- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin sana. Ne desem boşa olacak şu anda. Allah dayanma gücü versinPerşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin sana. Ne desem boşa olacak şu anda. Allah dayanma gücü versinPerşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Amin canım inşallah.Ben bile ne yapsam ne desem bilmiyorumki.Çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin sana. Ne desem boşa olacak şu anda. Allah dayanma gücü versin
Çok üzüldüm cnm seni en iyi ben anlarım benimde 2 aylıktı kalp atışları durmuştu kürtaj olmuştumPerşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Çok çabuk alışmışım.3bucuk ay olmuştu.Hic beklemiyor insan.Biraz zaman gerekiyor galiba.Cok geçmiş olsun sanada canım.Çok üzüldüm cnm seni en iyi ben anlarım benimde 2 aylıktı kalp atışları durmuştu kürtaj olmuştuminan bana geçiyor acısı cnm ❤
Biz kadınlar rahme düştüğü anda anne oluveriyoruz cnm iç güdüsel sanırım, aynen cnm zaman herşeyin ilacı gerçekten ❤Çok çabuk alışmışım.3bucuk ay olmuştu.Hic beklemiyor insan.Biraz zaman gerekiyor galiba.Cok geçmiş olsun sanada canım.
Ben seviyorum if o ama diyetisyenim istemiyor metabolizma mi yavaslatiyormus. En mutlu olduğum diyet aslindaEltim bu sene aralıklı oruç yapmış , ıs yükü yoğun bir şirkette çalışıyor erken de kalkıyor dolayısıyla kahvaltı erken olunca akşam yemeği en son 16 ya da 17 de bitiyormuş, b8r de şekeri bırakmış tabi. Uykularının daha verimli olduğunu söylüyor, zaten kilolu değildi ama bana daha fit göründü görüştüğümüzde, spor da yapamıyor yoğun olduğu için bir de o halde bile beli fln incelmiş . O çok memnun bu diyet tarzından.
Çok üzüldüm diram ama herşey biz insanlar için hiçbir sözüm yok bu konu hakkında sana sımsıkı sarılıyorum canımÇok çabuk alışmışım.3bucuk ay olmuştu.Hic beklemiyor insan.Biraz zaman gerekiyor galiba.Cok geçmiş olsun sanada canım.
Bu durumda ne denilir bilemedim.Geçmiş olsun desem geçer mi bilmiyorum.Sonuç olarak o kalbi atan bir melekti ve ahirette seni bekleyecek.Bu teselli bile yeter insana.Tekrar düşündüğün an Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.Perşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Evet.Biz rahme düşünce anne oluyoruz.Erkekler kucağına alınca baba oluyor.Zaman diyorum bende.Biz kadınlar rahme düştüğü anda anne oluveriyoruz cnm iç güdüsel sanırım, aynen cnm zaman herşeyin ilacı gerçekten ❤
Insan başına gelmeden anlamıyormuş.Agrilarim geçsin yine spora devam etmek istiyorum.Burda olmak bana çok ıyi geliyor.Cok özlemişim canım ya.Çok üzüldüm diram ama herşey biz insanlar için hiçbir sözüm yok bu konu hakkında sana sımsıkı sarılıyorum canım ♥♥ bir de buraya gel olur mu kafan dagilir.
Inşallah.Gecmez belki ama bu sözler ve destek yüreğini hafifletiyor insanın.Allah razı olsun.Zaman diyor herkes.Bu durumda ne denilir bilemedim.Geçmiş olsun desem geçer mi bilmiyorum.Sonuç olarak o kalbi atan bir melekti ve ahirette seni bekleyecek.Bu teselli bile yeter insana.Tekrar düşündüğün an Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Kendi kendime akşama menü yazmaya söz veriyorum. Menü yazmazsam beni takımdan içeri almayın tamam mı![]()
![]()
Çok üzüldüm, ne denir bilmiyorum.Çokgeçmiş olsun.Perşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm, ne denir bilmiyorum.Çokgeçmiş olsun.![]()
Allah size sağlık sıhhat gönlünüze ferahlık versin unutmak imkansız sadece zaman içinizdeki acıyı hafifletir. Siz tez zamanda kendiniz toparlamaya bakın. Rabbim nasip ettiyse elbet bi gün yine olacaktır evladınız inşallah. Burası gerçekten tam kafa dağıtmalık bence. Bende hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışıyorum her defasında tek çizgi ile yıkılıyordum ama buraya girince çoğu şey aklımdan çıkıyor gerçekten. Hiçbir şeye eskisi kadar üzülmüyorum. Rabbim tez zamanda acınızı soğutsun inşallah onun her zaman vardır bi bildiğiPerşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()
Geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin, istediğin an yine nasip etsin.Perşembe günü kalbi durmus.Kurtaj oldum.![]()