Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK36:

Artık yeterince kalabalıklaştık. Bunu olumlu anlamda kullanmamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte bir düzen oturtmamız lazım.

Farkındayım ki uzun zamandır çok motivasyonsuzum ve bu motivasyonsuzluk takımı da etkiliyor. Hiçbir zaman çok hırslı olmadım kilo konusunda. Biliyorum ki önemli olan sağlıklı olarak zayıflamak. Son bir yıldır bu ikisini dengeleyemiyorum hem kendi adıma hem de takım adına. Kendime son bir şans vermek istiyorum bu konuda. Sizlerde bana yardımcı olun lütfen. :KK200:

Sizce daha iyi nasıl olabiliriz?

Bence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar :KK51:

bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı

Sorun ne biliyor musun Seval'cim? Senin vazgeçemediklerin. Mesela Starbucks gibi. Filtre kahve içebilirdin mesela. Tamamen tercihlerini değiştirmen gerekiyor. Yürüyüşün çok iyi bu arada :KK9::KK9:

Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilir :KK53: bir sonrakinde yağsız sütlü americano içicem En Büyük KK
İnşallah caaanımm kaptanım:) ya ellerim ayaklarım öyle çok sızlıyor ki ister istemez üzülüp takılıyorum. Spor da yapamıyorum bu hafta. Oğlum sağolsun emmeyi bırakmadı ama son bir aydır tüketti artık sinirlerim bozuk sürekli. Bir buçuk saat meme ağızda dursun istiyor ne evde herhangi bir iş yapabiliyorum ne kızıma ve kendime zaman ayırabiliyorum. Diplerdeyim:KK43: kısmetse yarından itibaren emmeyi bıraktırma çalışmalarına başlıyoruz eşim evdeyken desteğini alacağım kısmetse. Emzirmek işkence halini aldı:KK43:

canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu

Bence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar :KK51:

bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı

Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilir :KK53: bir sonrakinde yağsız sütlü americano içicem En Büyük KK

canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu
Canım maalesef zorlu bir dönemdeyiz iki yaş sendromlar sendromlar... 25 aylık şu an geç bile kaldığımı düşünüyorum ama şu koronavirüs belası işte acaba biraz daha mı emse derken derken bugünlere geldik. Tabi sendromlar gelince laf anlatamıyorum her gün söylüyorum oğlum süt az kaldı artık bitecek diye az kalmadı deyip emiyor ve artırdı son bir aydır. İkimiz için de sağlıklı bir halde değiliz:( kızımda aşamalı biçimde bıraktırmıştım bunda olmuyor yakıyor yıkıyor ortalığı:(

Iyi aksamlar

Kahvaltı 13.30
2 servis kaşığı kıymalı yumurta
1 kibrit kutusu kadar olgunlaşmış beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
6 dilim domates

Akşam yemeği 17.30
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase narlı yeşil salata

Aralarda 3 kere kahve içtim saatleri tam bilmiyorum

Toplam 3 litre su

Selam,
09:00 maydanoz, tere
7 tane zeytin
Kk beyaz peynir
Yarım dilim beyaz ekmek
1 yumurta

13:00
1 porsyon köfte
Salata

19:00
Haşlama karnabahar brokoli karışık
Yeşil salata
3 kaşık mercimek yemeği

2 litre su
1 kahve 1 yeşil çay 1 form çayı çeşitli aralarda

sabah 30 dk yürüyüş

Iyi aksamlar

Kahvaltı 13.30
2 servis kaşığı kıymalı yumurta
1 kibrit kutusu kadar olgunlaşmış beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
6 dilim domates

Akşam yemeği 17.30
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase narlı yeşil salata

Aralarda 3 kere kahve içtim saatleri tam bilmiyorum

Toplam 3 litre su
Ben yeniyim buralarda, pek menü yorumlamadım.. sizinki şahane görünüyor! Ne zamandır bu şekilde besleniyorsunuz ve çok işe yarıyor olmalı?

kahve sade mi içiyorsunuz
bende orta veya şekerli içersem ödem yapıyor ve kilo vermemı engelliyor

