Çok iyi fikir canım saat belirlemek. Bundan sonra saat 22:00 - 00:00 arası herkesten menü bekliyorum.
Menünü çok beğendim canım. Hem sağlıklı hem kararında. Spor yapabildin mi?
Kocaman alkışlanacak bir menü daha

Öğün saatleri çok yerinde. Yenilen her şey sağlıklı. Beyaz ekmeği hiç görmüyorum. Yemesen senin için daha faydalı ama birisi demişti başka ekmek yiyemiyorum diye. O sen miydin bilmiyorum ama illaki ekmek yiyeceksen ya tam buğday ya da çavdar tercih etmende fayda var. Su ve yürüyüş gayet güzel.
Ben sade ve şekersiz içiyorum canım. Sana da tavsiye ederim. Eğer içemiyorsan hiç içme daha mantıklı.
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah normal bir üşütmedir. Şu an nasılsın? Eğer bir süre daha devam ederse doktora git mutlaka. Sakın ama sakın ihmal etme.
Hiç öyle düşünme. Bana bak mesela tam bir yıldır aynı kiloda sayıp duruyorum. Eğer takımda olmasaydım eminim çok daha fazla kilo almıştım. Bence sen de bir an önce gel.
Normalde en ideali kilo verirken yürüyüş ama burada önemli olan spor ve süresi. Herkes istediğini yapabilir ama en az 30 dk yapmak zorunda
Saat belirledik canım ama sana tolerans gösteririz tabii ki

Su çok az olmuş canım. Öncelikle ona bir çare bulman lazım. Unutmaman için programlar var bir araştır mutlaka derim. Mantı olmamış. Ayrıca akşam en son öğününün saati hiç olmamış. Kaki ne demek? İlk kez duydum.
Hoş geldin canım aramıza

Ebru ben de. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulursun.
Günaydın canım. Bu hafta olan oldu artık. Haftaya odaklanmalıyız. Ben her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum