Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünün menüsü

Sabah
1 mandalina
Kahve

Öğle
1 yumurta
3 çatal ton balığı
3 zeytin
Çeyrek kk peynir
2 çatal reçel
2 dilim ekmek
Çay

Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon meyve

bundan sonrası çay

Iyi geceler kızlar😊
Sabah
2 yk menemen
3 adet sucuk ve 1 çatal sucuklu yumurta
3 dilim beyaz ekmek
5 adet siyah zeytin
Öğle
6-7 adet çiğ badem ve 1 avuç leblebi
Akşam
1porsiyon mantı😍(özlemişim)

Spor 15bin adım yürüyüş
10 kg ağırlıkla otur kalk hareketleri

Su 3 litre kadar

Bugünkü menüm saçma sapan biliyorum ama sabah piknik üstüne yemeğe davet olunca anca böyle yırtabildim spor komple mantı dan 1 saat sonra yapıldı 😊

Selam arkadaşlar

Dünkü menü ;
Kahvaltı 8.30: 5 yk yoğurt yarım avokado yarım armut 1 yk chia tarçın
Ara: Rezeneli kuşburnulu çay
Öğlen 13.30: Lor peynirli cevizli bol yeşillikli salata
Ara 15.40: Sütlü türk kahvesi
17.00: Bir kutu aktivia + 1 yk kuru üzüm
Akşam 19.00: Mantar + 4 yk bulgur pilavı - cacık

21.00: Yeşil çaylı maden sulu şeftali ve limonlu hazırlanmış su

Arkadaşlar neredesiniz ? Kimseler uğramamış buralara
Merhaba, güzel bir konuya değindiniz.
ben henuz gruba çarşamba günü girdim, yani 3-4 gündür burdayım ve gözlemim zaten yeterince etkileşim olmadığı. Tabi öncesini bilmiyorum belki izne ayrılan sayısı çoktur ya da sayımız mı az?
3-4 gündür motivasyonu korumaya çalışıyorum ama bugün bende de hemen yazmak için istek oluşmadı. Motivasyonu korumam irademle olmalı tabi ama zaten grupların amacı bu değil mi. Aktif olup motivasyonu diri tutmak.
Yanlış anlaşılmasın en son gelen sensin beğenmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz ama ne bileyim kendi aramızda spor, su, kaçamak gibi önemli şeyleri yazsak daha etkili olur belki. Benim önceki gruplardan deneyimlerimdi bunlar.
Ben kilo verme sürecinde olduğumun heran farkında olmak ve hedeflerimi de hergün hatırlamak için şahsi diyet günlüğü de açtım artık.

Bugünün menüsü
Sabah
1 dilim ballı-fıstık ezmeli ekmek

öğle
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık patlıcan salatası
1 çatal peynir
1 çk kaymak
2 dilim ekmek

ara- kahve

akşam
patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Ayran- 2 k yoğurt

1,5 litre su(umarım biraz daha içerim)
Gün içinde ve akşam bol şekersiz çay
Spor yapmadım

Günaydın kızlar😊
Sabah 9:00
Yarım domates
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal ve çeyrek çay kaşığı tereyağı
Öğle 12:30
Aşure 1 kase
Akşam 18:00
1 kase naneli kırmızı biberli yoğurt
3 yk patates püresi

Spor 8 bin adım yürüyüş
Su 3 litreden fazla

ben henuz gruba çarşamba günü girdim, yani 3-4 gündür burdayım ve gözlemim zaten yeterince etkileşim olmadığı. Tabi öncesini bilmiyorum belki izne ayrılan sayısı çoktur ya da sayımız mı az?
3-4 gündür motivasyonu korumaya çalışıyorum ama bugün bende de hemen yazmak için istek oluşmadı. Motivasyonu korumam irademle olmalı tabi ama zaten grupların amacı bu değil mi. Aktif olup motivasyonu diri tutmak.
Yanlış anlaşılmasın en son gelen sensin beğenmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz ama ne bileyim kendi aramızda spor, su, kaçamak gibi önemli şeyleri yazsak daha etkili olur belki. Benim önceki gruplardan deneyimlerimdi bunlar.
Ben kilo verme sürecinde olduğumun heran farkında olmak ve hedeflerimi de hergün hatırlamak için şahsi diyet günlüğü de açtım artık.
Normalde çok aktifti ama birkaç haftadır nedense böyle. Covid olan tatile giden derken ıssızlaştı gibi grup. Sen sorumluğunu bil yazmaya devam et başkalarının yazmaması etkilemesin seni ki hedefine ulaş. Bende çoğu zaman menümü yazıp çıkıyorum. Geçmişe çok nadir bakabiliyorum.

Normalde çok aktifti ama birkaç haftadır nedense böyle. Covid olan tatile giden derken ıssızlaştı gibi grup. Sen sorumluğunu bil yazmaya devam et başkalarının yazmaması etkilemesin seni ki hedefine ulaş. Bende çoğu zaman menümü yazıp çıkıyorum. Geçmişe çok nadir bakabiliyorum.
Ama sorumluluğum sadece menü yazmak değilki. Ben gruba girerken ilk sayfada bir sürü kurallar var ve bir çok sorumluluk orada belirtilmiş. Onları okuyup kabul ettiğimi belirtince zaten buraya girebildim. Ama burada o kuralları göremedim.

Tabiki kilo vermek için başkalarının ne yaptığına bakmadan yoluma devam etmem gerekiyor ama bunu bi gruba girmeden de yapabilirim.

Grupların amacı insanların birbirini motive etmeye çalışması. Bu menü - spor bildirerek , puanlamalar yaparak ve hatta bazen yarış halinde oluyor. Ben grubu yeterli görmeyince günlük açtım bir de. Ama şuan ikisi de aynı gibi. Yazıyosun çıkıyosun.

Nasılsınız hanımlar, ben biraz grip gibiyim ilaç kullanıyorum, dün 9000 adım attım ama bugün evdeyim dinleniyorum.
Dünkü menü
Sabah 9.30
Omlet, krem peynirli kepek ekmeği, domates salatalık biber
Öğle 13.30
Meyveli yoğurt, ceviz badem, 1 elma
Akşam 19.00
Balık salata( balıklar kızartma maalesef)

Bu aydan sonra buralar daha çok şenlenir diye düşünüyorum.Herkes aşama aşama aktif oluyor bazende hayatın yoğunluğuna kapılıyor.Burada amaç birbirimize destek olmak yanlışlarını düzeltmek motivasyon sağlamak.Diğer grupları bilmiyorum benim ilk yarıştığım takım bu ben buranın aile gibi oluşunu seviyorum.Hani sadece diyete değil her soruna el uzatan birileri var.

Nasılsınız hanımlar, ben biraz grip gibiyim ilaç kullanıyorum, dün 9000 adım attım ama bugün evdeyim dinleniyorum.
Dünkü menü
Sabah 9.30
Omlet, krem peynirli kepek ekmeği, domates salatalık biber
Öğle 13.30
Meyveli yoğurt, ceviz badem, 1 elma
Akşam 19.00
Balık salata( balıklar kızartma maalesef)
Geçmiş olsun.Mevsim geçişlerinde oluyor ne yazık ki.Benimde kızım diş çıkarıyor.Çok sancılı geçiyor 3-4 gecedir sabaha kadar uyumuyoruz.

Bugünkü menü (dün ile hemen hemen aynı) ;

Kahvaltı :Peynir domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa
Ara: Rezeneli kuşburnulu cay
Öğlen : 2 yumurtalı menemen 1 dilim tb ekmek
Ara: Bir kutu aktivia 1 yk kuru üzüm
Akşam: 4 köfte bol yeşillikli salata

Gün içinde bir avuc leblebi ve dut kurusu yedim ve 1 maden suyu içtim.
2.5 lt su + yarım saat spor

Bir yandan evi toparlamaya başladım taşınma için.Epey yorgunum.

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
4zeytin
Domates-salatalık-maydonoz-nane
1.5 dilim ekmek

Ara:
kahve-4adet çerez

akşam:
1 kase analı kızlı
Ayran

1saat eliptik
2litre su

Canim simdi okudum buyuk gecmis olsun, evde mi atlattiniz, benim cok yakin arkadasimin babasi şu an covid hastanede yatiyor, ishali varmis ondan midir acaba dedik. Siz ailecek hepiniz mi oldunuz? Covid atlatmışsın kilo da dert mi, verilir.
Teşekkürler canım ♥️ evet evde atlattık benimde ishal im vardı ama başka bulgularda vardır artık hastaneye cigerde birşey görünce alıyorlar risk büyükse yani çok şükür ki biz evde atlattık canim

Selam aslında aktif bir grubun canım ama bayağı izinliler var napalim aktifleselimmi artık 💃

bercestecim hoş geldin çok özlettin kendini :KK19: çok çok geçmiş olsun bu arada atlatmanıza sevindim

ben de bıraktığın yerde olmayı çok isterdim ama 129 çıktım dün :KK57::cry: tabi yolculuk ödemi,yaklaşık 10 gün kadar düzensiz beslenme sonucu bu tam cuma günü görücem akla kara belli olacak bakalım

belki senin de dönüşünle eski aktif halimize geri döneriz :KK36:
Elbetteki candy'm napiyonuz artık başlıyoruz :KK6:

Geçmiş olsun canım, çok şükür atlatmışsınız. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Kilonu kafana takma, verirsin burda yine👍
Ben de bu hafta boğazım ağrıyıp biraz halsiz de hissedince, çevremde de Corona çıkınca korkup, iyi besleneyim dedim. Yarın + larda olabilirim🤦🏻‍♀️
Şimdi nasılsın canım inşallah artmamistir semptomların işte bu dönemde moralsizlikten de çok yedim

Back
X