K krtp86 nasılsın canım sanki birkaç gündür göremiyorum seni. Evden çalışmaya da başladın. İyisin di mi?
Evet kaptanim gelemedim evden çalışmaya geçtim pazartesi ve.o günden beri hastayım yatak doşşek yatıyorum 😞 usuttummu covidmi geçiriyorum alerjimmi azdı anlamadım boğazım kötü öksürük baş ağrısı fenayim, bugün biraz toparladım kendimi yataktan cikabildim en azından😟

Ne guzel kalabaliklasmis buralar, ben yuvarlandim gidiyorum :KK43: baslayip baslayip birakiyorum, hep bir bahanem var, telim bozuluyor, internetim gecenlerde gitti, burada okullar tatildi oglum evdeydi hic spor yapamadim... uzayip gider boyle. Neden motive olamiyorum anlamiyorum, hem moralim bozuluyor kilo aldim diye hem de surekli atistiriyorum ozellikle aksamlari. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu grupta, kimler geldi gecti 2 yildir bir mezun olamadim.

Selam,
09:00 maydanoz, tere
7 tane zeytin
Kk beyaz peynir
Yarım dilim beyaz ekmek
1 yumurta

13:00
1 porsyon köfte
Salata

19:00
Haşlama karnabahar brokoli karışık
Yeşil salata
3 kaşık mercimek yemeği

2 litre su
1 kahve 1 yeşil çay 1 form çayı çeşitli aralarda

sabah 30 dk yürüyüş
Karnibahar ve brokolliyi nasil hazirladin? Yani sadce haslayip mi tükettin yoksa baska islemde mi yaptin? Bende almistim bozulmadan ikisini de tüketeyim diyorum da.:)

Kac aylik biraktirdin? Benimki 27 aylik..🙈🙈ögle uykusuna dalmak icin emiyor ve gece uykusu icin ve geceleri cok kalkip istiyor bende veriyorum yoksa ortaligi kopariyor. Simdi ama bir kez kalkinca veriyorum digerinde gögsüme yat diyorum sonra uxaninca veriyorum digerinde yine vermiyorum.. yani zor ve insan elsestirir beni ama kiyamiyorum yorsada :((( biberon almiyor emzil emmiyor. Bendemi acaba aksam yatmadan bardakta süt teklif etsem...? Insallah dener ya.. inat biraz

Yaa saat belirlemeyin😂 ben almayandan katiliyorum ve 2 saat var arada:(( cogu zaman cocugu yatir et derken yetisemem o saate:( ama eger kabul ederseniz almanya saati 22-23 yazayim? Simdiki gibi🙈

Selam:)
Adet dönemindeyim ... bahanem hazir🙈

sabah mantarli omlet tükettim 11:15 de

ara ögün yarim kaki

16:00 da tarhana corbasi bi kücük kase, ve bir yarim tabak soganli salcali manti

21:00 iki dilim beyaz ekmek yanina peynir ve iki dilim pastirma, icecek olarak nane cayi. Sonrada üc cig mantar tükettim🙈🙈🙈

Su 1 litre... malesef resmen unutuyorum icmeyi

Karnibahar ve brokolliyi nasil hazirladin? Yani sadce haslayip mi tükettin yoksa baska islemde mi yaptin? Bende almistim bozulmadan ikisini de tüketeyim diyorum da.:)
Haşladım süzdüm limon tuz ve az zeytinyağı ile sosladım tavsiye ederim.. fırına da verilebilir ama un ve yağ bol ister sanırım..

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı : Sarıbaykuş
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 70.6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : emzirme ile aldım tüm kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eskisi gibi zayıf olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün haftanın en heyecanlı günü. Takım için yeni bir başlangıç yapıyoruz hep birlikte. :KK36::KK36:

Dün akşam menü yazan sadece 3 kişi var. Onları tebrik ediyorum. Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim original original ve -Aykiz- -Aykiz- :KK9::KK9::KK9:

Bugün akşama herkesten menü bekliyorum.

Back
X