- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Gel gel, ne olursan ol yine gel...Ben de free listeye girebilir miyim yarından itibaren? Ağzımı tutamadım son 3 ayda, bayram memleket pandemi taşınma vs. Hepsi bahane oldu son 1 ayda da hiç spor yapamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel, ne olursan ol yine gel...Ben de free listeye girebilir miyim yarından itibaren? Ağzımı tutamadım son 3 ayda, bayram memleket pandemi taşınma vs. Hepsi bahane oldu son 1 ayda da hiç spor yapamadim.
Kaptanım emin misin? Psikolojik olmasın bu belirtiler? Ne bileyim endişelendiğin için falwn olabilir mi?Maalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.
Yok canım psikolojik değil maalesef inşallah bişey çıkmaz ama zaten hastalığın göbeğindeydim. Bu kadar geciktirmiş olmak bile başarı aslında. Yarın gideceğim test için.Kaptanım emin misin? Psikolojik olmasın bu belirtiler? Ne bileyim endişelendiğin için falwn olabilir mi?
İnşallah hiç gerek kalmaz, bi şey çıkmaz![]()
Çok kötü bir hismiş yaşayanlar beni daha iyi anlarKötü bir his. Umarım motivasyonuna etki eder. Yapmak gerekenler var biliyorsun di mi?
Geleyim değil mi, yoksa kendim toparlanamayacagim.Gel gel, ne olursan ol yine gel...
Çok kötü bir hismiş yaşayanlar beni daha iyi anlar
Evet biliyorum kaptanım
Senin sağlık haberlerini de bekliyoruz inşallah iyisindir
Haydi motive edelim birbirimizi, bir verip bir alıyoruz, şiştim ben de yine.
Psikolojiktir inşallah ya ağrılar. Yanılıyor olma ihtimaliniz var mı acabaMaalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.
Yaptırdınız mı test kaptanım Allah yardımcınız olsun inşallah bulaşmamıştır yaMaalesef belirtiler başladı. Bugün öğleden sonra bacaklarımda ağrı vardı. Akşam eve gelince de boğazım ağrımaya başladı. Şu an ateş takibi yapıyorum. Şükür yükselmiyor ama yarına kadar biraz düzelme olmazsa test vermeye gideceğim.
Günaydın superGunaydin hanımlar, sabah kalkıp sporumu yaptım. Herkese iyi haftasonları![]()
Bende kendimde o enerjiyi bulursam yapcam inşallahGunaydin hanımlar, sabah kalkıp sporumu yaptım. Herkese iyi haftasonları![]()
Ayyy iyi ki rakibe olmuşuz dün geceden beri gözümün önünde kızarmış patatesler sucuklar kendimi zor durduruyorum yarış gazına geldiğim için.Senin gibi zorlu bir rakibem olduğu için heyecanlandım bak şimdi
Yüzdelik olarak verilen kiloda yarışacağımız için daha adil olur merak etme, daha önce burda çok yarıştık bu şekilde. Amaç, motivasyon ve gaza gelmek ki, yarış var diyince beni bilen bilir![]()
Gun boyunca da yürüyünce yoruldum ama ne yapalım, önümde neler yeniyor bir bilsenizBende kendimde o enerjiyi bulursam yapcam inşallah![]()
Evde herkes diyet yapmayınca çok zor gerçektenGun boyunca da yürüyünce yoruldum ama ne yapalım, önümde neler yeniyor bir bilseniz![]()