımşar yeşil ve kırmızı biber
1 bardak süt

14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
1 dilim kek
Avuç içi kadar yer fıstığı
1 kayısı

19:00
3 köfte
Biraz patates kızartması
4-5 kaşık yoğurt

21:00
1 çokomel

2 lt su
Bugün spor yapmadım
Oğlumu aşıya fln çıkardık yorgunum bugün
Dikiş dikiyorum :işsiz:

Kızlar mutlaka ve mutlaka menülerinize ekmeğin ve pilavın cinsini yazmayı ihmal etmeyin. Bana her seferinde tek tek sordurtmayın olur mu? Dolma ve sarmalarda da lütfen içeriği belirtin. Her defasında tek tek sormayayım. :KK70::KK70::KK70:
Haklısın ebru.
Birde benim çok dolma biber canım istiyor.
Bulgurlu kıymalı yapsam diyet bozulur mu.
Sorayım diyordum.
İyi ki aklıma geldi

Kızlar ben yarın sabah kalkıp erkenden işe gitmek zorundayım. O yüzden bugün erken yatmaya çalışacağım. Şimdilik kaçıyorum. Yarın görüşürüz :KK36: :KK36: İyi geceler herkese :KK200:

Bu arada Bülbül'ü Öldürmek isimli kitap bitti. Kitap hem edebi anlamda hem de ahlaksal anlamda güzel bir kitap. Elinize geçerse bir yerlerden okuyun mutlaka. Şimdi de Şermin Yaşar'ın Ev Yapımı Sihirli Değnek kitabını okuyorum.

Kaptanım ben de seninle 21 gün şekersize başlıyayım.
Meyve yiyebiliyor muyuz.
Onu sorayım sana.

Evet canım günde iki porsiyon meyve hakkımız var. Yasak olan yiyecekler takımımızın ilk sayfasında yazılı. Yine aklına takılan her şeyi sorabilirsin. :KK36:

Haklısın ebru.
Birde benim çok dolma biber canım istiyor.
Bulgurlu kıymalı yapsam diyet bozulur mu.
Sorayım diyordum.
İyi ki aklıma geldi

Bozulmaz canım. Bu kez ben de kendime bulgurlu evdekilere pirinçli yapacağım. Bulgur sağlıklı bir yiyecek ama pirinç öyle değil maalesef.

Slmlar

2 haşlanmış yumurta
Birkaç çatal peynir
1 bardak süt

1 dilim kek
1 kayısı

3 köfte
Biraz patates kızartması
4-5 kaşık yoğurt

1 çokomel

2 lt su
Bugün spor yapmadım

Gitmeden senin menüyü de yorumlayayım. Kahvaltın çok güzel olmuş. Öğle yediğin kek, patates kızartması ve çokomel haricinde diğerleri de gayet iyi. Bu üçünden biraz uzak durman lazım. Oğluşuna geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin canım :KK36:

Canım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?

Ben okumadım canım. Madem elinde var oku bence. Kitabın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorum. O kadının kitapları genelde çerezlik ve hafif oluyor.
Tek tek sayayım. Ekmek ne ekmeğiydi? Bal ve bayram çikolatası olmamış. Limonata olmamış. Dolmalar pirinçli miydi? Bulgurluysa hiç sorun yok. Umarım yürüyüş yapabilmişsindir.
Aynen canım Gonul83 Gonul83 okuyamıyorum dikkatim dağılıyor diye tavsiye ettim. Çok dikkat gerektirmeyen sürükleyici romanları var. İnsanın kalbine de dokunuyor. Arada çerezlik okumak lazım.
Pişi olmasa güzel olurmuş. O da nazarlığı olsun. Ekmek ne ekmeğiydi?

Uzun zamandan sonra senden menü görmek beni çok mutlu etti. O yüzden şekerpareleri görmüyorum. Bende bugün revaniye kıyıp çöpe döktüm. Yoksa gidip gelip yiyecektim.
Canım, ekmek normal beyaz ekmekti. Dolmalar yarı yarıya pirinçli bulgurluydu.. yürüyüş yapacakken kızım uyandı, bugun yapamadım:KK43:

Gitmeden senin menüyü de yorumlayayım. Kahvaltın çok güzel olmuş. Öğle yediğin kek, patates kızartması ve çokomel haricinde diğerleri de gayet iyi. Bu üçünden biraz uzak durman lazım. Oğluşuna geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin canım :KK36:

Kek bitti çok şükür :)) kizartmalari fırında az yağ ile yapıyorum çokta yemedim zaten 👍 teşekkür ederim sana da iyi geceler

Slmlar

2 haşlanmış yumurta
Birkaç çatal peynir
1 bardak süt

1 dilim kek
1 kayısı

3 köfte
Biraz patates kızartması
4-5 kaşık yoğurt

1 çokomel

2 lt su
Bugün spor yapmadım
Canım kek,patates kızartması,çokomel pek olmamış sanki

Yada vazgeçtim bir kahve içeyim o arada menümü yazıp geçmiş okuyayım sonra sporumu yapayim..

