Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Görevimizin başındayız 😂😂

Eklentiler

• IMG20210205091027.webp
    IMG20210205091027.webp
    160,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
Lily sabrı ve chloe ting bak bi canim ben dün chloe ting yaptımda lily sabrı ile devam edicem galiba

Lily sabrı ve chloe ting bak bi canim ben dün chloe ting yaptımda lily sabrı ile devam edicem galiba
O CHole ring hangi videosunu yapacağım
Bir de aynı videoyu mu 14 gün yapacağım yoksa hergünr başka video mu var
Kısa bir süre baktım kafam karıştı

Günaydın kızlar evime geldim sonunda çok şükür.eski düzenime dönebilirim artık. Memlekette kendimi hiçbir yiyecekten sakınmadım deliler gibi yedim metabolizmam durma noktasına gelmişti çünkü. Sabah gördüğüm rakam da şaşırttı o yüzden çünkü yola çıkmadan önce kilom 66.2 ydi en az 68 olmuşumdur o yemeyle diyordum. Bu sabah gördüğüm rakam 66.9. Bu hafta elbette ki listeye giremiyorum ama bugünden itibaren sıkı sıkıy sarılma zamanı. Vücudu yeterince şaşırttım. İhtiyacı varmış buna

Kendi internet sayfasında sıralamaları var canım aynı değil ama bana çok profesyonel gelmiyor daha dün sakatlık yaşayan insanlar gördüm onunla. Çünkü dinlenme aralıkları yok gibi bir şey yine de bakabilirsin

Günaydın en son iki hafta önce bildirim yapmıştım 66.8 di sanırım ne yazıkki geçen hafta 1 gun bile dikkat edemedim yasaklı olan herşeyden fazlasıyla yedim reglim de kaç gündür gecikmiş gelmek bilmiyor ama tartı beni şaşırttı ben 68 69 olmuşum diye düşünüyordum çok şükür artıda değilim 🤗🤗🤗🤗😍😍😍haftaya bomba gibi geliyorum tabi reglim gelmek bilirse 😐😶hepinize eksili bir gün olsun tabi eksilen sadece kilomuz olsun😁😁

Eklentiler

• 20210205_110217.webp
    20210205_110217.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 23
Görevimizin başındayız 😂😂
Yaa nekadar güzel tam yürüyüş yapmalık bende hem ormana hem sahile çok yakınım kızımla çıkmak zorundayım yürüyüş amacındn başka herşeye benziyor biraz orda dikil şurda kedi sev martılara simit at az otur derken müziği kulağıma takıp tempolu yürümek hayal oluyor. Çok istiyorum ama minnoşum müsade etmiyor 😍

Yaa nekadar güzel tam yürüyüş yapmalık bende hem ormana hem sahile çok yakınım kızımla çıkmak zorundayım yürüyüş amacındn başka herşeye benziyor biraz orda dikil şurda kedi sev martılara simit at az otur derken müziği kulağıma takıp tempolu yürümek hayal oluyor. Çok istiyorum ama minnoşum müsade etmiyor 😍
😂😂 Yaaaa inşallah hayal olarak kalmaz. Aslında ben bir noktada çok üşeniyorum yürüyüşe sabah çıkmaya evde spor yapmak daha kolay geliyor tabi dışarda daha güzel orası ayrı... Şimdi annem için başladım bu aralar çok hareketsiz her yeri ağrıyor onu götürüp zorla yürütüyorum iyi gelir hareket etmek diye 😂😂

Canim onun sitesi var orda parca parca ayarlamış Isinma vs tek tıklayıp yapıyorsun o biraz sinir oluyo lily de tek parça da var 34 dk falan istersen üzerine 10 dk falan bolgesellerde var kum saati vs ikisinede bak bi chloe da oynatma da 2 weeks shred onu yapican

Back
X