melzeyitcim kızın okula başlıyor kayınvaliden gider herhalde, ipleri koparma şekercim idare et azıcık daha eşinle bozuşursunuz sonra. Bu arada işyerindeki arkadaşa çok kızdım kim oluyorda sana böyle davranıyor elim uzansa bir tokat atardım. Kızın da ne şekerdir kıyafeteri içinde.
melankolim güzel besleniyorsun, bu hfta süper olacak.
shopaholicevet süslen fotolarını bekliyoruz, yeni kıyafetler de almışsın.
bhrım evde oturunca böyle tatsızlıklar oluyor ama olsun tatlım yeterki babanla olsun, eşinle olan ya da işyerinde olan babanla olana benzemiyor, Babalar hem kızar hem severler, onlarınki en tatlısı, kpssye hazırlan bari tatlım iyi bir puan alıp biryerlere yerleş.
ad canım hafta sonu oğluşa anneannen bakmış da sen ne güzel eşinle başbaşa alışveriş yapmışsın kıyafetlerini gülegüle giy tatlım. Canım çalışıyorum bir hafta sonum var, sadece 1 günü gezsek diğer gün evi toparlasam h.içi için yemek yapsam diyorum ama anlatamıyorum neyse havalar bozunca çok istemez dışarıyı herhalde. Ben de çok severim gezmeyi ama evde de işler beni bekliyor. Dersim çok bu dönem bi de uzaktan eğitim de bir dersim var, böyle haftada bir akşam 3 saat internetten öğrencilerim olacak webcamdan beni görecekler ders anlatacağım ama bu ders 2. dönemmiş bu dönem çıkmadığına çok sevindim.
karamanli evine dönmüşsün canım bence de ya sana oranın havası yaramıyor ya da tek olduğun için kendini daha çok dinliyorsun, kilonu vermene sevindim.
dosbacım kilolarımızı veririz de inşallah alamayız bir daha kilo almak isteyenler topiğinde sohbet ederiz :)))
zenincim hoşgeldin, umarım güzel geçmiştir tatilin, mısır çarşısından hergün geçiyorum ben de ne çaylar aldın bize de anlat. Verdiğin kilonun farkedilmesi harika olmuş.
patborim senin okullar bayramdan sonra açılıyor değil mi şimdi 1ler açıldı sadece.
kaptancğım bugün çok yoruldu sanırım gelemedi... bugün dersi vardı sanırım ??
bu arada melis yok farkındamısınız? bişeymi oldu acabafisfisfis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinizi öptüm biraz sahur yapayım.