Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, covid olmamana çok sevindim, inşallah astım da değilsindir..Bugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir![]()
Ay maşallah, ilk çocuk muydu, geçmişi unuttum ya kusuruma bakma. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ben de 3 çocuk olunca kafa kalmadıBenimki daha 1 yaşına yeni girdi teyzesi
Teşekkür ederim![]()
Çok şükür cnm çok sevindim , astım da değildir umarım cnm çeken biri olarak söyleyim çok kötü bi hastalık benimki alerjik astım sürekli burnum tıkalı gözüm kaşınıyo şişiyo, nefes alamamak çok kötü bişey vallaBugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir![]()
Geçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)Bugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir![]()
Ooo Efsuncum hoşgeldin merhabaGeçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli :)
Hoşgeldin cnm iyiyiz senn nasılsınGeçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)
Hoşbuldum canım tebrik ederim :) ama neden tekrar kilo aldın ona üzüldüm çok almadın inşallah :)Ooo Efsuncum hoşgeldin merhaba
Nasılsın, iyi misin?
Ben haziranın sonunda mezun olmuştum ama kopamadım burdan, bi de biraz kilo da alınca yine ufaktan başlayım dedim.
Hoşbuldum canımm :) ben de iyiyim Allaha şükür :) tebrik ederim canım çok sevindim sohbet güzel ortam güzel tabii kopulur mu :))
Evet rakibem ilk çocukAy maşallah, ilk çocuk muydu, geçmişi unuttum ya kusuruma bakma. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ben de 3 çocuk olunca kafa kalmadı![]()
Hayırlı olsun xnm çok sevindim ne kadarlıktaHoşbuldum canım tebrik ederim :) ama neden tekrar kilo aldın ona üzüldüm çok almadın inşallah :)
Size bir haber vereyim miiii ben hamileyim ❣
Hoşbuldum canımm :) ben de iyiyim Allaha şükür :) tebrik ederim canım çok sevindim sohbet güzel ortam güzel tabii kopulur mu :))
Geçmiş olsun instadan görüp geldim bir şey yazdın mı diye :) korona olmamasına sevindim ama astım da zor... Allahım şifa versin :)
Geçmiş olsun canım, covid olmamana çok sevindim, inşallah astım da değilsindir..
Ay maşallah, ilk çocuk muydu, geçmişi unuttum ya kusuruma bakma. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah. Ben de 3 çocuk olunca kafa kalmadı![]()
Ayy çok sevindimHoşbuldum canım tebrik ederim :) ama neden tekrar kilo aldın ona üzüldüm çok almadın inşallah :)
Size bir haber vereyim miiii ben hamileyim ❣
10 haftalık canım çok teşekkür ederim ❣Hayırlı olsun xnm çok sevindim ne kadarlıkta![]()
Teşekkür ederim kaptanımm
Şifa olsn ilaçlar inşallah gelir geçer :)Teşekkür ederim canımAstım olduğumu çok düşünmüyorum aslında da şimdilik doktorun sözünü dinlemeyi düşünüyorum. Normalde hep kendi kafamın dikine giderim de bu dönemde konu akciğer olunca tırstım biraz. Dün akşam ilaçları kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum çünkü pek bir farkım yok dünden. 7 gündür şikayetlerim devam ediyor. Normal zamanda şimdiye çoktan hepsinin geçmiş olması lazımdı. Hayırlısı bakalım
![]()