Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.30
2 kk peynir bir yumurtayla omlet,yarım avokado,2 pişi(komşum getirmiş dayanamadım)
15.00
1 kupa yeşil çay,25 gr kaju
18.00
1 kepçe yayla çorbası,4 kaşık kabak yemeği,kocaman bir kase salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3 lt. Spor henüz yok

Ben de vereyim menümü.
Saat 12.30
4 yk yumurta salatasi bol yeşillikli, yarim domates, beyaz peynir cok az yarim kk kadar, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzeri tereyağ toplam 1 tk kadar
18.30 yarim tabak yogurtlu ev makarnasi, bir kac parça turşu
Reglim geldi şükür insan gibi yiyiyebilirim 🤣🤣

10.30
2 kk peynir bir yumurtayla omlet,yarım avokado,2 pişi(komşum getirmiş dayanamadım)
15.00
1 kupa yeşil çay,25 gr kaju
18.00
1 kepçe yayla çorbası,4 kaşık kabak yemeği,kocaman bir kase salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3 lt. Spor henüz yok

Pişi olmasa zaten mükemmel olurmuş. İnşallah yarın hep birlikte güzel bir sonuç görürüz :dua:

Benim menüm de bugün bol karbonhidratlı oldu. Ama yine de yazacağım. Zaten takımda kimse yok kızacak :KK48::KK48:

Kahvaltı (10:00)
1 tane dere otlu poğaça

Öğle (12:00)
1 tane kıymalı pide
Salata
2 kutu ayran

Akşam (17:30)
1 kk ezine peynir
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Suyu bugün 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım. İçmeyi unuttum bugün

Pişi olmasa zaten mükemmel olurmuş. İnşallah yarın hep birlikte güzel bir sonuç görürüz :dua:
İnşallah canım ya. İnanır mısın sabahki planım bambaşkaydı yulaf yiyecektim hatta nasılsa kahvaltı yapmayacağım diye çay bile demlememiştim sabah komşum getirdikten sonra gelip geçerkrn kokusu öyle güzel geldi ki gidip çay demleyip menüyü pişiye göre çevirdim :KK48:

Benim menüm de bugün bol karbonhidratlı oldu. Ama yine de yazacağım. Zaten takımda kimse yok kızacak :KK48::KK48:

Kahvaltı (10:00)
1 tane dere otlu poğaça

Öğle (12:00)
1 tane kıymalı pide
Salata
2 kutu ayran

Akşam (17:30)
1 kk ezine peynir
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Suyu bugün 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım. İçmeyi unuttum bugün
Kimse yoksa da biz kızarız canım ne olacak eksikliğini hissetme kızacakların:) dediğin gibi menü karbonhidrat ağırlıklı olmuş Allahtan akşamı hafif geçirmişsin. Ama acaba akşam yediklerin yetecek mi acıkır mısın gece?

Ben de vereyim menümü.
Saat 12.30
4 yk yumurta salatasi bol yeşillikli, yarim domates, beyaz peynir cok az yarim kk kadar, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzeri tereyağ toplam 1 tk kadar
18.30 yarim tabak yogurtlu ev makarnasi, bir kac parça turşu
Reglim geldi şükür insan gibi yiyiyebilirim 🤣🤣
Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı gel güzelim seninkini de yorumlayalım:) makarna,turşu umarım şişkinlik yapmaz yarına. Bak bu son olsun olur mu yarından sonra yarışa başlayalım hatta LAydLiNe LAydLiNe kabul ederse onunla rakip olabilirsiniz ben de Lusi Lusi ile rakip olacağım yarışırız olmaz mı kaptanım? Ne dersin?

Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı gel güzelim seninkini de yorumlayalım:) makarna,turşu umarım şişkinlik yapmaz yarına. Bak bu son olsun olur mu yarından sonra yarışa başlayalım hatta LAydLiNe LAydLiNe kabul ederse onunla rakip olabilirsiniz ben de Lusi Lusi ile rakip olacağım yarışırız olmaz mı kaptanım? Ne dersin?
Regl diye saldim nasilsa şişim ya 😁😁
Aman aman yarisacak cok hevesim yok ama bu sayede toplarim belki 😏

İyi akşamlar kızlar gelemiyorum bu aralar evden çalışıyorum ama işler çok yoğun, bide 2.kedi olayı varki evde terör esiyo 2 hftadır 🤦 işim bittiği gibi kedilerle uğraşmaya başlıyorum, kedileri birbirini alıştırmaya çalışıyorum sürekli peşlerindeyim birbirlerine hırlayıp gürleyip patliyip duruyorlar 🤦 yeni gelen cücük yalnızlığı sevmiyo odaya kapatınca yanında kalıyorum bu seferde ilk kedim yıkıyo ortalığı 🙄

Bu da benim bugünkü menüm

Kahvaltı 8.30
Yeşil zeytin 10,15
1 yufka yarım

Öğle 14.00
Muz

Akşam 19.00
Et döner 1 porsiyon

Yarım saat yürüyüş
3 lt suyu buldu bugün

Regl oldum ve bugün draje yedim şimdi çayla içiyorum 😭 yaban merjinli draje 5 tane flan

Bu da benim bugünkü menüm

Kahvaltı 8.30
Yeşil zeytin 10,15
1 yufka yarım

Öğle 14.00
Muz

Akşam 19.00
Et döner 1 porsiyon

Yarım saat yürüyüş
3 lt suyu buldu bugün

Regl oldum ve bugün draje yedim şimdi çayla içiyorum 😭 yaban merjinli draje 5 tane flan
Canım menülerin çok sade ayrıca öğlen muz yerine döneri yeseymişsin akşamı hafif geçirseymişsin daha faydalı olurmuş

Canım menülerin çok sade ayrıca öğlen muz yerine döneri yeseymişsin akşamı hafif geçirseymişsin daha faydalı olurmuş
Aslında öğlen vaktim olmadığı için muzla geçiştirdim, akşama da yemek yapamadım dışarıdan söyledim. Bugünlük böyle oldu Bebeğim bu ara biraz huysuz diş çıkarıyor sanırım🤦‍♀️ oyüzden hiçbir şeye vakit bulamıyorum.

İyi geceler kızlar gün bitmeden balkabağına dönüşmeden sporumu da yapıp geldim terimi attım 30 dk leslie boosted walk. Yarın umarım güzel bir rakam görürüm ve takım olarak da güzel sonuçlarla burada oluruz:) herkese iyi geceler:uykucu:

164 yazdim ve regl oldum kontrolu kaybettim sizden ses gelince yeniden baslicam yarin itibariyle daha once cok yaptim bu kilo alma verme işini ama bu sefer zorlaniyorum
Daha önce doldurmuş muydunuz hatırlayamadım ama doldurmadıysanız ilk sayfamızda katılım formu var doldurup burada paylaşırsanız daha iyi tanımış oluruz:) umarım buraya devam edersiniz birbirimize faydamız dokunur:)

Back
X