Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK200:

Güne bomba gibi başlamıştım. İş yerime gelince kötü bir haber aldım. Alt üst oldum resmen. Birim sorumlumuz covid'e yakalanmıştı. Önce evde tedavi gördü düzelemedi, hastaneye yatırdılar. Normal serviste yattı bir süre. İki gün önce yoğun bakıma almışlardı. Şimdi entübe etmişler. Çok üzüldüm. Lütfen dikkat edin kendinize, yakınlarınıza. Hastalık affetmiyor. Allahım korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :dua::dua::dua:

Kızlar bu arada yarışmanın kuralları değişti. Artık cuma günleri fotoğraflı tartı bildirimi yapacağız. Fotoğraf eklemeyi bilmeyen var mı? Bugün herkes deneme yapsın mutlaka. Ve bu cuma lütfen bildirimlerimizi saati geçirmeden yapalım.

candy_candy candy_candy HatueL HatueL ada81 ada81 pessinus pessinus

Güne bomba gibi başlamıştım. İş yerime gelince kötü bir haber aldım. Alt üst oldum resmen. Birim sorumlumuz covid'e yakalanmıştı. Önce evde tedavi gördü düzelemedi, hastaneye yatırdılar. Normal serviste yattı bir süre. İki gün önce yoğun bakıma almışlardı. Şimdi entübe etmişler. Çok üzüldüm. Lütfen dikkat edin kendinize, yakınlarınıza. Hastalık affetmiyor. Allahım korusun hepimizi ve sevdiklerimizi :dua::dua::dua:
Günaydın kaptanım, çok üzüldüm, artık dibimize kadar geldi virüs, kurumda sürekli yeni vakalar duyuyoruz bakalım nereye kadar koruyabileceğiz kendimizi 😔

Allah acil şifalar versin inşallah

Kızlar bu arada yarışmanın kuralları değişti. Artık cuma günleri fotoğraflı tartı bildirimi yapacağız. Fotoğraf eklemeyi bilmeyen var mı? Bugün herkes deneme yapsın mutlaka. Ve bu cuma lütfen bildirimlerimizi saati geçirmeden yapalım.

candy_candy candy_candy HatueL HatueL ada81 ada81 pessinus pessinus
Normalde biliyorum d kaptanım bazen boyutu büyük diye eklemiyor istersen anlat yine ona göre hareket edelim

Kaçak 13. Takım üyeleri takım son sayfasına bekleniyorsunuz:) haydi bismillah deyip menü paylaşımına başlayayım hiç güzel değil ama bir yerden başlamalıyım
8.30
1 haşlanmış yumurta,çok küçük ev yapımı tam buğday lavaş arasına kaşar beyaz peynir ve domatesle tost,bir haşhaşlı çörek
13.00
1 kupa yeşil çay,1 tabak kısır
16.00
1 tabak kısır
19.30
1 kase terbiyeli mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği,5 küçük köfte,meksika fasulyesi salatası bir tabağa yakın
Su 3 lt,1 saat de yürüyüş var. Haydi menülerinizi görelim. Ayrıca çok az kilo bildirimi yapıldı bugün kaptancığım sabah kilo bildirimini sen de yapmadın sanki gözümden kaçmadı :)

ya ben dün yazmayı unutmuşum tartıldım da 127,2 :eek:

Selam kaptanım, selam kızlar ❤
Sonuç listeleri dediğim gibi hiç sorun değil cuma günü ben yaparım candy_candy candy_candy sanada anlatırım nasıl yaptığımı sonrasında 🤗 (candycim hatırlıyorum seni bu arada 5.takımda denk gelmiştik kısa bir sürede olsa ☺ )
Herkese iyi geceler 😘

aaaa ben hatırlamaz dedim ama hatırlamışsın beni :KK19: baba ocağım diyorum 5.takıma benim ilk takımım :KK200: sağol canım eline emeğine sağlık

Normalde biliyorum d kaptanım bazen boyutu büyük diye eklemiyor istersen anlat yine ona göre hareket edelim

Deneme yapsana canım. Telefondaki herhangi bir fotoğrafı ekleme çalış. Kendi çektiğin fotoğrafın boyutlarına büyük demiyor normalde.

kızlar herkese günaydın dün akşam saat 18.30 civarı başlayan mide ağrıım beni bütün gece kıvrandırdı hala da geçmiş değil ama baya bi azaldı :KK14: dün akşam yemeği yiyemedim o yüzden:KK14:

dünkü menüm

kahvaltı (6.30): lorlu biberli omlet + 3 kare dilim tam buğday ekmeği + 10-15 tane yeşil zeytin

ara: 1 kupa şekersiz kahve

öğlen (13.00): (maalesef fastfood yine :olamaz: ) tavuk burger + kafes patates + l.kola (bu son valla kızmayın :dua:)

ara: hindiba kahvesi

sonrası yok 5 tane de çilek yemiştim sonra fenalaştım zaten bitki çayı falan içtim. spor yok su çok çok az. pazartesi bildirimim kıpkırmızı :KK43:

