- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Geldim geldim grubun en etkisiz elemani ben buradayim kaptanim![]()
Ben de buradayım![]()
Bugün üçümüzden başka kimse yok zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim geldim grubun en etkisiz elemani ben buradayim kaptanim![]()
Ben de buradayım![]()
Demirbaşlar olarak kaldık buradaBugün üçümüzden başka kimse yok zaten![]()
10.30
2 kk peynir bir yumurtayla omlet,yarım avokado,2 pişi(komşum getirmiş dayanamadım)
15.00
1 kupa yeşil çay,25 gr kaju
18.00
1 kepçe yayla çorbası,4 kaşık kabak yemeği,kocaman bir kase salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3 lt. Spor henüz yok
İnşallah canım ya. İnanır mısın sabahki planım bambaşkaydı yulaf yiyecektim hatta nasılsa kahvaltı yapmayacağım diye çay bile demlememiştim sabah komşum getirdikten sonra gelip geçerkrn kokusu öyle güzel geldi ki gidip çay demleyip menüyü pişiye göre çevirdimPişi olmasa zaten mükemmel olurmuş. İnşallah yarın hep birlikte güzel bir sonuç görürüz![]()
Kimse yoksa da biz kızarız canım ne olacak eksikliğini hissetme kızacakların:) dediğin gibi menü karbonhidrat ağırlıklı olmuş Allahtan akşamı hafif geçirmişsin. Ama acaba akşam yediklerin yetecek mi acıkır mısın gece?Benim menüm de bugün bol karbonhidratlı oldu. Ama yine de yazacağım. Zaten takımda kimse yok kızacak
Kahvaltı (10:00)
1 tane dere otlu poğaça
Öğle (12:00)
1 tane kıymalı pide
Salata
2 kutu ayran
Akşam (17:30)
1 kk ezine peynir
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Suyu bugün 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım. İçmeyi unuttum bugün
Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı gel güzelim seninkini de yorumlayalım:) makarna,turşu umarım şişkinlik yapmaz yarına. Bak bu son olsun olur mu yarından sonra yarışa başlayalım hattaBen de vereyim menümü.
Saat 12.30
4 yk yumurta salatasi bol yeşillikli, yarim domates, beyaz peynir cok az yarim kk kadar, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzeri tereyağ toplam 1 tk kadar
18.30 yarim tabak yogurtlu ev makarnasi, bir kac parça turşu
Reglim geldi şükür insan gibi yiyiyebilirim![]()
Regl diye saldim nasilsa şişim yaKörler sağırlar birbirini ağırlar hesabı gel güzelim seninkini de yorumlayalım:) makarna,turşu umarım şişkinlik yapmaz yarına. Bak bu son olsun olur mu yarından sonra yarışa başlayalım hattaLAydLiNe kabul ederse onunla rakip olabilirsiniz ben de
Lusi ile rakip olacağım yarışırız olmaz mı kaptanım? Ne dersin?
Canım kaptan yürüyüş yaptım geldim yasak başlamadan nasılsın?HatueL
Lusi
Ceylinimdeceylinim
suhas
Souldfly kızlar nerelerdesiniz? K krtp86
Arc-en-ciel sizi de unuttum sanmayın.
Canım menülerin çok sade ayrıca öğlen muz yerine döneri yeseymişsin akşamı hafif geçirseymişsin daha faydalı olurmuşBu da benim bugünkü menüm
Kahvaltı 8.30
Yeşil zeytin 10,15
1 yufka yarım
Öğle 14.00
Muz
Akşam 19.00
Et döner 1 porsiyon
Yarım saat yürüyüş
3 lt suyu buldu bugün
Regl oldum ve bugün draje yedim şimdi çayla içiyorumyaban merjinli draje 5 tane flan
Aslında öğlen vaktim olmadığı için muzla geçiştirdim, akşama da yemek yapamadım dışarıdan söyledim. Bugünlük böyle oldu Bebeğim bu ara biraz huysuz diş çıkarıyor sanırımCanım menülerin çok sade ayrıca öğlen muz yerine döneri yeseymişsin akşamı hafif geçirseymişsin daha faydalı olurmuş
164 yazdim ve regl oldum kontrolu kaybettim sizden ses gelince yeniden baslicam yarin itibariyle daha once cok yaptim bu kilo alma verme işini ama bu sefer zorlaniyorumBoyun kaç canım?
Daha önce doldurmuş muydunuz hatırlayamadım ama doldurmadıysanız ilk sayfamızda katılım formu var doldurup burada paylaşırsanız daha iyi tanımış oluruz:) umarım buraya devam edersiniz birbirimize faydamız dokunur:)164 yazdim ve regl oldum kontrolu kaybettim sizden ses gelince yeniden baslicam yarin itibariyle daha once cok yaptim bu kilo alma verme işini ama bu sefer zorlaniyorum