Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HatueL HatueL mutllu yıllar canım Hayırlı, güzel, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah miniğe :KK36:

Bugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir :KK36:
Geçmiş olsun canım, covid olmamana çok sevindim, inşallah astım da değilsindir..
Benimki daha 1 yaşına yeni girdi teyzesi😍

Teşekkür ederim🥰
Ay maşallah, ilk çocuk muydu, geçmişi unuttum ya kusuruma bakma. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ben de 3 çocuk olunca kafa kalmadı:confused:

Bugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir :KK36:
Çok şükür cnm çok sevindim , astım da değildir umarım cnm çeken biri olarak söyleyim çok kötü bi hastalık benimki alerjik astım sürekli burnum tıkalı gözüm kaşınıyo şişiyo, nefes alamamak çok kötü bişey valla 😔

Geçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli :)

Geçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)

Ooo Efsuncum hoşgeldin merhaba:KK3:
Nasılsın, iyi misin?
Ben haziranın sonunda mezun olmuştum ama kopamadım burdan, bi de biraz kilo da alınca yine ufaktan başlayım dedim.

İyi akşamlar

11.30
Çeyrek ekmeğin yarısı
3-4 çatal patates,kabak biber kızartması
Domates salatalık
Reçelin içindeki 1 kayısı

14.00
1 şeftali, 1 incir

16.00
Yeşil çay

18.00
Yarım tabak etli bamya, 6 kaşık bulgur pilavı, salata

20.30
Yarım dilim pasta, çay

3 litre su, 1 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar😊
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık ve 5 adet zeytin, 2 dilim tulum peyniri
Öğle 12:30
1 kase aşure ve 2 çay bardağı çay
Akşam 18.30
5 yk kuru fasulye 4 adet küçük köfte
1 adet incir
Saat 20 gibi 1 küçük dilim kremşantili kek ve çay

Spor 10 km yürüyüş
Su 3 litre

Bu tatlı işine bi son vermem lazım ama uzun bi aradan sonra ilk defa sülalenin yanına gelince herkes ikramlık yapıyor kafayı yemek üzereyim. Başıma gelecekleri tahmin ettiğim için akşam yemeğini az yiyorum hep🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Ooo Efsuncum hoşgeldin merhaba:KK3:
Nasılsın, iyi misin?
Ben haziranın sonunda mezun olmuştum ama kopamadım burdan, bi de biraz kilo da alınca yine ufaktan başlayım dedim.
Hoşbuldum canım tebrik ederim :) ama neden tekrar kilo aldın ona üzüldüm çok almadın inşallah :)
Size bir haber vereyim miiii ben hamileyim ❣

Hoşgeldin cnm iyiyiz senn nasılsın 😊 bende mezun olup burdan kopamayanlardanım Aysegul 6666 Aysegul 6666 gibi 😄
Hoşbuldum canımm :) ben de iyiyim Allaha şükür :) tebrik ederim canım çok sevindim sohbet güzel ortam güzel tabii kopulur mu :))

HatueL HatueL mutllu yıllar canım Hayırlı, güzel, sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah miniğe :KK36:

Allah razı olsun kaptanım.🥰Herkesin yavrusuna Allah hayırlı ömür versin inşallah.
Sende hemen şu rahatsızlığını atlatırsın inşallah.
Bugün nasılsın ?

Ay maşallah, ilk çocuk muydu, geçmişi unuttum ya kusuruma bakma. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ben de 3 çocuk olunca kafa kalmadı:confused:
Evet rakibem ilk çocuk🙈

Günaydın.
Dünkü menüm ;
Sabah 09.00: Dünden kalma bir çiğ börek az peynir çay
Öglen 14.00: Bir tabak kabak yemeği + 5 yk yoğurt
Ara 17.30:Bir avuç leblebi + kuru üzüm - bir kaç tane tuzlu fıstık
Akşam 19.20: 2 galete + 1 şeftali

Su 2 lt yarım saat yürüyüş

Menülerimi bugünden itibaren yine 6 ya çıkarıp düzenleyeceğim

Hoşbuldum canım tebrik ederim :) ama neden tekrar kilo aldın ona üzüldüm çok almadın inşallah :)

Hoşbuldum canımm :) ben de iyiyim Allaha şükür :) tebrik ederim canım çok sevindim sohbet güzel ortam güzel tabii kopulur mu :))
Hayırlı olsun xnm çok sevindim ne kadarlıkta 🤗

Teşekkür ederim canım :KK36: Astım olduğumu çok düşünmüyorum aslında da şimdilik doktorun sözünü dinlemeyi düşünüyorum. Normalde hep kendi kafamın dikine giderim de bu dönemde konu akciğer olunca tırstım biraz. Dün akşam ilaçları kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum çünkü pek bir farkım yok dünden. 7 gündür şikayetlerim devam ediyor. Normal zamanda şimdiye çoktan hepsinin geçmiş olması lazımdı. Hayırlısı bakalım :KK39:

Ayy çok sevindim 😍😍
Ne kadalık oldu? Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
Mezuniyetten sonra 2-3 kilo aldım tatilde, onları eritmeye çalışıyorum.🤗

Teşekkür ederim canım :KK36: Astım olduğumu çok düşünmüyorum aslında da şimdilik doktorun sözünü dinlemeyi düşünüyorum. Normalde hep kendi kafamın dikine giderim de bu dönemde konu akciğer olunca tırstım biraz. Dün akşam ilaçları kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum çünkü pek bir farkım yok dünden. 7 gündür şikayetlerim devam ediyor. Normal zamanda şimdiye çoktan hepsinin geçmiş olması lazımdı. Hayırlısı bakalım :KK39:
Şifa olsn ilaçlar inşallah gelir geçer :)

Back
X