Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçecek canım bunların hepsi hiç sıkma canını. İnşallah kolayca bırakır emmeyi :dua::dua:
İnşallah canım kızım ne güzel öyle rahat bir şekilde bırakmıştı ki. Oğlum çok gözümü korkutuyor çünkü inanılmaz düşkün iliğimi kemiğimi kuruttu resmen:(

Diyette bende yemek istemezdim ama eşim ısrar etti birde ateşte ızgarada yaptı yağı baya akmıstı tavada olsa yine kendi içine şeker o yagi ama ızgaradan aşağı aktığı için kurumuştu sucuk

Diyette değil sadece canım. Normalde diyette ben de bir kaç dilim yiyordum ama sağlık açısından düşünüyorum şu an. Damarlarımıza nasıl yapışıyordur o sucuk yağı onu merak ediyorum. Çünkü çok yüksek ısıda suda tutmama rağmen deterjanla zor temizleniyor sucuk yağı.

Diyette değil sadece canım. Normalde diyette ben de bir kaç dilim yiyordum ama sağlık açısından düşünüyorum şu an. Damarlarımıza nasıl yapışıyordur o sucuk yağı onu merak ediyorum. Çünkü çok yüksek ısıda suda tutmama rağmen deterjanla zor temizleniyor sucuk yağı.
Evet canım doğru söylüyorsun

Aynen katılıyorum.. işlenmiş gıda yememek lazım ana kolay olmuyor işte, ah bu alışkanlıklar..

ben bugün sabah füme et yedim bir dilim, yumurtayı da sucuk yerine bunu veya pastırmayı pişirerek de yapabilirm diye düşünüyorum.. deneyeceğim.. aslında hiç yemesem daha iyi ama ..

Aynen katılıyorum.. işlenmiş gıda yememek lazım ana kolay olmuyor işte, ah bu alışkanlıklar..

ben bugün sabah füme et yedim bir dilim, yumurtayı da sucuk yerine bunu veya pastırmayı pişirerek de yapabilirm diye düşünüyorum.. deneyeceğim.. aslında hiç yemesem daha iyi ama ..

Alışkanlıklar birden bire değiştirilemiyor zaten. Zamanla değiştirmemiz lazım ama yine de bütün iş bizde bitiyor :KK39:

Şimdi ben formu doldurdum günlük bildirim de yapıyorum yarın kiloyu da paylaşıcam ne zaman ana listeye gireriz kaptan 🤟🏻

2 hafta deneme süreniz var canım. Bu süre cumadan cumaya hazırlanıyor. En az iki cuma bildirim yapacaksınız. Üçüncü cumada ana listeye alıyorum eğer istikrarlı olursanız. Şu an zaten takımın aday listesindesiniz :KK39:

Günaydın kızlar..

Ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza hepinize hoş geldiniz diyorum. Maalesef geçmişi takip etme imkanım olmadı geçtiğimiz haftalarda.. Kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi hissediyorum, yani öyle hissediyordum :KK51: ama nedense dünden beri -bu arada berbat bir gündü dün bu yokuş aşağı giden kısmın pik noktası gibiydi hatta sinirden bacaklarım tutuldu akşam resmen yürüyemedim- yine de dünden beri içimde içimi dolduran bir "her şey çok iyi olacak" hissi var :KK68: değişik acayip bi his bu yani anlamadım ama hoşuma gitti :KK53:

iş yoğunluğu bir taraftan, mesai saatlerinin uzaması bir taraftan, evin hiçbir işini yetiştirememem bir taraftan işler çığrığından çıktı. bugün iş yoğunluğum bitiyor. ev ile ilgili ise bişeyler yoluna girmeye başladı bile :KK23:artık ben de yoluma bakabilirim gibime geliyor :KK51: kendim için geçtiğimiz 15 sene boyunca çok milad belirlemiş olabilirim ama 11.11 için diyebilirim ki bunu ben belirlemedim bunu sadece biliyorum, hissediyorum.

yarın hayatımın çok güzel bir dönemi başlayacak :KK68: bana ne güzellikler getirecek bilmiyorum sadece güzel olacağını yaşadığım zorlukların biteceğini hissediyorum:KK51:

bu arada dünkü menümü de yazıp başlıyım pek menü gibi de değil ama biraz önüne geleni yemece

kahvaltı 7.45
2 yumurtadan omlet 3-4 dilim beyaz ekmek

ara 10.30
sade türk kahvesi + 1 dilim tiramisu (ben yaptım :KK53:)

öğlen 13.00
hellimli ızgara köfte + 10 dilim kadar elma dilim patates + 3 kaşık süzme yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı + l.kola

ara 16.00
sade türk kahvesi + 3-4 tane badem draje + 5-6 tane fındık draje

akşam 20.00
1 tabak menemen + biraz ekmek + biraz peynir (tam miktarlarını hatırlamıyorum ama çok değil) + 3-4 kaşık yoğurtlu makarna

ara 22.30
1 dilim tiramisu

menüm diyet menüsü değil farkındayım sadece paylaşımlara bir an önce başlamak için yazmak istedim sakın beni topa tutmayın :stop:

Geçmişi okumamıştım. Şimdi karşılaştım mesajla. Ben de bu tarihi senin miladın olarak kabul ediyorum o zaman. İçinden gelen her şey güzel olacak hissine güven ve bundan sonra asla pes etme :KK9: :KK9:

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :goodidea
İsim (İsteğe Bağlı ):burcu
Mesleginiz:memur
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:nevşehir
Boyunuz :172
Kilonuz:80,9
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :doğum ve karantina dönemi stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi iyi hissetmek ve sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum

Iyi gunler.
Sabah aç karna kahvemi içip sporumu yaptim, akşam da yapacağım Insallah.
15 dakika leslie yaptim tempolu
15 dakika karın
20 dakika bacak çalıştım.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :goodidea
İsim (İsteğe Bağlı ):burcu
Mesleginiz:memur
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:nevşehir
Boyunuz :172
Kilonuz:80,9
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :doğum ve karantina dönemi stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi iyi hissetmek ve sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum
Hoş geldin Burcu'cum aramıza. Ben Ebru. Daha önce hangi takımda yarıştığını hatırlıyor musun?

9. takım ama çok oluyor

Tamam canım izinli ayrılmışsın 2015' te. Aradan çok uzun zaman geçtiği için iki hafta deneme süren var. Yeniden hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında menü yazma kriterlerimiz var. Her gün akşam menülerini o kriterlere uygun bir şekilde yazabilirsin.

Back
X