Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım... bi kaç tatlı nedur acabaaa??
bi de pilav?? tabii sen bilirsin ama bugün daha çok yemişsin sanırım... bayram yaklaştı bende de stres başladı... geçen hafta verdim bu hafta durdum.... 200 gr vermişim yarın tartı günüm... perşembe akşam yola çıkıoz inş. bildirimimi erken yaparım...

canım evet çeşit çok ama inan hepsinden çok az yedim,tatlı da çeşitliydi kadayıf tulumba ve şekerpare:kedi:zaten bundan sonra davet olmaz o yüzden tatlıda olmaza.s bu arada bugün tartıldım 72.2kg çıktım yani bir 300gr vermişimalkisalkisalkis

canım evet çeşit çok ama inan hepsinden çok az yedim,tatlı da çeşitliydi kadayıf tulumba ve şekerpare:kedi:zaten bundan sonra davet olmaz o yüzden tatlıda olmaza.s bu arada bugün tartıldım 72.2kg çıktım yani bir 300gr vermişimalkisalkisalkis

canım tatlılar hariç yediklerinden azar azar yemişsen sorun olmaz da tatlıda biraz aşmışsın sanki a.s

şimdi de yeşil çayımı içiyorum yatana kadar da 1,5 lt duyumuda içerim ohhhh ne ala dimikaydirigubbakcemile3sahurda da meyve ve süt içicema.s

tebrik ederim canım 300 gr hafta başında çok ii umarım haftasonuna hepimiz daha iyi oluruz ama ben geçen hafta verdiğim için bu haftdan çok ümitli değilim
canım bende yatıyorum
ii geceler diliyorum öpüyorum hepinizi

canlarım benim geçen hafta 2. olmuşuz ay çok sevindim :))

oo ne güzel şular, bitki çayları içiliyor hep... çok seviniyorum...

kızlar merhaba,
öncelikle hepinizden özür dilerim merak da etmişsiniz beni opuyorumnanaktan dün yoğun bir gündü biliyorsunuz, akşam işten doğru kuaföre eşim pazar sokak sokak gezdirince işerimi halledememiştim saçımı kestirdim, fön, manikür tüm bakımdan geçtim, kızrmızı ojelerimi sürdürdüm :) eve geldim bir lokma yemek yok, hemen mutfağa girdim saat 7 olmuştu ama yok yetişmiyor neyse azıcık geç yeriz dedim, o arada babam sesimi duydu sanırım aradı dışarıya yemeğe davet etti yüzümde güller açtı inanamazsınız. Gittik geldik kızım 10 gibi uyudu yan yana yattık yapışmış bana kalkınca uyanıyor iyiğce dalsın öyle yatağına götüreyim dedim ama ben de sızmışım erkenden gıcık oldum. Uyuku düzenin çok bozuk dün gece de 1de kalkıp sabaha karşı 5te uyumuştum, ramazan sonrası eski düzenime kavuşurum artık.

dışarıda çok abartı yemedim mercimek çorbası, tavuk şiş biraz pilav, sütlaç (ayyy yemişim).
en büyük problemim 2 gün de erken yattığım için suyumu az içmem çayımı içememem dolayısıyla baskülde şiş çıkmam, şu 2 gün dikkat edeyim çok.

kızlar merhaba,
öncelikle hepinizden özür dilerim merak da etmişsiniz beni opuyorumnanaktan dün yoğun bir gündü biliyorsunuz, akşam işten doğru kuaföre eşim pazar sokak sokak gezdirince işerimi halledememiştim saçımı kestirdim, fön, manikür tüm bakımdan geçtim, kızrmızı ojelerimi sürdürdüm :) eve geldim bir lokma yemek yok, hemen mutfağa girdim saat 7 olmuştu ama yok yetişmiyor neyse azıcık geç yeriz dedim, o arada babam sesimi duydu sanırım aradı dışarıya yemeğe davet etti yüzümde güller açtı inanamazsınız. Gittik geldik kızım 10 gibi uyudu yan yana yattık yapışmış bana kalkınca uyanıyor iyiğce dalsın öyle yatağına götüreyim dedim ama ben de sızmışım erkenden gıcık oldum. Uyuku düzenin çok bozuk dün gece de 1de kalkıp sabaha karşı 5te uyumuştum, ramazan sonrası eski düzenime kavuşurum artık.

dışarıda çok abartı yemedim mercimek çorbası, tavuk şiş biraz pilav, sütlaç (ayyy yemişim).
en büyük problemim 2 gün de erken yattığım için suyumu az içmem çayımı içememem dolayısıyla baskülde şiş çıkmam, şu 2 gün dikkat edeyim çok.
canım hoşgeldin
tahmin etmiştik yoğun olduğunu.. afiyet olsun çok bişey yememişsin sonuçta ızgara...
bi yoğunluk başladımı sonrası da hep yoğun oluyor... bu sene işin zor anlaşılan...

