Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin Ebru.Kızlar 41 dk yürüdüm 3 km. Üzerine de 10 dakika egzersiz yaptım. Onda da 128 kalori harcadım. Toplam 50 dk spor yazın lütfen bana oraya![]()
![]()
![]()
![]()
tmm bişiy olmaz gel sen beni tutAda çok iyi gidiyor Gönül.
İşin zor bu hafta.
İşin şakadı da ben yarışta olduğunuzu bilmiyordum. 16 sayfa geriden gelince canım arada kopukluklar oluyor
şöyle yapalım siz ikinizTmm o zamanhadi bakalım gazamiz mübarek ola
bize katılmak isteyen olursa buyrunuz lütfen
![]()
2 gün sürerKızlar 41 dk yürüdüm 3 km. Üzerine de 10 dakika egzersiz yaptım. Onda da 128 kalori harcadım. Toplam 50 dk spor yazın lütfen bana oraya![]()
![]()
![]()
![]()
Benim tepkimde tüp bebek için yazdığı iğrenç yazı tüp bebek için bebeğe hayvani ruh ufleniyo yazmış tüp bebekler şeytan falan yazmışsen gel bunu tüp bebek annelerine sor
![]()
Senin kiloma göre fazla kalorili olmuş menü sankiMenümü paylaşamadım bir türlü :/
Sabah 10:00
1.5 dilim sıcak ev ekmeği
2 yumurta sucuklu
Biraz peynir
1 zeytin
Yarımşar salatalık, yeşil ve kırmızı biber
2 çatal helva
2 bardak çay
14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel
16:00
3 kayısı
20:00
Mercimek pırasa böreği 4 dilim
Fazla oldu zorla yedim yarına kalmaz diye
2 bardak ayran
2 lt su
20 dk zumba
5 dk squat
30 sn plank
Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak
bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen
![]()
Senin kiloma göre fazla kalorili olmuş menü sanki
Sanki değil öyle şöyle bakıyorum sucuklu yumurtalar helvalar çokomeller börekler hepsi bir günde![]()
Bence süper bı fikirtmm bişiy olmaz gel sen beni tutada görmesin nihaha
şöyle yapalım siz ikinizada81 ile biz ikimiz hangi grup daha çok kilo verecek yüzde bazında tabi
Bu arada kendi aramızda da yarış devam ediyor
2 gün sürer
2 gün sonra tırt![]()
ben de hiç beğenmedim çok saçmaydıKızlar yaaa ben çok yoruldum. Uyumaya kaçıyorum. Öncesinde de okurum biraz. Yeni kitabım Çavdar Tarlasında Çocuklar herkesin çok tavsiye ettiği bir kitap. Ama bugün birisi demiş ki şimdiye kadar okuduğum en kötü kitap. Bakalım ben neler düşüneceğim kitap hakkındaİyi geceler herkese siz de geç kalmayın. Uyku çok önemli.
Herkesin çok beğendiğini bazen beğenmiyorum daha sonra okuduğumda tekrar kacirdigim noktaları görüyorum hoşuma gidiyor o zamanki hissiyatla alakalı bence kendimi iyi hissetmedigimde artık kitap okumuyorum mesela kitabı o duygularla ozdesllestiriyorum hadi oku da ben de okuyup okumayacagima karar vereyimKızlar yaaa ben çok yoruldum. Uyumaya kaçıyorum. Öncesinde de okurum biraz. Yeni kitabım Çavdar Tarlasında Çocuklar herkesin çok tavsiye ettiği bir kitap. Ama bugün birisi demiş ki şimdiye kadar okuduğum en kötü kitap. Bakalım ben neler düşüneceğim kitap hakkındaİyi geceler herkese siz de geç kalmayın. Uyku çok önemli.
candy_candy bu hafta yarışalım mı.
Hem ikimizi de motive eder.
Ne dersin.
Bu sayede bende sporu aksatmak.
Günaydın canım.Olur ne güzel olur hattabu hafta biz rakip olalım
Ben sabah sporumu yaptım bu arada![]()