- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Günaydın kızlar
Artık yeterince kalabalıklaştık. Bunu olumlu anlamda kullanmamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte bir düzen oturtmamız lazım.
Farkındayım ki uzun zamandır çok motivasyonsuzum ve bu motivasyonsuzluk takımı da etkiliyor. Hiçbir zaman çok hırslı olmadım kilo konusunda. Biliyorum ki önemli olan sağlıklı olarak zayıflamak. Son bir yıldır bu ikisini dengeleyemiyorum hem kendi adıma hem de takım adına. Kendime son bir şans vermek istiyorum bu konuda. Sizlerde bana yardımcı olun lütfen.
Sizce daha iyi nasıl olabiliriz?
Bence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar

bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı
Sorun ne biliyor musun Seval'cim? Senin vazgeçemediklerin. Mesela Starbucks gibi. Filtre kahve içebilirdin mesela. Tamamen tercihlerini değiştirmen gerekiyor. Yürüyüşün çok iyi bu arada![]()
Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilir

İnşallah caaanımm kaptanım:) ya ellerim ayaklarım öyle çok sızlıyor ki ister istemez üzülüp takılıyorum. Spor da yapamıyorum bu hafta. Oğlum sağolsun emmeyi bırakmadı ama son bir aydır tüketti artık sinirlerim bozuk sürekli. Bir buçuk saat meme ağızda dursun istiyor ne evde herhangi bir iş yapabiliyorum ne kızıma ve kendime zaman ayırabiliyorum. Diplerdeyimkısmetse yarından itibaren emmeyi bıraktırma çalışmalarına başlıyoruz eşim evdeyken desteğini alacağım kısmetse. Emzirmek işkence halini aldı
![]()
canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu