Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.

Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.
Bence de pankek dışında çok iyi, onu da yakmışsındır koca gün..
inşallah geceye kadar tutabilirsin kendini :)
Eveet hanımlar çok acıktım abur cubur yemek yerine iki hünnap iki dilim mandalina yedim Allah affetsin:) saat 9 civarı ara öğün olmuş oldu. Bunları yemesem gidip başka şeyler yiyesim vardı şimdilik o ihtiyacı kesti

Iyi aksamlar, şehir dışındaydım dün akşamdan beri o yuzden cok aktif olamadım ama geldim sonunda.
Menümü yazayım

Sabah 9.30 kahvaltı
1 kaşık patatesli yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay

Akşam 16.30
Tavuk dünyası şefin tavası menüsü, makarnasından 1 çatal yedim tavuğu ise bitiremedim. Yanında light kola.

Toplam 1.5 litre su ictim, bugün az oldu ama genel olarak istahsizdim.
Spor yapacak halim de kalmadı yoğun bir gündü, yarin telafi etmeye çalışacağım.

Hayirli geceler
Bugün 10:30 da kahvatiya 1 dilim ekmek , kk peynir iki zeytin , yarim omlet ve kusburnu receliyedim

sonra taaaaaaaaaaaaa saat 20:30 da aksam yemegi yedim. Disarida islerim vardi kosturmaci gecti eve gec geldim.

aksam bi tabak makarna üzerine az beyazpeynir tarhana corbasi ve biraz lahana tursu yedim. Veyarim bardak cola🙈

su 1.5 litre

Iyi aksamlar, şehir dışındaydım dün akşamdan beri o yuzden cok aktif olamadım ama geldim sonunda.
Menümü yazayım

Sabah 9.30 kahvaltı
1 kaşık patatesli yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay

Akşam 16.30
Tavuk dünyası şefin tavası menüsü, makarnasından 1 çatal yedim tavuğu ise bitiremedim. Yanında light kola.

Toplam 1.5 litre su ictim, bugün az oldu ama genel olarak istahsizdim.
Spor yapacak halim de kalmadı yoğun bir gündü, yarin telafi etmeye çalışacağım.
Sizi tebrik ediyorum uzun süre açlığa dayanabiliyorsunuz.. ben hiç beceremem bu az kahvaltıdan sonra uzun ara verince ilk öğünde sapıtırım 🤦🏻‍♀️

Sizi tebrik ediyorum uzun süre açlığa dayanabiliyorsunuz.. ben hiç beceremem bu az kahvaltıdan sonra uzun ara verince ilk öğünde sapıtırım 🤦🏻‍♀️
Tesekkur ederim, dün mecbur kaldım açıkçası çok yoğun bir gündü. Ara öğün dahi yapamadim maalesef

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.

Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.
Sağol canım, inşallah 🤲

11de 2 lokma simit, cok az beyaz peynir, 3 zeytin, az sucuk, az kaşar eritme, 1 tane cilek recelinin cilegi, yesil çay

15te 1 kase kisir, 1 kase yoğurt

19da tarhana çorbası, yarim dilim ekmek, 3 ince dilim fırında yagsiz pismis palamut, bol salata

45 dk yürüyüş

Bir kısım mezun oldu bir kısım yoğunluğundan ve kişisel meselelerinden dolayı bıraktı falan kalan sağlar bizimdir mantığıyla eskilerden 4-5 kişi ve yeni arkadaşlarımızla devam etmeye çalışıyoruz. Artık evdesin ve devam edeceksin buraya değil mi? Geçmiş olsun diyelim yoğunluğun için. Biz de aynı işe güce devam işte.
Hayirlisi olsun diyelim. Antakyadan misafirimiz geldi. O gitmeden ben baslayamayacagim sanirim. 😭😭
Slm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu😭
İkiside yaşlı, 79 ve 68 yaşındalar. Dün test sonucu pozitif çıktı, çok halsiz iştahsız ve ağrılı geçiyormuş😢Yarın memlekete onların yanına gideceğim, karantinada oldukları için sadece balkondan el sallayacağım onlara 😢 Abimlerde kalıp onlara yemek vs götürüp kapılarına bırakacağım. Gurbette olmak hiç bukadar içimi acıtmamıştı.
Dualarınızı bekliyorum, dünya dua üstüne...🤲
Canim benim çok gecmis olsun. Allah sifa versin size ve tüm hastalara 🙏🙏 dikkat et sende canım. Dualarimiz sizlerle🙏🙏

Bugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay

Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
1 dilim tam buğdey ekmeği
2fincan çay

Akşam
Rus salatası 1 servis kaşığı
Kısır 1 yemek kaşığı
Patlıcanlı gül böreği 1 tane
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay

2,5 lt su

Akşam annemlere yemekteydim de of günü yapiyim dedim bari 🙈🙈🙈

Bugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay

Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
2fincan çay

Akşam
Kısır 1 yemek kaşığı
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay

2,5 lt su

Gerçekten oofff ağız suyu akitacak bir gun olmus 🤣

Hayirli geceler
Bugün 12 de gec kahvalti yaptik
Sadece bi kase sütlü misir gevregi yedim

aksama (19:01 balik yanina firinda üc dilim patates yedim. Ve bolca yesillik:)

bir bardak türk kahvesi yanina bir dilim pasta yedim 8 de

su 1 litre malesef

yarin daha güzel olur insallah

11de 2 lokma simit, cok az beyaz peynir, 3 zeytin, az sucuk, az kaşar eritme, 1 tane cilek recelinin cilegi, yesil çay

15te 1 kase kisir, 1 kase yoğurt

19da tarhana çorbası, yarim dilim ekmek, 3 ince dilim fırında yagsiz pismis palamut, bol salata

45 dk yürüyüş
Yesil cayin etkisi oldumu?

Bugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay

Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
2fincan çay

Akşam
Kısır 1 yemek kaşığı
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay

2,5 lt su

Canim cekti yemekleri😄 afiyetolsun

sabah öyle üc cevizle nasil dayandin benim midem bulanir hemen🙈

Bugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay

Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
2fincan çay

Akşam
Kısır 1 yemek kaşığı
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay

2,5 lt su

Yesil cay ve lmonlu su iyi geliyormu ??

Bu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık. @Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.

Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?

pessinus pessinus candy_candy candy_candy @Restful @Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum :olamaz::olamaz::olamaz:

Haftaya kaldı yani senin liste işi :KK39:

bu hafta birincilik için elimden geleni yapacağım.. hafta sonu ve cuma hiç giremedim kusuruma bakmayın. alarmları kurmayı unutmuşum :oops:

Haftasonu neden gelemedim derseniz öldüm derim 🙊

78605E39-0363-4380-A307-702E49679470.webp

Geçmişi okumadan kısaca anlatayım hafta sonumu. Cuma günü iş yerimden erken çıkıp yaklaşık 100 km uzaklıktaki okulundan kızımı alıp eve geldim. Cumartesi sabahta söylemiştim kuaför randevum vardı. Ondan sonra işler karıştı biraz. Temizliğe başladım. Yavrumuz geldiğinden beridir zaten hafta içi de sürekli temizlik yapıyorum ama nedense bana her yer temizlenmeyince temizlik yapılmış gibi gelmiyor. Temizlik oldukça uzun sürdü. Hatta akşam yemeğini bile eşim hazırladı. Temizliği bitirdim bu kez de ertesi gün trekking planımız vardı arkadaşlarla. Onun hazırlığını yaptım. Sabah saat 06:00 da uyanacağım için erken yatmaya çalıştım ki vaktinde kalkayım. Pazar sabah 06:00 da kalktım. 07:00 de arkadaşlarla buluştuk. 09:00 gibi trekking yapacağımız yere vardır. Ankara'nın Çubuk ilçesinde Karagöl Tabiat Parkı var. Yaklaşık 25 km ye yakın yürüdük ama dağ yürüyüşü oldu resmen bir süre sonra rotadan çıkıp tekrar rotaya girmek için çok uğraştık. Şu an bacaklarım oturduğum yerde bile ağrıyor. Sanırım hayatımda ilk kez 35 bin adım attım. Eve gelir gelmez de duş alıp yattım. Ama sanırım bu ağrıları bir hafta çekerim :KK70::KK70:

Bu yüzden takıma da bakamadım kusura bakmayın. Çünkü gittiğimiz yerde telefon ve internet çekmiyordu.

Back
X