- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ben bu mesajı okumamış olayımAyy evet evet bu elmalı tarifi kesin yapıcam yarın bugün geç oldu. Ama ben tatlı delisiyim öyle şeyler bastırmıyo valla şöyle yarım kg fıstıklı sarma direkt gömerim yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu mesajı okumamış olayımAyy evet evet bu elmalı tarifi kesin yapıcam yarın bugün geç oldu. Ama ben tatlı delisiyim öyle şeyler bastırmıyo valla şöyle yarım kg fıstıklı sarma direkt gömerim yani![]()
Benim tartı bildirimim neden görünmüyor acaba iki kez uğraştım yine eklememiş fotoğrafıTartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.1
Bugün![]()
Yeni gördüm canım mesajını. Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız? İnşallah düzelmiştir her şey. Biz iyiyiz şimdi çok şükür. Benim testim de negatif çıktı. Eşim ve kızım da iyi çok şükür. Haberini bekliyorum inşallah görürsün mesajı.LAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Eşimin sürüntü negatif ama kan testi pozitif.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah
2 öğün yemeye çalışıyorum biraz zorluyorum bu ara :)Nasil bu kadar uzun saatler aç kalabiliyorsunuzprotein yok denecek kadar az. Ben olsam kesin düşüp bayılırım
Bence kitliga girmis olabilir. Az kilo kalinca ara öğünlü beslenmek daha sağlıklı. Hic olmazsa 1 elma, 1 ayran, kahvenin yanina biraz kuru kayısıKilo vermem o kadar yavaşladı ki anlam veremiyorum. Biraz sasirtmamgerekiyor metabolizmayı sanırım.Eki Görüntüle 2728900
Kilo vermem o kadar yavaşladı ki anlam veremiyorum. Biraz sasirtmamgerekiyor metabolizmayı sanırım.Eki Görüntüle 2728900
Normalde hep ara öğün yapıyorum aslında ama eksi göremiyorum diye 2 öğün yaptim yine yok maalesefBence kitliga girmis olabilir. Az kilo kalinca ara öğünlü beslenmek daha sağlıklı. Hic olmazsa 1 elma, 1 ayran, kahvenin yanina biraz kuru kayısı
Insallah kaptanım. Ben her diyete girdiğimde spor yapmadigim halde haftada 2 kilo eksi görürdüm en az. Anlamadim neden boyle. Suyu daha artırıp yeşilçay ve beyazçay ile destek vermeyi düşünüyorum. Umarim etki eder.Konuşalım canım bu konuyu. Ben maalesef uzak kaldım biraz sizlerden. Menülerinizi de kontrol edemedim. Artık buralardayım inşallah. Yavaşladı diye düşünme. Aynı düzenini koru mutlaka. Birden gidecektir.