Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İSİMMENÜSPORSU
LAydLİNe:KK9::nazar::nazar:
Berceste_:KK3::nazar::nazar:
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil

Kızlar yaaa ben çok yoruldum. Uyumaya kaçıyorum. Öncesinde de okurum biraz. Yeni kitabım Çavdar Tarlasında Çocuklar herkesin çok tavsiye ettiği bir kitap. Ama bugün birisi demiş ki şimdiye kadar okuduğum en kötü kitap. Bakalım ben neler düşüneceğim kitap hakkında :KK39: İyi geceler herkese siz de geç kalmayın. Uyku çok önemli.

Menümü paylaşamadım bir türlü :/

Sabah 10:00
1.5 dilim sıcak ev ekmeği 😋
2 yumurta sucuklu
Biraz peynir
1 zeytin
Yarımşar salatalık, yeşil ve kırmızı biber
2 çatal helva
2 bardak çay

14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel

16:00
3 kayısı

20:00
Mercimek pırasa böreği 4 dilim
Fazla oldu zorla yedim yarına kalmaz diye
2 bardak ayran

2 lt su

20 dk zumba
5 dk squat
30 sn plank

Ada çok iyi gidiyor Gönül.
İşin zor bu hafta.
İşin şakadı da ben yarışta olduğunuzu bilmiyordum. 16 sayfa geriden gelince canım arada kopukluklar oluyor
tmm bişiy olmaz gel sen beni tut :sus: ada görmesin nihaha:p
Tmm o zaman :KK19: hadi bakalım gazamiz mübarek ola🤪😁 bize katılmak isteyen olursa buyrunuz lütfen 🤩🤩
şöyle yapalım siz ikiniz ada81 ada81 ile biz ikimiz hangi grup daha çok kilo verecek yüzde bazında tabi
Bu arada kendi aramızda da yarış devam ediyor 😘
Kızlar 41 dk yürüdüm 3 km. Üzerine de 10 dakika egzersiz yaptım. Onda da 128 kalori harcadım. Toplam 50 dk spor yazın lütfen bana oraya :KK9: :KK9: :KK9: :KK70::KK70::nazar:
2 gün sürer
2 gün sonra tırt :KK72:

Benim tepkimde tüp bebek için yazdığı iğrenç yazı tüp bebek için bebeğe hayvani ruh ufleniyo yazmış tüp bebekler şeytan falan yazmış :sopa: sen gel bunu tüp bebek annelerine sor :63:

Kim o densiz benim yavrum da tüp bebek melek o melek oğluma şeytan diyen şeytandır

Menümü paylaşamadım bir türlü :/

Sabah 10:00
1.5 dilim sıcak ev ekmeği 😋
2 yumurta sucuklu
Biraz peynir
1 zeytin
Yarımşar salatalık, yeşil ve kırmızı biber
2 çatal helva
2 bardak çay

14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel

16:00
3 kayısı

20:00
Mercimek pırasa böreği 4 dilim
Fazla oldu zorla yedim yarına kalmaz diye
2 bardak ayran

2 lt su

20 dk zumba
5 dk squat
30 sn plank
Senin kiloma göre fazla kalorili olmuş menü sanki
Sanki değil öyle şöyle bakıyorum sucuklu yumurtalar helvalar çokomeller börekler hepsi bir günde :KK12:

Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim 😔😔😔8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak 😔😔😔bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen😔😔😔

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok ama çok içten diliyorum en kısa zamanda kolaylıkla anne olmak nasip olsun inşallah sana 🙏

İSİMMENÜSPORSU
LAydLİNe:nazar::nazar:
Berceste_:KK3::nazar::nazar:
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil

LAydLiNe LAydLiNe oldu galiba :olamaz: tamam bu sekilde yapabilirim her seferinde peki üstlere günleri de eklersen süper olacak
birde tek tek yapilan sporları değilde spor yapıldıgına dair işaret koyalım ve cuma günü tablomuz hazır olur sence nasıl yapalım

Senin kiloma göre fazla kalorili olmuş menü sanki
Sanki değil öyle şöyle bakıyorum sucuklu yumurtalar helvalar çokomeller börekler hepsi bir günde :KK12:

Börek yufkadan börek değil sadece mercimek ve pırasadan yapılan bir tarif 2 çatal helvadan bişe olmaz :KK48:

Kızlar yaaa ben çok yoruldum. Uyumaya kaçıyorum. Öncesinde de okurum biraz. Yeni kitabım Çavdar Tarlasında Çocuklar herkesin çok tavsiye ettiği bir kitap. Ama bugün birisi demiş ki şimdiye kadar okuduğum en kötü kitap. Bakalım ben neler düşüneceğim kitap hakkında :KK39: İyi geceler herkese siz de geç kalmayın. Uyku çok önemli.
ben de hiç beğenmedim çok saçmaydı

Herkesin çok beğendiğini bazen beğenmiyorum daha sonra okuduğumda tekrar kacirdigim noktaları görüyorum hoşuma gidiyor o zamanki hissiyatla alakalı bence kendimi iyi hissetmedigimde artık kitap okumuyorum mesela kitabı o duygularla ozdesllestiriyorum hadi oku da ben de okuyup okumayacagima karar vereyim Kiloverenbiri Kiloverenbiri de beğenmemiş😃😃😃

Back
X