10.30 da yarım ev yufkasından çevirme (yumurtalı peynirli tavada çevrilerek piştiği için çevirme adı🤪)
Domates kuzukulak salatası 4 yk, 1 dilim beyaz peynir, 5zeytin

15.00 1 tabak kısır, 1 bardak ayran

21.00 3 küçük parça karpuz
2 fincan yeşil çay, 1 fincan maydonoz sapı cayi limonlu, 3 lt su
Sporumu birazdan yapicam 40 dk kardiyo
25 sayfa kitap okudum yarın biter kitabım.

Birde kendime planlayici hazirladim bugün.. birkaç gündür planlayici defterlere bakıyorum. Güzel defterlerin fiyatı çok geldi.. uygun olanlar basit geldi.. bende kendim hazırladım.. sanırım ilerleyen sayfalarda daha da gelişecektir.
Vee saate uyma konusunda sikintiliyim.. düzene oturtmaya çalışacağım.. geç uyuyup geç uyanıyorum maalesef.. oturtacağim inşallah..
15906142160468432299592522816899.webp

Yada vazgeçtim bir kahve içeyim o arada menümü yazıp geçmiş okuyayım sonra sporumu yapayim..

10.30 da yarım ev yufkasından çevirme (yumurtalı peynirli tavada çevrilerek piştiği için çevirme adı🤪)
Domates kuzukulak salatası 4 yk, 1 dilim beyaz peynir, 5zeytin

15.00 1 tabak kısır, 1 bardak ayran

21.00 3 küçük parça karpuz
2 fincan yeşil çay, 1 fincan maydonoz sapı cayi limonlu, 3 lt su
Sporumu birazdan yapicam 40 dk kardiyo
25 sayfa kitap okudum yarın biter kitabım.

Birde kendime planlayici hazirladim bugün.. birkaç gündür planlayici defterlere bakıyorum. Güzel defterlerin fiyatı çok geldi.. uygun olanlar basit geldi.. bende kendim hazırladım.. sanırım ilerleyen sayfalarda daha da gelişecektir.
Vee saate uyma konusunda sikintiliyim.. düzene oturtmaya çalışacağım.. geç uyuyup geç uyanıyorum maalesef.. oturtacağim inşallah..
Eki Görüntüle 2640719

Biz o çevirmeye dönderme deriz. Çok da severim ama diyette yenilmemesi gereken bir şey. Gerçi gün içi çok güzel dengelemişsin o hiç göze görünmüyor. Planlayıcı defter kullanıyorum. Haklısın çok pahalı. Sana bir sayfa vereyim şu an indirimde. Bi bak belki hoşuna gider. Ben üç yıldır kullanıyorum. Benim ki tarihli. Tarihsiz olanlar daha ucuz. Hatta kızlarıma bile alıyorum. Sene başında tarihli olduğu için fiyatı biraz tuzlu oluyor ama şu an zamanı geçtiğin için bayağı indirimde. Bi göz at bakalım belki hoşuna gider :KK68: Hatta orada çıktı alabileceğin pdf ler var ben onları da kullanıyorum. Hiç olmadı en güzeli kendi hazırladığın defter. Yerini hiçbir şey tutamaz :KK200:

O süreli bir şey canım. 1 Haziranda başlıyorlar. O zaman inceleme direkt al. 60 lira zaten hiçbir şey değil. Hadi sözümü dinle hemen gir o gruba. Ciddi ciddi ihtiyacın olan bir yer. :KK39:

İkinci kitabı da nasılsa alacaksın kargo ücreti ödeme iki kez diye düşünmüştüm. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama buralarda kargolar biraz pahalı oluyor. Kitabın adı Böğürtlen Kışı. Sarah jio nun. Var mı başka okuyan bu kitabı?
hiç almadım kitap buradan ama hala endişeliyim kitap okumak konusunda önce biraz ruh halimi düzeltmem lazım dediğim gibi önce hayatımı günlük yaşantımı planlamam organize etmem lazım dediğin şeyleri biraz araştırdım gerçekten bana göre ihtiyacım var böyle şeylere ama ödemeyi nasıl yapacağım 10 Euro bile değil Türkiye’den bir tanıdığıma mı demem gerekiyor acaba

hiç almadım kitap buradan ama hala endişeliyim kitap okumak konusunda önce biraz ruh halimi düzeltmem lazım dediğim gibi önce hayatımı günlük yaşantımı planlamam organize etmem lazım dediğin şeyleri biraz araştırdım gerçekten bana göre ihtiyacım var böyle şeylere ama ödemeyi nasıl yapacağım 10 Euro bile değil Türkiye’den bir tanıdığıma mı demem gerekiyor acaba

Sayfaya yaz onların bir ödeme sistemi vardır mutlaka.

Sen benle aynı günlerde Regli olurdun hakikaten neden öyle oldu acaba epey erken olmuşsun belki Ramazan falan yeme düzeni onunla mı alakalı LAydLiNe LAydLiNe

Aynen yaaa şoktayım. Neden böyle olduğu hakkında da bir fikrim yok. Normalde hep 4-5 gün öne atardı. Şimdi neredeyse 10 gün önce oldu.

Aynen yaaa şoktayım. Neden böyle olduğu hakkında da bir fikrim yok. Normalde hep 4-5 gün öne atardı. Şimdi neredeyse 10 gün önce oldu.
Bu sıra çok fazla kişiden duyuyorum bu durumu kaptanım. Belki stres hava sıcaklığındaki ciddi artış,vs etkilidir

Back
X