- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lily sabrı ve chloe ting bak bi canim ben dün chloe ting yaptımda lily sabrı ile devam edicem galibaKızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
O CHole ring hangi videosunu yapacağımLily sabrı ve chloe ting bak bi canim ben dün chloe ting yaptımda lily sabrı ile devam edicem galiba
Kendi internet sayfasında sıralamaları var canım aynı değil ama bana çok profesyonel gelmiyor daha dün sakatlık yaşayan insanlar gördüm onunla. Çünkü dinlenme aralıkları yok gibi bir şey yine de bakabilirsinO CHole ring hangi videosunu yapacağım
Bir de aynı videoyu mu 14 gün yapacağım yoksa hergünr başka video mu var
Kısa bir süre baktım kafam karıştı
Yaa nekadar güzel tam yürüyüş yapmalık bende hem ormana hem sahile çok yakınım kızımla çıkmak zorundayım yürüyüş amacındn başka herşeye benziyor biraz orda dikil şurda kedi sev martılara simit at az otur derken müziği kulağıma takıp tempolu yürümek hayal oluyor. Çok istiyorum ama minnoşum müsade etmiyorGörevimizin başındayız![]()
Yaa nekadar güzel tam yürüyüş yapmalık bende hem ormana hem sahile çok yakınım kızımla çıkmak zorundayım yürüyüş amacındn başka herşeye benziyor biraz orda dikil şurda kedi sev martılara simit at az otur derken müziği kulağıma takıp tempolu yürümek hayal oluyor. Çok istiyorum ama minnoşum müsade etmiyor![]()
Canim onun sitesi var orda parca parca ayarlamış Isinma vs tek tıklayıp yapıyorsun o biraz sinir oluyo lily de tek parça da var 34 dk falan istersen üzerine 10 dk falan bolgesellerde var kum saati vs ikisinede bak bi chloe da oynatma da 2 weeks shred onu yapicanO CHole ring hangi videosunu yapacağım
Bir de aynı videoyu mu 14 gün yapacağım yoksa hergünr başka video mu var
Kısa bir süre baktım kafam karıştı
Güzel bi park gerçektenGörevimizin başındayız![]()
Kac kg dan geldin canimGunaydin kızlar
Geçen hafta:59.4kg
Bugün Eki Görüntüle 2776699
Fark 500gr.Cok şükür 59dan ucundan da olsa kurtuldum.
67 ile başladım canım.Ama baya gr gr gidiyor.Kac kg dan geldin canim