Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.
Kaptanım emin misin? Psikolojik olmasın bu belirtiler? Ne bileyim endişelendiğin için falwn olabilir mi?
İnşallah hiç gerek kalmaz, bi şey çıkmaz🤲

Kaptanım emin misin? Psikolojik olmasın bu belirtiler? Ne bileyim endişelendiğin için falwn olabilir mi?
İnşallah hiç gerek kalmaz, bi şey çıkmaz🤲
Yok canım psikolojik değil maalesef inşallah bişey çıkmaz ama zaten hastalığın göbeğindeydim. Bu kadar geciktirmiş olmak bile başarı aslında. Yarın gideceğim test için.

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım rakibem akşam bildirimler gelmedi hiç yeni gördüm yazdıklarını geçmiş olsun şimdi nasılsın? Umarım artmamıştır gerçi test vereceğim demiştin gittin mi gidecek misin?

Maalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.
Psikolojiktir inşallah ya ağrılar. Yanılıyor olma ihtimaliniz var mı acaba

Günaydın kızlar😊 dünkü menüm Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta, yarım salatalık ve kırmızı kapya biber, 3 adet çeri domates ve 1 dilim beyaz peynir

Ara 10:30 7 adet çiğ badem ve siyah kuru üzüm

Öğle 13:00
1 dürüm çiğ köfte ve 3 su bardağı ayran

Ara 16:00 1 adet muz

Akşam 18:30
1 küçük dilim bisküvi pastası ve 2 adet kuru kayısı
Spor yok denecek kadar az 5 dk ip atlama sadece ve su nerdeyse 2 litre 🤦🏽‍♀️ su içemeyince kendimi kötü hissediyorum hep ya

Yaptırdınız mı test kaptanım Allah yardımcınız olsun inşallah bulaşmamıştır ya

LAydLiNe LAydLiNe kaptanim bugun nasilsin inşallah yasadigin agrilar psikolojiktir
Biz burdayiz merak etme

Senin gibi zorlu bir rakibem olduğu için heyecanlandım bak şimdi:rolleyes:

Yüzdelik olarak verilen kiloda yarışacağımız için daha adil olur merak etme, daha önce burda çok yarıştık bu şekilde. Amaç, motivasyon ve gaza gelmek ki, yarış var diyince beni bilen bilir:KK55:
Ayyy iyi ki rakibe olmuşuz dün geceden beri gözümün önünde kızarmış patatesler sucuklar kendimi zor durduruyorum yarış gazına geldiğim için.

LAydLiNe LAydLiNe nasılsın kaptanım ?
Şimdi okudum mesajları inşallah bir şeyin yoktur.

Back
X