melzeyitcim kızın okula başlıyor kayınvaliden gider herhalde, ipleri koparma şekercim idare et azıcık daha eşinle bozuşursunuz sonra. Bu arada işyerindeki arkadaşa çok kızdım kim oluyorda sana böyle davranıyor elim uzansa bir tokat atardım. Kızın da ne şekerdir kıyafeteri içinde.

melankolim güzel besleniyorsun, bu hfta süper olacak.

shopaholicevet süslen fotolarını bekliyoruz, yeni kıyafetler de almışsın.

bhrım evde oturunca böyle tatsızlıklar oluyor ama olsun tatlım yeterki babanla olsun, eşinle olan ya da işyerinde olan babanla olana benzemiyor, Babalar hem kızar hem severler, onlarınki en tatlısı, kpssye hazırlan bari tatlım iyi bir puan alıp biryerlere yerleş.

ad canım hafta sonu oğluşa anneannen bakmış da sen ne güzel eşinle başbaşa alışveriş yapmışsın kıyafetlerini gülegüle giy tatlım. Canım çalışıyorum bir hafta sonum var, sadece 1 günü gezsek diğer gün evi toparlasam h.içi için yemek yapsam diyorum ama anlatamıyorum neyse havalar bozunca çok istemez dışarıyı herhalde. Ben de çok severim gezmeyi ama evde de işler beni bekliyor. Dersim çok bu dönem bi de uzaktan eğitim de bir dersim var, böyle haftada bir akşam 3 saat internetten öğrencilerim olacak webcamdan beni görecekler ders anlatacağım ama bu ders 2. dönemmiş bu dönem çıkmadığına çok sevindim.

karamanli evine dönmüşsün canım bence de ya sana oranın havası yaramıyor ya da tek olduğun için kendini daha çok dinliyorsun, kilonu vermene sevindim.

dosbacım kilolarımızı veririz de inşallah alamayız bir daha kilo almak isteyenler topiğinde sohbet ederiz :)))

zenincim hoşgeldin, umarım güzel geçmiştir tatilin, mısır çarşısından hergün geçiyorum ben de ne çaylar aldın bize de anlat. Verdiğin kilonun farkedilmesi harika olmuş.

patborim senin okullar bayramdan sonra açılıyor değil mi şimdi 1ler açıldı sadece.

kaptancğım bugün çok yoruldu sanırım gelemedi... bugün dersi vardı sanırım ??

bu arada melis yok farkındamısınız? bişeymi oldu acabafisfisfis

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinizi öptüm biraz sahur yapayım.

dosbacım ya moralim bozuk baskülde fazlayım tıpam olsa da açsam şişleri indirsem insan baskülde gülmeyince motivasyonunu kaybediyor.

dosbacım ya moralim bozuk baskülde fazlayım tıpam olsa da açsam şişleri indirsem insan baskülde gülmeyince motivasyonunu kaybediyor.

canım biz geçen hafta kilo verdik ya bu hafta zor :(( keşke her hafta vernelerden olsak :(( bende bu hafta kalori düşürmeme rağmn sadece 200 gr vermiş görünüyorum karnım kocaman oldu... ben suyuma da dikkat ediyorum bu hafta tuzlu bişi de yemedim (turşu gibi) ama yinede şişim... hem akşam hemde şimdi form çay içtim... ramazan bitse belki biraz rahatlarız... gün için de düzenli su içebiliriz... ama yine de moralini bozma biliyorsun ki şişsin... cumaya kadar iner...

kayısılı form çay harikaymış. Sen söylemiştin herhalde dosbacım gittim aldım ben de.

bu arada çok güzel merserize bir hırka aldım bu senşinin modasından hani önü uzun olanlardan başka bir şey alırmıyım bilmem.
yarın tanışma toplantısı var 1lerle dekanlık düzenliyor çok kalabalık olacak sanırım, ne giysem diye düşünüyorum kara kara.

dosbacım inşallah şiştir gerçekten. Sende de varsa havalar mı yaptı acaba o yağmurun üzerine harika bir hava vücud dengesi bozuldu belki.

kayısılı form çay harikaymış. Sen söylemiştin herhalde dosbacım gittim aldım ben de.

bu arada çok güzel merserize bir hırka aldım bu senşinin modasından hani önü uzun olanlardan başka bir şey alırmıyım bilmem.
yarın tanışma toplantısı var 1lerle dekanlık düzenliyor çok kalabalık olacak sanırım, ne giysem diye düşünüyorum kara kara.

canım ben limonlusunu içiyorum ve normalinden daha kolay içimi... kaysıyı ben denemedim
sen ne giysen yakışır şekerim... desene yarında yoğunsun
bu arada hırkanı da güle güle giyin... bende senin gibi olsam alırım o hırkadan ama benim üst bölge kilolu olunca o tarz şeyler kilomu daha çok gösteriyo :(((

dosbacım inşallah şiştir gerçekten. Sende de varsa havalar mı yaptı acaba o yağmurun üzerine harika bir hava vücud dengesi bozuldu belki.

umarım canım havalardandır...bi de ben perşembe yolculuk yapacağım 2 gün hiç şişim inmez.. ben de hava değişimlerinden çok etkileniyorum

Back
X