- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim ekmek
Ara
1 fincan sade kahve
Öğle
6 yk semizotu
3 yk yoğurt
Ara
5.6 üzüm
3 badem
Akşam
4 kaşık ıspanak yumurtalı
2 kaşık yoğurt
1 domates
Ara
Çay
Su
3,5 lt
Spor 30 dk
Oyyy ne yapacağız peki kaptanım sana ekstra yük oldu da biz kilo verme haricinde bir şey yapacak mıyız?
Hoşgeldiniz takıma tekrar. Maşallah baya güzel kilo vermişsiniz diyetisyen desteğ aldınız mı bu süreçte? Ben de kendimi tanıtayım ismim Candan öğretmenim 31 yaşındayım. Biri iki diğeri 5 yaşında iki çocuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum diye bitireceğim nerdeysetakım bu ara biraz sessiz siz de bırakıp gitmeyin canlanacaktır bir süre sonra. Cuma günleri sabah 11 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz,akşamları saatlerini yazarak öğünlerimizde neler yediğimizi ve yaptıysak sporumuzu paylaşıyoruz. Umarım güzel kilolar veririz:)
Canım sonuç listelerini ben hazırlıyorum normalde size iş düşmüyor ama maalesef bu hafta cuma öğleden sonra internetin çekmediği bir yerde olacağım. Bildirim saatinden sonra siteye erişimim olmayabilir. Bu hafta sizden birinin listeyi hazırlaması gerekiyor. Ben ya seni düşündüm ya dacandy_candy i. Bana yardımcı olmanız gerekecek. Bütün detayları ben anlatırım size. Eğer yapamazsak da başka takım kaptanlarından yardım istemek zorunda kalacağım.
Amin canım veli olarak sizlerin işi de çok zor ben de anasınıfı velisiyim kızımı daha göndermedim okula ama önümüzdeki günler büyük ihtimal göndereceğim sınıflarında gelen 5-6 öğrenci oluyormuş sen ne düşünüyorsun bu konuda?hastanede çalışan arkadaşlarım gönderebileceğimi söylüyor kızın kendini koruyabilir zaten o yaş grubunda fazla sıkıntı yok diyorlar sana da danışmak istedim. Tartı konusunda da kafana takma hallederiz inşallahBen yine fena halde pazartesi yoğunluğu yaşıyorum![]()
pessinus canım benim küçük kızım da başladı okula. Telefondaki uyarılarımı bir görsen
Maskeni çıkartma, arkadaşlarınla çok yaklaşma, ellerini yıkamadan bir şey yeme,
Allah hepimize kolaylık versin
![]()
Cuma öğleden sonra okuldan olacağım kaptan büyük ihtimal ciddi bir işim olmaz seval yapamazsa ben de yardımcı olmaya çalışırım haberleşiriz. Ah sana ne özeniyorum bir bilsen:)Canım sonuç listelerini ben hazırlıyorum normalde size iş düşmüyor ama maalesef bu hafta cuma öğleden sonra internetin çekmediği bir yerde olacağım. Bildirim saatinden sonra siteye erişimim olmayabilir. Bu hafta sizden birinin listeyi hazırlaması gerekiyor. Ben ya seni düşündüm ya dacandy_candy i. Bana yardımcı olmanız gerekecek. Bütün detayları ben anlatırım size. Eğer yapamazsak da başka takım kaptanlarından yardım istemek zorunda kalacağım.
Ben doğum sonrası kilolarımı veremediğim için başlamıştım burada. Geçen yıl ağustos sonunda geldim 79.6 ile geldim çok hızlı vermedim gördüğün üzere. Planlı programlı kaçamaksız gittiğimde ve bunu leslie,yürüyüş,pilatesle desteklediğimde güzel gidiyor bu sıralar disiplin konusunda ciddi problemler yaşıyorum. Aynı yerlerde geziniyorum pek güzel bir örnel değilim maalesefBen hikayemden bahsedeyim benim kg vermeme en etkin olan konular-- spor-leslie-3 Litre su-5 ten sonrayemek yememek-tatlı yememek-disipin-kalori takibi
Sabah-
1 kaşarlı ve beyaz peynirli tos
1 bardak çay
4 zeytin
ortalama 350 kalori aldım günlük 1200 kalori hedefim
Cuma ne kadardın canım?Günaydın arkadaşlar
Kilo 101.6 (tartılmayı unuttum acelemden tahmin)
Menün çok güzel olmuş. Diyetisyen desteği alıyor musun menüyü kendin mi oluşturdun? Suyun ve sporunda çok güzel maşallah
[/
Kendim ayarlıyorum teşekkür ederim
Canım cuma 102 idiCuma ne kadardın canım?
Gayet güzel canıö:)Canım cuma 102 idi
Hadi bakalım bugün pazartesi silkelenme zamanı hep birlikte kendimize geliyoruz. Bak bugün ben de aktif olmaya çalışıyorum haydi sen de gel:)Benim bu sabah 67.4 cikti, gunaydin herkese bu arada, gelenler gidenler var sanirim takima, benim motivasyon yerlerdespor yapmaliyim hemen yoksa aksam yorgun oluyorum baya.
ben şimdi leslie yapıcam 3 mile olanı 45 dk da 400 kalori yaktırıyor telegon app.aerobik kısmında o şekilde gözüküyor en azından bunu yaparsam sabah kahvaltısını amorti etmiş olucam hadi sende yap bana arkadaş ol.. bende bi 60 ları görebilsem mucize gibiBenim bu sabah 67.4 cikti, gunaydin herkese bu arada, gelenler gidenler var sanirim takima, benim motivasyon yerlerdespor yapmaliyim hemen yoksa aksam yorgun oluyorum baya.