- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Tamam canım teşekkür ederim şükür şimdilik yeşil alandayım:)pessinus evet canım denedim şimdi ben de normal sınırlara çektim kilomu. Yazı silindi. Sıkıntı yok yani yeşil alandasın mutlu ol
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim şükür şimdilik yeşil alandayım:)pessinus evet canım denedim şimdi ben de normal sınırlara çektim kilomu. Yazı silindi. Sıkıntı yok yani yeşil alandasın mutlu ol
![]()
![]()
Kesinlikle katılıyorum kaptanım.Bu arada bu akşamdan itibaren herkesten menü bekliyorum. Buna kendim de dahil. Artık düzene girmenin zamanı geldi hep birlikte. Bu kadar boşladığımız yeter![]()
Hoşgeldin Ayşegülcüm.Slm kızlar, biraz önce eve geldik şükür..Yani memleketten evimize döndük..1.5 ay oldu gideli, bakalım yarın tartı bana ne gösterecek
Şimdilik kaçıyorum![]()
Hoşbuldum ElifcimHoşgeldin Ayşegülcüm.
Canım, profilden hesap detayları başlığına gir, sayfanın en altındaki kilo ve boy bilgilerini doldurup kaydet
Ortim, eskiden olduğu gibi yine yakınız birbirimize, tatilde de tutturabilmişiz birbirimizin kilosuna yakın olmayıTamam canım teşekkür ederim şükür şimdilik yeşil alandayım:)
Aynen ortim buna şükür bu beslenme düzenimle gerçi ben az daha fazlayım bu ara ama olsun. Dün pilates yapmaya başladım bugünden itibaren de menülerim daha düzgün olacak inş. Senin biraz ödemin bile olabilir ayşegül. Ben memleketten döndüğüm günden sonra daha fazla çıkmaya başlamıştım birkaç gün biliyor musun nasıl işse artık:) ödem daha da artmıştı sonra gitti birazı şükürOrtim, eskiden olduğu gibi yine yakınız birbirimize, tatilde de tutturabilmişiz birbirimizin kilosuna yakın olmayı![]()
Günaydın kızlar
Sabah büyük bir merakla tartıldım, 67.1 çıktım.
65.8 ile mezun olmuştum, memlekette 1.5 ay kaldım ve 1.3 kilo almışım.. Buna da şükür diyorum çünkü bi ara orda +2, hatta +2.5 kiloyu da görmüştüm.Daha da fazla almaktan korkuyordum, ama bayram temizliği, koşturmaca ve çoğu günler çıktığım 1 saatlik yürüyüşle azalttım çok şükür...
Dün geldi canım ayşegül. Bence de çok iyi götürüyor koruma dönemini hem de evde olmamasına rağmen götürdüayşegül harika gidiyorsun bencetatilin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin evine
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar![]()
Yolculuktan dolayı ödem olabiliyo, bizim dönüşte arabamız o kadar tıkışıktı ki ayaklarımızın altı ve kucağımız bile eşya doluydu, ayağımı ilk oturduktan sonra bi daha kıpırdatamadım bile, kız da kucağımda tabi...Allah'tan çok uzak bi yol değil, 3 saat sürdü.Arabadan inişimiz tam bi komediydi zaten.Aynen ortim buna şükür bu beslenme düzenimle gerçi ben az daha fazlayım bu ara ama olsun. Dün pilates yapmaya başladım bugünden itibaren de menülerim daha düzgün olacak inş. Senin biraz ödemin bile olabilir ayşegül. Ben memleketten döndüğüm günden sonra daha fazla çıkmaya başlamıştım birkaç gün biliyor musun nasıl işse artık:) ödem daha da artmıştı sonra gitti birazı şükür
Döndüm canım, dün akşam geldimayşegül harika gidiyorsun bencetatilin ne zaman bitiyor ne zaman döneceksin evine
Teşekkür ederim canım, mutlu oldum böyle düşünmene, sen de iyi dengeledin bence,Dün geldi canım ayşegül. Bence de çok iyi götürüyor koruma dönemini hem de evde olmamasına rağmen götürdü