Cuma günü 75.1 i görmüştüm tartıda. Hafta sonu yine saçma sapan yeme atakları geçirdim. Yedim. Pazartesi tartı yine 75.1 i gösterdi. Dün harika bir gün geçirdim sıfır kaçamak. Ve akşam yemeğimi 17:00 de yedim. Sonrasında lokma girmedi ağzıma. Ve bugün tartıda ödülünü aldım. Sabah 74 ü gösterdi tartı. 1.1 kg gitti bir günde. Büyük ihtimal ödem vardır ama yine de mutlu ediyor tartıdaki rakam insanı. Listemiz az kaldı. Bir an önce 72,5 e ulaşıp listeye girmem lazım. berceste_ berceste_ seni de daha sık görmek istiyorum takımda. Nerelerdesin?

kızlar herkese günaydın dün akşam saat 18.30 civarı başlayan mide ağrıım beni bütün gece kıvrandırdı hala da geçmiş değil ama baya bi azaldı :KK14: dün akşam yemeği yiyemedim o yüzden:KK14:

dünkü menüm

kahvaltı (6.30): lorlu biberli omlet + 3 kare dilim tam buğday ekmeği + 10-15 tane yeşil zeytin

ara: 1 kupa şekersiz kahve

öğlen (13.00): (maalesef fastfood yine :olamaz: ) tavuk burger + kafes patates + l.kola (bu son valla kızmayın :dua:)

ara: hindiba kahvesi

sonrası yok 5 tane de çilek yemiştim sonra fenalaştım zaten bitki çayı falan içtim. spor yok su çok çok az. pazartesi bildirimim kıpkırmızı :KK43:

Öğle yemeklerini kiminle yiyorsun? Yediğin arkadaşın kilosu kaç :KK48::KK48:

Geçmiş olsun bu arada. Geçmişe bakamadım ama sanırım listeyi hazırladın. Benim pazartesi bildirimim 75.1 dün yazmayı unutmuşum.

Öğle yemeklerini kiminle yiyorsun? Yediğin arkadaşın kilosu kaç :KK48::KK48:

Geçmiş olsun bu arada. Geçmişe bakamadım ama sanırım listeyi hazırladın. Benim pazartesi bildirimim 75.1 dün yazmayı unutmuşum.

tek başınayım yalnızım arkadaşım karantinada :KK43: ama bi daha yemicem zaten yemekhanede yicez yarından sonra :dua: ben bu aralar resmen öğle yemeklerinde bile isteye saldım kaptanım bi buhran hali bayadır da yemiyordum öyle oldu doydum ama hayatın tüm zevklerine :KK70: artık diyetimin kadınıyım :KK36:

Günaydın kızlar bu arada. Sabah sabah evde koşturmacalı kahvaltımı yaparken pek yazamadım. Okula geldim şimdi:)

Arkadaşlar şu belirtmeliyim yarıdan itibaren temizlik yapacağım sonra Konya'dan ev aldık iç mimar hazırlıyor Herşeyi aldık sonra oranın işleri taşınma kısacası hem bu ev hem diğer evin düzene oturması gerekiyor işimiz gereği iki ev kısacası bu süre içerisinde sadece kilo bildirimi yapabilirim sizce uygunsa

kumsalcım tabiki sorun değil sonuçta taşınma falan özel durumlar.. yalnız listeye dahil olman biraz uzayabilir bu sürede işlerin bitip aktif katılıma başlamadan listeye giremeyebilirsin deneme süren uzayabilir

Benim akşam benim bulgur pilavı ve tave fasülye gece de acıktığımda yumurtalı bir salata 😀

afiyet olsun canım :KK19: menü bildirimlerimizi günlük toplam kahvaltı-öğlen-akşam ve araöğünler şeklinde ve saatleri ile bildiriyoruz :KK51:

*sabah
2 tane yumurtalı ekmek
1 Çay
5 zeytin toplamda 285 kalori aldım...

**kalori hesaplama için Samsung telefonlarda s healt diye app var buraya hergün ne yediysen giriyorum sabah öğlen akşam diye kendi içinde ayırmış yediklerini giriyorsun o kalorini hesaplıyor.

*** Dün kaçamak yaptım evet :bicak: Eti Karam yedim ... benim bu olaydan sıyrılmam gerekli kaçamak yapmadan günü tamamlamalıyımen büyük korkum kg almak 30kg ya yakın verdim ve alırsam heralde gerizekalı olurum

**** Ama büyük bir sevincim oldum motivasyon olsun diye Mavi'den 32 beden kot aldım içine sığmak için uğraşırım dedim ama ne göreyim sanki 40 yıldır 32 beden giyiyormuşum gibi oldu

Back
X