benim güzel arkadaşım..yavaş yavaş gidecek ve geri gelmeyecek inşllah
inş. canım yaaa... ne zaman mezun olcaz patborim :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim güzel arkadaşım..yavaş yavaş gidecek ve geri gelmeyecek inşllah
dosbam gerçekten çok hoş bir hatunmuşsun ve en sonki resmindeki kıayetlerine bayıldım ben bulamıyorum burda öle değişik şeyler malesef(
melankolim canımın içi sorması ayıptır sen geçen hafta da mı böyle besleniyordun..bu şekilde devam edersen kesin derece alacaksın canım benim...:lepi:
dosbam gerçekten çok hoş bir hatunmuşsun ve en sonki resmindeki kıayetlerine bayıldım ben bulamıyorum burda öle değişik şeyler malesef(
aynen canım çok şık giyiniyorsunben de mardinde zorlanıyorum böyle tesettür kıyafetler bulmakta...
evet ben genelde böyle yiyorum ama benim kilo almamı sağlayan tatlılarrrrrrr( ama azalttım,bu arada ben bugün tartıldım 200gr daha vermişim a.salkisalkisalkis
onu bugün aldım canım... teşekkür ederim
canım 2 gündür sabah çıkıyorum akşam iftara zor yetişiyorum... ama haliyle ankarada olmak tabii ki büyük avantaj... benim tercihim istanbul veya kayseri, ankaradan daha kolay buluyorum ... zayıflayalım gelin beraber alışverişe çıkalım ...inanın ben büyük zevk alırım
ne güzel bir sürü imkanın var çok güzel olurdu kız kıza alış-veriş:) bu arada sorması ayıptır ama canım ne kadara mal oldu sana ceket ve eteğin?
canım 289 tl verdim (6 taksit)... ben teklifim de samimiyim yolunuz ankaraya düşerse misafirim olun beraber alış verişte yaparız... bi zayıflayalım yer içeriz![]()
ufff çokmuş yawwwwdelikafadulden
sorma canım yaaa... aslında sezonda her zaman alışveriş yapmam indirimi beklerim ama bayrm nedeniyle verdim ... eee bi de memlekete gideceğim sonuçta 6-7 kilo verdim biraz moral olsun istedim...
bende 1lt içtim ama yatana kadar 2lt olcak,ben çıkıyorum şeker,görüşürz yine,yanaktan mıncırıldına.sopuyorumnanaktan
canım süpersin..vermeye başlamışsın....melisin dediği gibi bu hfta mümkün oldugunca tatlıdan uzak duralım..zaten bayram geliyor...kötü kaçamakara kapı aralanıyorevet ben genelde böyle yiyorum ama benim kilo almamı sağlayan tatlılarrrrrrr( ama azalttım,bu arada ben bugün tartıldım 200gr daha vermişim a.salkisalkisalkis
evet canım.ben üniversiteyi ankaara gazide okudum..çok güzel günlerdi..burslarımızı alınca koşardık alışverişe...onu bugün aldım canım... teşekkür ederim
canım 2 gündür sabah çıkıyorum akşam iftara zor yetişiyorum... ama haliyle ankarada olmak tabii ki büyük avantaj... benim tercihim istanbul veya kayseri, ankaradan daha kolay buluyorum ... zayıflayalım gelin beraber alışverişe çıkalım ...inanın ben büyük zevk alırım
canım çok zor oluyor sahursuz kafamçokkarıştısahura kalkamamışım(
bi defa gecikmiştim ama bu defa hiç kalkamadım... tabii maçı seyredip 1.30 da yatarsam kalkamam!!!
demekki kısmet böleymiş....
teşekkür ederim canım... ben 28 yaşındayım :)) 30a az kaldı :)) ama her yaşımı seven biriyimgünaydın takımcım,
dün annemlerde kaldım biliyorsunuz gelemedim gece muhabbetini kaçırdım.
baharcım uyutmadı cadı gerçekten.
melankolim menün çok güzel olmuş patborinin dediği gibi çok güzel kilo vereceksin tatlı yeme ama bakalım nasıl etki edecek, çok güzel giderse haftaya 1 tatlı hakkın olsun. Patborim kusura bakma karıştım ama :kedi:
dosbacım fotoğraflarda çok zarif ve güzelsin göbek de göremedim ayrıca. Sen kaç yaşındaydın? 30larda biliyorum seni ama sanırım daha küçüksün öyle görünüyorsun. Bu arada umarım çok zorlanmazsın bugün ben sahursuz biraz zorlanıyorum.
patborim senin yediklerin biraz kaçmış, olmamış yani bugün telafiye gidelim. Beni korkuttun ben yemedim sen yemişsin :)
melzeyitcim ben de çok heyecanlandım kuzucuk okula başlıyor demekki formasıyla bir fotoğraf eklersin bakarız. Hayırlı olsun.
evet canım.ben üniversiteyi ankaara gazide okudum..çok güzel günlerdi..burslarımızı alınca koşardık alışverişe...
canım çok zor oluyor sahursuz kafamçokkarıştı
günaydın arkadaşlar dün akşam gelemedim fırsatım olmadı yazılanları okudum şimdi..
dosbacım fotolarını eklemişsin sende kilo falan yok bacım sen ne kafana takıyosun yavaş veriyorum falan diye haa daha ince olmak tabi ki daha güzel ama hiç de şişman falan değilsin çk da hoş bi bayansın üstelik :1hug:
teşekkür ederim baharcım ama inan kilom çok( kndimi böyle mutlu hissetmiyorum ... şu an belki idare eder gibi gözüksede hamile olup üzerine aldığımda kendimi hayal bile edemiyorum
(